012 how to get hardwood in animal crossing c163e1eaeee74d248d9b663501b5cd60

Hardwood on yksi tärkeimmistä resursseista, joita keräät Animal Crossing: New Horizonsissa, sillä sen avulla voit valmistaa kaikkea uusista työkaluista kotisi huonekaluihin. Kuitenkin, ennen kuin voit aloittaa lehtipuun tai muun puun keräämisen tässä Nintendo Switch -pelissä, sinun on tehtävä luotettava kirves.

Kuinka tehdä kirves Animal Crossingissa

Hyvin varhain New Horizonsissa Tom Nook antaa sinulle tee-se-itse reseptin ohuelle kirveelle. Tarvitset sen tekemiseen yhden tiilen ja viisi puun oksaa, mutta nämä esineet on helppo löytää. Kivet löytyvät nopeasti lyömällä lapiolla yhteen saaren ympärillä olevista isoista kivistä, kun taas puista putoaa oksia, kun niitä ravistat.

Kun olet kerännyt materiaalit ja asentanut ohuen kirvesesi askartelupöytään, olet valmis pilkkomaan puuta.

Lehtipuun pilkkominen Animal Crossingissa

Lehtipuu on tummin värillinen puu, ja se saadaan parhaiten hakkaamalla puita. Vaikka lehtipuut, kuten setri ja tammi, pudottavat hieman todennäköisemmin lehtipuuta, sitä voidaan saada tavallisista puista, hedelmäpuista ja jopa palmuista. Ainoa tyyppi, joka ei pudota lehtipuita, ovat bambukasvit. Noudata näitä ohjeita saadaksesi lehtipuuta:

 1. levätä kirves.

  Varusta kivikirves Animal Crossing: New Horizonsissa

 2. Kävele puun luo ja paina Nappi heiluttaa kirveesi.

  Puun pilkkominen Animal Crossing: New Horizonsissa

  Jos osut puuhun kolme kertaa tavallisella kirveellä, se kaadetaan, eli et voi palata puuhun hakemaan lisää puuta. Käytä sen sijaan ohutta tai kivikirvettä suojellaksesi puita ja pitääksesi puun virtaavana.

 3. Poimi silputtu lehtipuu painamalla Y-painiketta.

  Lehtipuun poimiminen Animal Crossing: New Horizonsissa

  Jokainen puu saarellasi pudottaa jopa kolme puupalaa joka päivä, joten mitä enemmän puita istutat, sitä enemmän puuta voit kerätä.

Kuinka saada puuta ja havupuuta?

Käytä samaa menetelmää kuin edellä saadaksesi puuta ja havupuuta. Voit erottaa ne värin perusteella, koska puulla on ruskea kuori ja havupuu on paljon kevyempää kuin puu tai lehtipuu.

Puun ja havupuun kerääminen Animal Crossingissa: New Horizons

Kuinka pilkkoa puuta muilla saarilla

Kun puut loppuvat pilkkomiseen omalla saarellasi, voit matkustaa satunnaisesti luodulle saarelle hakemaan lisää. Toimi seuraavasti:

 1. Saada Nook Miles -lippu. Voit ostaa sellaisen osoitteesta Nook Stop Mehiläinen Asukaspalvelut edessä 2000 Nook Mailia.

  Osta Nook Miles -lippu Animal Crossing: New Horizonsista

 2. Ota lippu lentokentälle (Dodo Airlines), joka sijaitsee saaresi eteläpuolella.

  Dodo Airlinesin ulkopuolella Animal Crossing: New Horizonsissa

  Dodo Airlines tarjoaa myös pääsyn Animal Crossing: New Horizonsin moninpeliominaisuuksiin. Voit kutsua muita pelaajia paikallisesti ja Internetin kautta vierailemaan saarellasi tai matkustamaan ystäväsi saarelle. Kun ystävä antaa sinulle a paras ystävävoit jopa kaataa puita heidän saarellaan…mutta kysy ensin kauniisti!

 3. Puhumaan kanssa Orville vastaanotossa.

  Puhuminen Orvillen kanssa elokuvassa Animal Crossing: New Horizons

 4. Valitse Haluan lentää vaihtoehdoista.

  Valitse Haluan lentää Animal Crossing: New Horizonsissa

 5. Valitse Nook Miles -lipun käyttäminen.

  Nook Miles -lipun käyttäminen Animal Crossing: New Horizonsissa

Valitettavasti saarityyppi, jolle sinut viedään, on sattumanvarainen, joten on mahdollista, että siellä ei ole puita. Jos näin tapahtuu, sinun on palattava saarellesi ja toistettava yllä oleva prosessi, kunnes laskeudut saarelle, jossa on etsimäsi puut.

Kuinka saada bambua?

Kaikki puut paitsi bambukasvit tuottavat puuta, lehtipuuta ja havupuuta. Sen sijaan bambukasvit tuottavat kahdesta lähteestä: bambupalat ja nuoret kevätbambut. Bambu ei kuitenkaan ole kotoisin saareltasi, joten sinun täytyy matkustaa mille tahansa saarelle löytääksesi sen. Kun olet löytänyt bambukasvit, siirrä ne omalle saarellesi kaivaamalla kasvi esiin tai keräämällä niiden hedelmät (bambunversot). Voit viedä nämä saarellesi ja istuttaa ne saada toistuva virtaus bambujouset.

Bambunversojen istuttaminen Animal Crossingissa: New Horizons

Mitä tehdä puulla Animal Crossingissa

Puuta käytetään pääasiassa erilaisten huonekalujen rakentamiseen, ja se on myös tärkeä osa monia työkaluja:

 • ohut lapio (5 kovapuuta)
 • Ohut kastelukannu (5 havupuuta)
 • kivikirves (1 ohut kirves, 3 puuta)
 • Kirves (1 ohut kirves, 3 puuta, 1 rautapuukenkä)
 • ritsa (5 kovapuuta)
 • Vaulting sauva (5 havupuuta)
 • tikapuut (4 puuta, 4 kovapuuta, 4 havupuuta)

Voit myös myydä kaikki kolme metsää Timmylle ja Tommylle Nook’s Crannyssa hintaan 60 kelloa. Bambujousilla on paljon korkeampi hinta: 80 kelloa bambupalasta, 200 kelloa nuoresta kevätbambusta ja 250 kelloa bambunversoista.

Por Markus