Halo Infiniten odottaminen voi olla sen arvoista

Tärkeimmät oppimispisteet

  • Halo ääretön siirretty vuoteen 2021.
  • Developer 343 Industries tarkentaa sitä sillä välin.
  • Mene leikkimään Halo: Master Chief Collection kun odotat.
Nyt kun Xbox Series X/S on täällä (melkein!), tuntuu oudolta, ettemme hyödynnä uutta Halo-peliä –Halo ääretön– nauttia lanseerauksessa, kuten meille ensin luvattiin. En aio sokeroida sitä. Se on perseestä. Suuret konsolijulkaisut ansaitsevat suuria pelien julkaisuja, ja se ei epäilemättä puuttuu Xbox Series X/S:stä, kun Microsoft on panostanut Xbox Game Passin lupauksiin ja siihen, että kaikki on nopeampaa uusimmalla konsolilla. Yksinkertaisesti sanottuna uusi konsoli tuntuu PC-päivitykseltä pikemminkin kuin ainutlaatuisen vallankumouksellisen kokemuksen, mutta olemme jo tarkastelleet, miten se sopii. Suoraan sanottuna on. Takaisin Halo ääretön, siitä huolimatta. Olen melko varma, että se on odottamisen arvoinen. Olen nähnyt pelien hidastumista aiemmin, eivätkä ne kaikki ole huonoja, ellet ole tuskallisen kärsimätön.

Ei ole koskaan viisasta kiirehtiä peliä

Innokkaat pelaajat muistavat sen Duke Nukem ikuisesti Vapauttaminen kesti ikuisuuden, eikä se ollut hyvä. Se oli kuitenkin poikkeus säännöstä. Yleensä pelien viivästykset maksavat itsensä takaisin. Hieman ylimääräistä aikaa ja kehittäjät voivat työstää kokemusta hienosäätääkseen. Oletko koskaan pelannut peliä, joka sai sinut hulluksi useiden vikojen takia? Tietysti olet, ja lyön vetoa, että et myöskään koskaan vaivautunut palaamaan sen jälkeen, kun kriittinen korjaustiedosto oli otettu käyttöön. Halo ääretön on oltava oikea ensimmäisellä kerralla, varsinkin kun se on niin olennainen osa Xbox-brändiä. Sinulle koituvien etujen lisäksi on etuja myös työntekijöille. Viime aikoina crunch-kulttuuri on tartuttanut videopeliteollisuutta, ja se on kaikkea muuta kuin tervettä, ja se pakottaa työntekijät työskentelemään uskomattoman pitkiä päiviä noudattaakseen määräaikoja.

Cyberpunk 2077 kehittäjä CD Projekt luopui äskettäin suunnitelmistaan ​​välttää crunch-kulttuuria varmistaakseen, että peli julkaistaan ​​ajoissa. Se on erittäin epämiellyttävä käytäntö, ja meidän kaikkien pitäisi olla valmiita odottamaan hieman pidempään uusia pelejä, jos se tarkoittaa, että työntekijät voivat nauttia työn ja yksityiselämän tasapainosta. Jos ei muuta, väsyneet työntekijät eivät koskaan tuota parhaita tuloksia. Maailmanlaajuisen pandemian aiheuttamat vaarat ja tarve työskennellä kotona ovat varmasti myös hidastaneet asioita, ja suoraan sanottuna monet meistä eivät voi muuttaa sitä turvallisesti tässä vaiheessa. Emme väitä, etteivätkö pelit olisi välttämättömiä näinä aikoina, mutta meidän on tarjottava hieman enemmän tilaa, koska me kaikki käsittelemme tätä «uutta normaalia».

343 Industries tietää, mitä se tekee

Olemme nähneet sen Halo ääretönKehittäjä, 343 Industries, on riittävän vastuullinen välttääkseen liian suuren murskauksen. Osittain se johtuu melkein varmasti siitä, että joukkue tietää mitä tekee. Vaikka Halo oli alun perin Bungien kulta, se on nyt 343 Industries -franchising. Aloita työskentelemällä Halo: Combat Evolved Anniversary Xbox 360:n osalta yritys on vahvistunut viimeisen vuosikymmenen aikana. Se tuotti Halo 4 ja poikkeuksellista Halo: Master Chief Collection-kokoelma, joka vain antaa jatkuvasti. Pelikokemuksena, Halo: Spartan sarja ja Halo Wars pelit eivät ole aina toimineet hyvin, mutta ne ovat jatkuvasti osoittaneet, että 343 Industries osaa jatkaa Halo-universumin rakentamista ja laajentaa sen kaukaisiin päiviin. Halo: Combat Evolved. 343 Industries on myös elvyttänyt franchisingin yksityiskohtaisesti, kuten Halo Waypoint, joka toi Halo-yhteisön yhteen ainutlaatuisen sisällön ja laajojen tilastojen avulla, jotka seurasivat sinua Halo-pelien läpi ja saivat sinut haluamaan esitellä pelisaavutuksiasi. Se oli mukava liike, joka tuli juuri oikeaan aikaan, kun muut franchising-yritykset pitivät siitä Velvollisuus arvostamme, että kaikki nauttivat nähdessään, miten heidän suorituksensa etenee. Vaikka meillä ei ole vielä paljon yksityiskohtia Halo ääretöntiedämmekö, että 343 Industries on kiinnostunut Master Chiefistä – päähenkilöstä ja jokseenkin huomiotta jääneestä Halo 5-Olla jälleen päähuomio ja hänestä hieman inhimillisempi kuin ennen. Kaiken, mikä perustuu jo olemassa olevaan ja tekee siitä täydellisemmän, pitäisi olla hyvä uutinen franchising-faneille. Hyvät asiat tulevat niille, jotka odottavat, eikö niin?

Se on eeppinen franchising – voit olla kärsivällinen

Katsos, minäkään en halua olla kärsivällinen, mutta minä voi ovat, ja niin olet sinäkin. Halo ääretön on sarjan 14. peli, ja siinä on paljon valinnanvaraa. Sillä välin voit tutustua menneisyyden peleihin, jotka olet todennäköisesti unohtanut. Tai voit lukea Halon tarinaa loputtomalta näyttävän kirjojen ja sarjakuvien tarjonnan ansiosta. Tiedätkö, mikä on paras aikasi käyttö? Jos olet niin onnekas, että sinulla on uusi kiiltävä Xbox Series X/S, lataa se Halo: Master Chief Collection. Se on saatavilla ilmaiseksi Xbox Game Passin kautta ja sisältää Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST, Halo: Reachja Halo 4. Kaikki näyttää kauniilta useilla parannuksilla, kuten 4K-resoluutiotuki ja parannettu kuvanopeus ja näkökenttä. Pelattavana on niin monia erilaisia ​​pelejä, joten sinulla on paljon tekemistä, kun 343 Industries työskentelee jalostaakseen Halo ääretön.

Por Markus