Messenger Split Payment 8d6667e54da34b0fb335d9625ef425cc

Facebook Messenger testaa uutta «Split Payments» -ominaisuutta, jonka avulla voit jakaa maksut ystäviesi ja perheesi kesken. Tiedotteen mukaan Split Paymentsin tavoitteena on helpottaa ja nopeuttaa laskujen ja muiden kulujen kattamista. Voit jakaa maksut tasaisesti tai säätää summaa jokaiselle ryhmäsi henkilölle.

Maksun tiedot näkyvät yksityiskohtaisesti Messenger-ryhmächatissa. Ostetut maksut tulevat yhdysvaltalaisille käyttäjille ensi viikolla; muista alueista ei ole mainintaa. Split Payments on osa jatkuvaa tukea Facebook Paylle, joka julkaistiin vuonna 2019, kun Meta etsi tapaa perustaa maksujärjestelmä monille sovelluksilleen. Kesäkuussa 2021 Facebook Messenger lisäsi QR-koodeja ja maksulinkkejä ihmisille, jotka haluavat pyytää tai lähettää rahaa sovelluksen kautta. Tässä ominaisuuspaketissa on myös muita lisäyksiä sovellukseen. Facebook Messenger teki yhteistyötä merkittävien sisällöntuottajien kanssa tuodakseen Group Effectsiin kaksi uutta suodatinta. Voit tulla kuninkaaksi ja saada kruunun päähän uudella King Bach -suodattimella tai huijata ystäviäsi teeskentelemällä huonoa yhteyttä hämmentävällä samannimisellä Zach King -suodattimella.

Ystävät selvittelevät maksuja

Uusin päivitys sisältää uusia lisäyksiä sovelluksen Soundmoji-ominaisuuteen. Soundmojit ovat pohjimmiltaan ääniemojit, joista yksi perustuu Taylor Swiftin uuteen albumiin Punainen ja kaksi muuta suositun Netflix-sarjan inspiroimia Outoja asioita.

Por Markus