GettyImages 931212606 9e3715fc432b444aa3905aafc60b4c17

Spotify-käyttäjät, jotka käyttävät iOS 14.8:aa tai iOS 15:tä, ovat alkaneet kokea ongelmia puhelimensa akun kuluessa nopeasti ja ajoittain lämpeneessä. Spotify-yhteisö on kohdannut ylikuumenemista ja huomattavaa akun tyhjenemistä käytettäessä sovellusta iOS 14.8 tai 15 asennettuna. Useiden käyttäjien mukaan Spotifyn ollessa käynnissä Spotify aiheuttaa usein heidän akun tasonsa laskevan paljon tavallista nopeammin. Jotkut kertovat myös, että heidän puhelimensa kuumenevat erittäin kuumana musiikkia kuunnellessaan.

Ongelmia on raportoitu myös useissa malleissa iPhone 7:stä iPhone 12:een. Jotkut käyttäjät näkevät Spotifyn kuluneen jopa puolet puhelimen akusta (käyttötietojensa mukaan), kun taas toisten mukaan akku tyhjenee täysin tunnin kuluttua. Spotify-yhteisön jäsen RandomIosDude uskoo, että uusin Spotify-päivitys on ongelma. «Käytän kahta Spotify-versiota iOS 15:ssä. Vanhemmassa versiossa akku ei tyhjene tai ylikuumene», RandomIosDude sanoo. «Se on siis uusi bugi uudemmassa Spotify-sovelluksessa. Käytin Spotifya, vanhempaa, iOS 15:ssä noin kolme tuntia eilen illalla. Nukahdin vahingossa. Heräsin siihen, että ehkä kuusi prosenttia akustani oli tyhjentynyt. «

Spotify-yhteisön moderaattorin Marion mukaan Spotifylle on tiedotettu tilanteesta ja tiimi on tutkinut asiaa. Sillä välin on suositeltavaa, että ongelmalliset käyttäjät yrittävät käynnistää tai asentaa uudelleen Spotify-sovelluksen ja poistaa sitten Background App Refresh -sovelluksen käytöstä, jos ongelma jatkuu.

Polttavan älypuhelimen siluetti

Vaikka toinen vaihtoehto on vain lopettaa sovelluksen käyttö, jos se toimii. Tämä ei tietenkään ole ihanteellinen, jos käytät sitä usein tai haluat kuunnella jotakin soittolistoistasi. Kun Spotify on mukana, toivomme, että korjaus on saatavilla pian. Tällä hetkellä ei kuitenkaan ole tietoa tietystä syystä tai arviota siitä, milloin korjaustiedosto saattaa olla.

Por Markus