Apple watch series7 watchos mindfulness 09142021 04ab9b221abd493eabf10fd159bd514a

Kun Apple julkaisi kaksi älykelloa vuonna 2020, Applen vankka vuosittaisen päivityksen historia toteutui jälleen kerran, kun syyskuussa 2021 ilmoitettiin 7. sukupolven Apple Watchista. Mikä on uutta? Tässä kellossa on vankempi muotoilu, nopeampi lataus, uudet alumiinikotelon värit, watchOS 8 ja paljon muuta.

Milloin Apple Watch Series 7 julkaistiin?

Apple Watchin julkaisuille on ollut selkeä aikataulu Series 1:stä lähtien. Käyttämällä aikaisempia julkaisupäiviä barometrina oli helppo ennustaa, että se putoaisi syyskuussa 2021. Apple julkisti kellon 14. syyskuuta 2021, samassa tilaisuudessa, jossa esiteltiin vuoden 2021 iPhone 13 ja iPad mini. Ennakkotilaukset seurasivat 8. lokakuuta, ja kello oli virallisesti ostettavissa 15. lokakuuta 2021. Voit tilata Apple Watch Series 7 Apple.comin kautta.

Katso Applen julkaisema uusi älykello YouTubessa:

Hinta Apple Watch Series 7

Apple Watch Series 7:n perusmalli alkaa 399 dollarista (USA), joka on sama julkaisuhinta kuin Series 6, 5 ja 4 Apple Watchesissa.

Apple Watch Series 7:n ominaisuudet

Apple Watch 2021 sisältää EKG-sovelluksen, veren happianturin ja muita terveys- ja hyvinvointityökaluja. Mutta se esitteli myös kourallisen uusia ominaisuuksia:

 • Paranneltu muotoilu: Tässä Apple-merkkisessä älykellossa on enemmän näyttötilaa (lähes 20 prosenttia enemmän) kapeampien kehysten ansiosta, mikä tekee siitä Apple Watchin suurimman näytön. Siinä on myös pyöristetyt kulmat ja napsahtava kehys, jonka ansiosta kellotaulut ja koko näytön sovellukset näyttävät sopivan saumattomasti kotelon kaarevuuden kanssa. Suurempi näyttö mahdollistaa uuden QWERTY-näppäimistön, jota voidaan pyyhkäistä QuickPathilla.
 • Kestävämpää: Series 7:n etupuolen lasi on yli kaksi kertaa paksumpi korkeimmassa kohdassa kuin Apple Watch Series 6:n. Se on vaikeampi murtaa!
 • Nopeampi lataus: Apple sanoo, että uusi latausarkkitehtuuri mahdollistaa tämän kellon näkevän 33 prosenttia nopeamman latausajan, joten sinun ei tarvitse odottaa niin kauan ladataksesi kelloa päivää varten. Sen akun käyttöikä on 18 tuntia täydellä latauksella.
 • Kirkkaampi näyttö: Always-On Retina-näyttö on nyt jopa 70 prosenttia kirkkaampi sisätiloissa kuin Series 6:n näyttö.
 • IP6X luokitus: Tämä on ensimmäinen Apple Watch, jolla on IP6X-pölynkestävyyssertifikaatti. Voit myös uida sillä 50 metrin vesitiiviydellä.
 • värit: Saatavilla on täysin uusia alumiinikotelon värejä, mukaan lukien keskiyö, tähtivalo, vihreä ja uusi sininen ja (PRODUCT) punainen.
 • katsella OS 8: Tämä uusi käyttöjärjestelmä sisältää uusia harjoitustyyppejä, Mindfulness-sovelluksen, esteettömyysominaisuuksia, päivitettyjä putoamisen havaitsemisalgoritmeja, jotka tukevat kaatumista harjoitusten aikana, ja paljon muuta. Muut muutokset hyödyntävät kellon suurempaa näyttöä, kuten suurempia valikoiden otsikoita ja painikkeita sovelluksissasi.
 • Apple Fitness+: Apple Fitness+ esittelee ohjatun meditaation, Pilates-harjoitustyypin, Workouts to Get Ready for Snow Season -ohjelman, ryhmäharjoituksia SharePlaylla (harjoittelu jopa 32 hengellä kerrallaan) ja laajennuksen 15 uuteen maahan ja tekstitykset kuudella kielellä .

Apple Watch Series 7 vs 6 vs 3

Apple Watch Series 7 vs 6 vs 3.

Kaikki, mitä halusimme nähdä tässä kellossa, ei todellakaan toiminut. Ehkä Apple Watch Series 8 sisältää joitain näistä parannuksista:

 • Ranteen avaus: Vaikka se ei kuulostakaan niin tavalliselta avaa sormenjälki, tämä saattaa olla se, mitä tarkastelemme, kun tämä valokenttäkamerapatentti otetaan käyttöön seuraavan Apple Watchin kanssa. Kuten puhelimen lukituksen avaaminen sormella tai kasvoilla, voit käyttää kyynärvarttasi tai rannettasi todistamaan, että omistat kellon.
 • Seuraa verensokeria: Verensokerin seuraaminen suoraan Apple Watchista ilman toissijaista laitetta olisi valtavaa, olipa sinulla diabetes tai oletko vain kiinnostunut tarkistamaan sen. Ei ole selvää, viittaako tämä Applen patentti erityisesti verensokeriin, mutta siinä mainitaan «järjestelmä aineen pitoisuuden mittaamiseksiVaikka se on hyödyllinen, saatamme joutua odottamaan useita vuosia nähdäksemme sen.
 • Verenpaineen seuranta: Kuten glukoosin seuranta, Apple Watch voidaan jo yhdistää muihin laitteisiin verenpaineen seurantaa varten. Se, mitä voimme nähdä Series 8 -sarjassa, on sisäänrakennettu kyky lukea verenpainetta. Useat patentit osoittavat, että Apple on kiinnostunut tästä tekniikasta.

Apple Watch Series 7 -laitteisto

YouTuber ja vuotaja Jon Prosser olivat renderöineet kellosta oikeita kuvia toukokuussa 2021. Kuten näet täältä, Apple vahvisti ne uutta älykelloa koskevassa lehdistötiedotteessa:

Apple Watch Series 7

Apple Watch Series 7

Apple Watch Series 7

Apple Watch Series 7

Tuoreimmat uutiset Apple Watch Series 7:stä

Saat älykkäämpiä ja yhdistetympiä uutisia Lifewiresta. Tässä on joitain varhaisia ​​huhuja ja muita tarinoita tästä Apple Watchista:

Por Markus