TheElderScrollsIVOblivion 3690824aa8cd4c30b5c29b2687bd9988

The Elder Scrolls IV: Oblivion on avoimen maailman roolipeli, jonka on kehittänyt Bethesda Game Studios ja julkaissut Bethesda Softworks vuonna 2006. Tämä suositun sarjan osa sijoittuu kuvitteelliseen Cyrodiilin provinssiin, jossa fanaattinen kultti suunnittelee portaaleja demoninen valtakunta. Kuten muutkin sarjan kohdat, Unohtaminen sisältää suuren fantasiamaailman, jossa pelaaja voi vapaasti tutkia sitä. He voivat pelata pääjutun läpi tai lykätä sitä loputtomiin. Cyrodiil on niin laaja, että jopa veteraanit The Elder Scrolls IV: Oblivion joskus kääntyä ympäri. Onneksi pelaajat ovat luoneet huomautuksilla varustettuja ja interaktiivisia karttoja auttamaan toisiaan. Tämän artikkelin tiedot koskevat versioita Unohtaminen kaikilla alustoilla, mukaan lukien Windows, PS3 ja Xbox 360.

Annotoitu Oblivion-pelikartta

The Unohtaminen alla olevaan karttaan on kirjoittanut Jonathan D. Wells. Se näyttää maan yleisen asettelun sekä leirintäalueiden, Deadan pyhäkköjen, tuomiokivien, Oblivion-porttien, siirtokuntien, luonnonmaamerkkien, tiepyhäkköjen ja muiden merkinnät.

Voit ladata huomautuksen Unohtaminen kartta, napsauta kuvaa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Tallenna nimellä.

The Elder Scroll IV: Shivering Isles Annotated Game Map

Alla oleva kartta sisältää lisätyn sisällön Shivering saaret lisäosa.

Tämä huomautuksilla varustettu Oblivion-kartta sisältää Shivering Isles -laajennuspakettiin lisätyn sisällön.

Interaktiiviset Oblivion-pelikartat

On myös verkkosivusto, joka käyttää Google Maps -tekniikkaa interaktiivisen aineiston luomiseen Unohtaminen Kartta. Tätä karttaa ei voi ladata. Interaktiivinen. katsoa ja käyttää Unohtaminen kartta, käy osoitteessa tamrielma.ps

Voit tarkastella ja käyttää interaktiivista Oblivion karttaa osoitteessa oblivionmap.net.

Napsauta alla olevia ruutuja Merkit näyttää leirien, majatalojen, siirtokuntien ja muiden sijainnit.

Por Markus