GettyImages 599646541 abb981ecc3174ab79f0540f711f25dff

Mitä tietää

 • Urheiluranneke: Irrota urheiluranneke Apple Watchistasi, pyyhi se nukkaamattomalla liinalla, kuivaa ja kiinnitä se takaisin kelloon.
 • Nahkaranneke: Irrota ranneke Apple Watchista ja pyyhi nukkaamattomalla liinalla. Kuivaa huolellisesti ennen uudelleen kiinnittämistä.
 • Huomautus: Katkaise virta, pyyhi nukkaamattomalla liinalla. Puhdista Digital Crown pitämällä kelloa pienen määrän juoksevaa vettä alla. Kuivaa perusteellisesti.

Kuten kaikki muutkin, Apple Watchit ovat alttiina kulumiselle. Joka päivä, kun treenaat, menet töihin, leikit lasten kanssa, uit tai teet rutiiniasi, Apple Watch jatkaa toimintaansa. Näin käsittelet sitä oikein puhdistamalla se ajoittain.

Apple Watchin urheilurannekkeen puhdistus

Apple Watch Sport -ranneke tunnetaan mukavuudestaan ​​ja kestävyydestään. Koostumuksensa vuoksi se vaatii ainutlaatuista hoitoa.

 1. Irrota urheiluranneke Apple Watchista.

 2. Pyyhi nauha nukkaamattomalla liinalla. Jos haluat käyttää vettä pinttyneen lian poistamiseen, kostuta liina kevyesti ja pyyhi sillä rengas.

 3. Kuivaa ranneke ja kiinnitä se uudelleen kelloosi.

Kuinka puhdistat Apple Watchin nahkaranneke?

Apple Watchin nahkaiset rannekkeet ovat loistava lisä, kun haluat pukea kellosi. On kuitenkin tärkeää puhdistaa ne hyvin. Aidossa nahassa näkyy kulumista iän myötä. On tärkeää välttää suoraa kosketusta nesteisiin, mukaan lukien kosteusemulsio ja aurinkovoide, kun käytät nahkahihnaa.

 1. Irrota nahkaranneke Apple Watchista.

 2. Pyyhi nahka nukkaamattomalla liinalla. Jos käytät vettä, käytä minimaalista määrää kankaalla. Älä upota nahkahihnaa, koska se ei ole vedenkestävä.

 3. Anna nauhan kuivua kokonaan ja kiinnitä se sitten kelloosi.

Apple Watchin puhdistaminen

Apple Watch itsessään vaatii säännöllistä puhdistusta. Lika voi kerääntyä kellotaulun ympärillä oleviin kolkoihin ja koloihin, ja lika voi saada näytön epäselväksi. Hyvä uutinen on, että Apple Watchin puhdistaminen on helppoa. Applen mukaan on tärkeää, että et käytä saippuaa, puhdistusaineita, hankausaineita, paineilmaa tai muita lämmönlähteitä kelloa puhdistaessasi.

 1. Varmista, että Apple Watch on sammutettu. Sinun kannattaa myös poistaa rengas varmistaaksesi asianmukaisen puhdistuksen.

 2. Pyyhi kello nukkaamattomalla liinalla.

 3. Jos se ei auta, voit lisätä kankaaseen vettä ja yrittää uudelleen. Koska Apple Watch on vedenkestävä, voit pitää sitä juoksevan veden alla 10–15 sekuntia. Applen mukaan veden pitäisi tuntua lämpimältä ja raikkaalta.

 4. Puhdista Digital Crown pitämällä kelloa pienen määrän juoksevaa vettä alla ja kiertämällä laitetta irrottaaksesi kaikki roskat.

 5. Kuivaa Apple Watchin etu- ja takaosa ja vaihda ranneke. Varmista, että kello on kuivattu kokonaan, mukaan lukien kruunun välinen tila.

Oikea käyttö voi auttaa pitämään Apple Watchin ja sen rannekkeen puhtaana. Varmista esimerkiksi, että pidät ihosi mahdollisimman kuivana kuivaamalla se treenin jälkeen. On myös tärkeää olla varovainen, kun käytät nesteitä, kuten aurinkovoidetta ja voidetta kellon ympärillä.

Por Markus