apple watch not pinging iphone how to fix the problem 5190832 e57d970769844e91b6db09281a87067d

Jos Apple Watch ei toimi kunnolla iPhonesi kanssa, joten et voi pingata kahden laitteen välillä, ongelma voi olla uskomattoman ärsyttävä ja turhauttava. Olipa kyseessä viestintäongelmia iPhonen kanssa tai jotain niin yksinkertaista kuin väärä asetus, sen ei tarvitse olla pysyvä ongelma. Näin voit korjata sen, kun Apple Watch ei pingota iPhonea kunnolla.

Miksi Apple Watch ei pinga iPhoneani?

Ping-ominaisuuden ansiosta voit helposti löytää iPhonesi Apple Watchin avulla, joten jos tämä ominaisuus ei toimi, se voi olla erittäin turhauttavaa. Tässä on yhteenveto syistä, miksi Apple Watch ei ehkä lähetä pingia iPhonellesi.

 • Yhteytesi on katkennut. iPhone ja Apple Watch käyttävät Bluetoothia ja Wi-Fiä kommunikoidakseen keskenään. Jos jommassakummassa on ongelma, et voi pingata iPhoneasi.
 • Lentokonetila on aktivoitu. Jos lentokonetila on aktivoitu iPhonessasi, Wi-Fi-yhteys katkeaa, mikä tarkoittaa, että nämä kaksi laitetta eivät voi muodostaa yhteyttä.
 • Ohjelmistosi on vanhentunut. Jos et ole päivittänyt iPhonea tai Apple Watchia vähään aikaan, se voi vaikuttaa yhteyteen. Päivitä ne molemmat uusimpaan ohjelmistoon parhaan yhteensopivuuden varmistamiseksi.

Kuinka korjaan Apple Watchin pingin?

Jos olet huomannut, että Apple Watchin ping ei toimi kunnolla, on olemassa helppoja tapoja korjata se. Tässä on joitain tapoja kokeilla. Jotkut näistä vinkeistä edellyttävät, että sinulla on pääsy molempiin laitteisiin, mikä ei välttämättä ole olennaista, jos yrität löytää iPhonesi Apple Watchin avulla.

 1. Tarkista yhteys. Varmista, että Apple Watch ja iPhone on kytketty ja toimivat oikein. Ratkaise ongelma synkronoimalla Apple Watch tarvittaessa uudelleen.

 2. Sammuta lentokonetila. Jos iPhonesi on lentokonetilassa, se ei pysty kommunikoimaan Wi-Fin kautta, mikä tarkoittaa, että se ei pysty kommunikoimaan Apple Watchin kanssa. Kytke tila pois päältä yhteyden palauttamiseksi.

 3. Käynnistä laitteesi uudelleen. Käynnistä Apple Watch ja iPhone uudelleen yleisten ongelmien korjaamiseksi.

 4. Päivitä ohjelmistosi. Päivitä sekä Apple Watch että iPhone uusimpaan ohjelmistoon korjataksesi ping-ominaisuuden virheet.

 5. Palauta iPhonen verkkoasetukset. Mene asetukset > Kenraali > Nollaa > Palauta verkkoasetukset nollataksesi iPhonen verkkoasetukset ja käynnistääksesi puhelimen uudelleen. Joskus tämä voi ratkaista monia yhteysongelmia.

Miksi Apple Watch ei varoita minulle viesteistä?

Vaikka pingaaminen on hieman eri asia kuin se, että Apple Watch ei hälytä sinua viesteistä, on tärkeää ymmärtää, miksi se voi olla ongelma. Jotta saat selville, kuinka ongelma voidaan korjata, on hyödyllistä selvittää, miksi ongelma saattaa ilmetä. Useimmiten viestihälytykset eivät tule perille melko yksinkertaisista syistä.

 1. Varmista, että Älä häiritse tai Lentokonetila on poistettu käytöstä. Tarkista Apple Watchin ohjauskeskuksesta, että molemmat tilat on poistettu käytöstä laitteessasi. Jos jompikumpi on aktivoitu, et (tahallisesti) saa viestejä tai muita ilmoituksia.

 2. Tarkista yhteys. Tarkista, onko Apple Watchin ja iPhonen välinen yhteys vakaa ja toimiva. Jos yhteys katkeaa, et voi enää vastaanottaa viestejä Apple Watchiin.

 3. Muodosta laitepari uudelleen. Jos yhteys näiden kahden laitteen välillä ei toimi oikein, yritä muodostaa pariliitos tai synkronoida Apple Watch uudelleen.

FAQ

 • Mitä iPhonen pingaaminen Apple Watchissa tarkoittaa?

  Kun «pingat» Apple Watchista iPhoneen, iPhone antaa äänen, joka voi auttaa sinua löytämään sen.

 • Miltä kuvake näyttää iPhonelleni pingataessa Apple Watchistani?

  Ping iPhone -kuvake sijaitsee Apple Watchin ohjauskeskuksessa. Se näyttää iPhonelta, joka pitää ääntä molemmilta puolilta.

 • Kuinka voin pingata iPhoneni Apple Watchistani?

  Voit pingata iPhonesi Apple Watchista pyyhkäisemällä ylös kellotaulun alareunasta siirtyäksesi Ohjauskeskukseen. Lehdistö ping iPhone -kuvake (näyttää iPhonelta, joka pitää ääntä). Tulet näkemään sen ping iPhone kellotaulussasi ja iPhone toistaa äänen. Jos et kuule ääntä, iPhonesi ei todennäköisesti ole lähellä.

Por Markus