gijs coolen 3efwRzEHaoo unsplash 5575a108c9744aed82b77d69be589115 scaled

Spotify ja Apple Watch sopivat taivaaseen, varsinkin jos sinulla on Spotifyn Premium-tilaus ja voit ladata ja kuunnella kappaleita ja podcasteja, kun sinulla ei ole iPhonea mukanasi. Mutta kun Spotify ja Apple Watch eivät toimi, se voi tuntua vähemmän kuin taivaalliselta. Näiden vianetsintävaiheiden avulla voit kuunnella uudelleen hetkessä.

Voitko kuunnella Spotifyta Apple Watchilla?

Lyhyt vastaus on kyllä, voit kuunnella Spotifya Apple Watchillasi riippumatta siitä, onko sinulla ilmainen tai premium Spotify-tili. Ja toukokuusta 2021 alkaen premium-Spotify-tilaajat voivat myös ladata suosikkisoittolistojaan, -albumejaan ja jopa podcastejaan, jotta voit kuunnella, kun kellosi ei ole yhteydessä puhelimeesi. Muista kuitenkin, että jos käytät ilmaista Spotify-tiliä, sinulla on aina oltava iPhonesi saatavilla, kun käytät Spotifya Apple Watchistasi. Tämä johtuu siitä, että ilmaisella Spotify-tilillä voit hallita vain puhelimesi kautta suoratoistettua musiikkia. Jos haluat kuunnella Spotifyta ilman iPhonea, sinun on käytettävä Spotify Premiumia iPhonessasi. Oletko huolissasi kappaleiden tai podcastien lataamisesta Spotifysta Apple Watchiin? Älä ole. Apple Watchissasi on noin 2 Gt tietoa musiikkia ja äänitiedostoja varten, mikä tarkoittaa, että voit tallentaa noin 500 kappaletta Apple Watchiin. Se on luultavasti tarpeeksi tilaa useimmille ihmisille.

Miksi en voi pelata Spotifya Apple Watchillani ilman puhelinta?

Jos sinulla on ongelmia Spotifyn kanssa Apple Watchissa, se voi johtua verkkoyhteysongelmasta, ohjelmiston häiriöstä tai jostain muusta. Joka tapauksessa tämän osoittavat yleensä seuraavat ongelmat:

 • Ei ole ohjaimia, joilla voit ohittaa, kelata eteenpäin, pysäyttää tai toistaa kappaleita Apple Watchistasi.
 • Spotify Premium -jäsenten musiikki ei suoratoistaa yhdistettyihin kuulokkeisiin.
 • Spotify ei muodosta yhteyttä ollenkaan.

Riippumatta siitä, miltä se näyttää tai miksi se tapahtuu, on kuitenkin joitakin vianetsintävaiheita, jotka voit suorittaa saadaksesi Spotify-sovelluksesi toimimaan uudelleen.

Kuinka korjata se, kun Spotify ei toimi Apple Watchissa

Käy läpi jokainen näistä vianetsintävaiheista, kunnes löydät sen, joka ratkaisee ongelmasi, jotta voit kuunnella suosikkikappaleitasi ja podcastejasi uudelleen.

Muista, että jos olet ilmainen Spotify-käyttäjä, Spotifylla ja Apple Watchillasi on rajoituksia. Jos haluat suoratoistaa Spotifyta ilman iPhoneasi, tarvitset Spotify Premium -tilauksen.

 1. Varmista, että Apple Watch on yhdistetty Wi-Fi-verkkoon. Sinun on yhdistettävä kellosi samaan Wi-Fi-verkkoon kuin iPhonesi. Jos ei, Spotify-sovellus ei toimi kellossasi. Tarkista, että käytät samaa WiFi-yhteyttä molemmissa laitteissa, ja yritä Spotifya uudelleen.

 2. Varmista, että Apple Watchin Bluetooth on päällä, iPhonesi Bluetooth on päällä ja kuulokkeet on kytketty. Jos Bluetoothia ei ole yhdistetty, Spotify-sovellus ei todennäköisesti toimi odotetulla tavalla. Ota Bluetooth käyttöön Apple Watchissa pyyhkäisemällä ylös alhaalta ja varmistamalla, että verkkokuvake (vasen yläkuvake) on korostettu sinisellä. Voit sitten tarkistaa iPhonellasi, onko kellosi yhdistetty siirtymällä osoitteeseen . mennä asetukset > Bluetooth.

 3. Sulje Spotify-sovellus Apple Watchissa ja käynnistä se uudelleen. Vaihtoehtoisesti voit pakottaa sulkemaan sovelluksen, jos se on jumiutunut, pitämällä Apple Watchin sivupainiketta painettuna, kunnes sammutusnäyttö tulee näkyviin. Kun se on tehty, pidä Digital Crown -painiketta painettuna, kunnes sovellus sulkeutuu. Kun sovellus on kokonaan suljettu, käynnistä sovellus uudelleen nähdäksesi, toimiiko se oikein. Tämä prosessi voi selvittää kaikki selittämättömät ongelmat ja saada sinut «puhtaan» alkuun.

 4. Käynnistä Apple Watch uudelleen. Jos sovelluksen sulkeminen tai pakottaminen ei auta, voit yrittää käynnistää Apple Watchin kokonaan uudelleen. Tämä poistaa kaikki avoimet sovellukset ja kaikki virheet tai häiriöt, jotka voivat häiritä Spotify-sovellusta, joten kun Apple Watch on latautunut uudelleen, voit avata Spotifyn uudelleen ja yrittää uudelleen.

 5. Varmista, että kellosi ja Spotify-sovellus on päivitetty. Olisi parasta, jos aloitat Apple Watchin päivittämisen. Kun se on päivitetty kokonaan, sinun on siirryttävä iPhoneen varmistaaksesi, että iPhone-sovelluksesi, mukaan lukien Spotify-sovellus, ovat ajan tasalla. Kun kaikki on päivitetty, yritä synkronoida Apple Watch uudelleen ja kokeile Spotify-sovellusta uudelleen.

 6. Poista Spotify-sovellus Apple Watchista. Kun se on poistettu kokonaan, yritä asentaa sovellus kelloosi uudelleen. Sovelluksen asennuksen poistaminen ja uudelleenasentaminen on loistava tapa varmistaa, että työskentelet uuden, vahingoittumattoman asennuksen parissa. Tämä saattaa ratkaista Spotify-sovellukseen liittyvät ongelmat.

 7. Palauta iPhonen verkkoasetukset. Tämän prosessin pitäisi automaattisesti nollata Apple Watchin verkkoasetukset varmistaaksesi, että käytät samoja verkkoasetuksia. The Palauta verkkoasetukset -vaihtoehto poistaa kaikki verkkoyhteytesi, mukaan lukien Bluetooth-asetukset, joten saatat joutua yhdistämään Apple Watchin ja kaikki käyttämäsi kuulokkeet uudelleen, kun nollaus on valmis.

 8. Jos mikään ei auta, harkitse Genius Bar -ajan varaamista. Genius Barin henkilökunta on tottunut käsittelemään kaikenlaisia ​​ongelmia, mukaan lukien ongelmat, kuten Spotify, joka ei toimi kunnolla Apple Watchissasi. Tapaaminen Genius Bar -asiantuntijan kanssa voi saada sinut käyntiin hetkessä.

FAQ

 • Miksi Spotify ei toimi tietokoneellani?

  Jos sinulla on ongelmia Spotify-työpöytäsovelluksen ja olet offline-tilassa virhe; sinulla on todennäköisesti Internet-yhteysongelma. Jos internetyhteys on kunnossa, mutta sinulla on edelleen ongelmia, Spotifyssa voi olla virhe. Yritä käynnistää tietokone uudelleen ja avata Spotify uudelleen. Voit myös yrittää poistaa Spotify-työpöytäsovelluksen ja asentaa sen uudelleen.

 • Miksi Spotify-verkkosoitin ei toimi?

  Jos Spotify-verkkosoitin ei toimi, selainongelma tai verkkosoittimessa saattaa olla ongelma. Jos käytät Windows-tietokonetta, voit ratkaista ongelman varmistamalla, että olet ladannut Media Feature Packin. Kokeile myös avata Spotify incognito- tai yksityisessä selaustilassa, tyhjentää selaimen välimuisti, ottaa suojattu sisältö käyttöön selaimessasi ja kirjautua ulos Spotifysta muilla laitteilla.

 • Miksi Spotify ei toimi Macissani?

  Jos sinulla on ongelmia Spotify-verkkosoittimen kanssa Macissa, päivitä Safari-selain tai yritä avata verkkosoitin Chromessa. Voit myös yrittää avata Spotifyn yksityisessä selainikkunassa, tyhjentää järjestelmän välimuistin ja sulkea Spotifyn muilla laitteilla. Varmista lisäksi, että olet ottanut suojatun sisällön käyttöön selaimessasi.

Por Markus