GettyImages 1128061419 a232dfc2e2b84d48907535a55b98ea5e

Twitterin tilauspalvelu, joka tunnetaan nimellä Twitter Blue, otetaan virallisesti käyttöön torstaina, mutta vain Australiassa ja Kanadassa. Tilauspalvelun voi ladata hintaan 3,49 CAD (2,88 USD) ja 4,49 AUD (3,44 USD). Twitter Blue tarjoaa tilaajille eksklusiivisia ominaisuuksia, kuten kirjanmerkkikansiot; Undo Tweet, jonka avulla voit asettaa muokattavan ajastimen, joka on enintään 30 sekuntia napsauttaaksesi «Kumoa»; ja Reader-tila, joka helpottaa pitkien säikeiden lukemista.

«Olemme kuulleet ihmisiltä, ​​jotka käyttävät Twitteriä paljon, ja tarkoitamme sitä paljonettä emme aina rakenna tehokkaita ominaisuuksia, jotka vastaavat heidän tarpeitaan», Twitter kirjoitti blogikirjoitus, jossa kerrotaan ominaisuuden saatavuudesta. «Olemme ottaneet tämän palautteen sydämellään ja kehitämme ja toistamme ratkaisua, joka antaa Twitteriä käyttäville ihmisille eniten sitä, mitä he etsivät: pääsyn eksklusiivisiin ominaisuuksiin ja etuihin, jotka parantavat heidän Twitter-kokemustaan. seuraavalle tasolle.» Muita ensimmäisen käyttöönoton aikana saatavilla olevia ominaisuuksia ovat muunnettavat kuvakkeet puhelimesi Twitter-sovellukselle ja erilaiset väriteemat itse sovelluksessa. Tilaajilla on myös pääsy omaan asiakastukeen sen sijaan, että heidän tarvitsee twiitata Twitter-tukitiliä ongelmistaan. Twitter lisäsi, että ydinalusta on aina ilmainen käyttäjille, mutta että uusi tilausvaihtoehto on yksinkertaisesti parantamaan sitä haluavien käyttökokemusta. Yhtiö ei ole paljastanut, milloin tilauspalvelu saattaa olla käyttäjien saatavilla Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

Twitter Blue Bookmark Folder -ominaisuus

Sovellustutkija Jane Manchun Wong huomasi Twitter Bluen ensimmäisen kerran viime viikolla, ja hänen tietonsa tilausmallissa saatavista olivat suurimmaksi osaksi paikallaan. Tilauspohjaisesta mallista on huhuttu vuosia. Viime vuonna Twitter vei idean uudelle tasolle kysymällä käyttäjiltä alustanlaajuisessa kyselyssä, mistä ominaisuuksista he olisivat valmiita maksamaan, kuten vähemmän tai ei lainkaan mainoksia, edistyneempi analytiikka, näkemykset muista tileistä ja paljon muuta.

Por Markus