facebook1 c6223ed796b847bdb2cded134e94a13a

Applen kanssa tehtyjen jännitysten jälkeen Facebook on julkaissut Facebook Gaming -palvelun iOS-laitteille verkkosovelluksen kautta, jota käyttäjien on käytettävä selaimen kautta. Facebook joutui aiemmin vaikeuksiin, kun se yritti tuoda Facebook Gaming -sovelluksensa iOS-laitteisiin, mutta on pystynyt kiertämään App Storen rajoitukset verkkosovelluksensa kautta. Verkkosovellus, jota voi käyttää iOS-laitteen selaimella, antaa käyttäjille mahdollisuuden pelata useita ilmaisia ​​ja ilmaisia ​​pelejä ilman, että sinun tarvitsee ladata mitään.

Applen päätös estää kolmannen osapuolen sovelluksia toimimasta pelien jakelualustana on kiistanalainen niin pienten kuin suurten kehittäjien keskuudessa. Palvelut, kuten Amazonin Luna ja Microsoftin Xbox Game Pass, ovat kiertäneet ongelman olemalla käyttämättä ladattavaa sovellusta iOS-laitteissa, ja Facebook seuraa perässä. Sen sijaan, että asennat mitään, lisää Facebook Gamingin kotisivu kirjanmerkkeihin mobiiliselaimessa ja aloita pelaaminen siirtymällä linkkiin.

Facebookin peliominaisuudet

Vaikka tämä ohittaa App Storen rajoitukset, verkkosovelluksen löytäminen tai käyttäminen ei ole keskivertokuluttajan yhtä helppoa, koska heidän on ensin tiedettävä, että he voivat käydä selaimensa läpi. The Verge huomauttaa, että Applen Safari-selain, iOS-laitteiden oletusselain, aiheuttaa lisää ongelmia. Safari estää automaattisesti push-ilmoitukset, äänen oletuksena on mykistetty, eikä se yksinkertaisesti käsittele grafiikkaa yhtä hyvin kuin alkuperäisiä sovelluksia.

Por Markus