2021071817160200 75EA6B6DBAD83649DC8B76075B47ECDA 2c99f23bec884e378f6569cb90aaeed4

Tärkeimmät oppimispisteet

  • Skyward Sword oli alun perin vuoden 2011 Wii-peli, joka rakennettiin kyseisen järjestelmän liikesäätimien ympärille.
  • Switch-räätälöinti on suuri voitto pelien säilyttämiselle, mutta ohjaimet ovat nykyaikaisten standardien mukaan kömpelöitä.
  • Se on rennompi kuin muistan, joten se tuntuu hitaalta kokeneille pelaajille.

The Legend of Zelda: Skyward Sword on ainoa Zelda peli Olen tietoinen siitä, missä Zelda yrittää tappaa Linkin kahdesti ensimmäisen tunnin aikana, ja kirjassani sillä on merkitystä. Se on nyt saatavilla Nintendo Switchille HD-versiona, joka uudistaa vuoden 2011 grafiikan vuoden 2021 standardeihin, ja uudella ohjausjärjestelmällä, jotta Switch Lite -pelaajat voivat pelata peliä. Jos pidit alkuperäisen version liikesäätimistä, niitä on myös Switchin JoyConiin sisäänrakennettujen gyroskooppien ansiosta. Kuten Zelda peli, Skyward Sword on outo kokemus. pahimmillaan, Skyward Sword tuntuu tekniseltä demolta, joka on niin ihastunut vuoden 2011 aikakauden liikesäätimien ominaisuuksiin, että kokonaiskokemus kärsii; se on lineaarinen, helppo ja ei lakkaa pitämästä kättäsi. hänen parhaat, Skyward Sword on yksi niistä videopeleistä, jotka vakuuttavat ihmiset rakastamaan videopelejä. Se pelaa franchising-poolin matalassa päässä, mutta se on todella hyvä pooli. Jos etsit jotain tekemistä asti Breath of the Wild 2 tulee, miksi et tutkisi sen henkistä edeltäjäänsä? Jos minulla olisi vain yksi tarjottava

Lentoriskit

Link ja Zelda ovat kotoisin Skyloftin kelluvasta kaupungista, jonka erottaa muusta maailmasta läpäisemätön pilvikerros. Kun myrsky heittää Zeldan pilvikerroksen läpi aiemmin tutkimattomalle maailman pinnalle, Link saa jumalallisen käskyn ja varustetaan maagisella miekalla löytääkseen hänet. Tuottaja Eiji Aonuma on sanonut, että vuoden 2018 palkittu peli Villin hengitys oli vastaus fanien valituksiin aiheesta Miekkaja minä näen sen. Skyward Sword on yksinkertaisempi toimintaseikkailupeli kuin useimmat muut Zelda -sarja, jossa on vähän tilaa tutkimiselle, mutta se sisältää yhden sarjan joustavimmista ja ketterimmistä Linkin versioista. Se on savi, josta Villin hengitys valettu. Jos minulla olisi vain yksi tarjottava taivaaseen päin oleva miekka, Se on kuitenkin yksi parhaista argumenteista tehdä jokin näistä peleistä siellä, missä todella pelaat kuin Zelda. Hän ei vietä koko peliä neitona tornissa; Sen sijaan Link kävelee aluksi muutaman askeleen hänen takanaan ja seuraa häntä hänen perässään, kun hän lähtee paljon jännittävämmältä seikkailuun kuin hän on.

Kuvakaappaus Legend of Zelda: Skyward Swordista

Siksi koska Skyward Sword pysyy suurimmassa osassa perusasioita Zelda kaava kuin magneetti. Liikeohjaimet ovat ohjelman tähti, mutta suuri osa hetkestä hetkeen pelattavasta pelistä tulee suoraan sarjan luotettavimmasta pelikirjasta.

Hei kuuntele

Se on itse asiassa pelin suurin ongelma. Se tekee ei haluaa sinun eksyvän. Tätä impulssia ilmentää Fi, Jumalattaren miekan henki ja Linkin jatkuva apulainen. Skyward Sword. Fi on siellä vihjeenä ja opetusmekaanikkona, mutta näyttää antavan «neuvoja» pienimmässäkin provokaatiossa. Hän on helposti ärsyttävin asia pelissä, kun hän ilmestyy, hän pysyy näytöllä ikään kuin hänelle maksettaisiin sana. Se tekee pelin vaikeaksi luoda tai ylläpitää minkäänlaista vauhtia. Ihmettelen nyt, johtuiko tämä Wiin kohdeyleisöstä. Aikaisemmin Nintendon strategia kyseisen konsolin kanssa oli käyttää kaikenlaisia ​​helposti ymmärrettäviä pelejä, kuten keilailua ja golfia, houkutellakseen uusia ja satunnaisia ​​faneja videopelikonsolimarkkinoille.

Kuvakaappaus Legend of Zelda: Skyward Swordista

jos Skyward Sword oli tarkoitettu kaikille upouusille Wii-pelaajille vuonna 2011, monet ongelmat ovat järkevämpiä jälkikäteen. Minusta se on vähän tylsää ja kömpelöä, mutta mitä enemmän soitan sitä, sitä enemmän ajattelen, että se ei todellakaan ole minua varten. Se on tehty ihmisille, jotka eivät ole koskaan pelanneet sitä Zelda peli varten. Jos etsit tietä johonkin klassisista videopelisarjoista, Skyward Sword on hankala mutta perusteellinen johdanto. Veteraaneja voi tyrmistyttää vaikeuden puute ja Fi:n kokonaisuus asiamutta täällä on paljon, mikä voi valloittaa uudet tulokkaat ja lapset.

Por Markus