xbox1 b4a10528e9dc4af5a2b4affd1de916a1

Xbox One -käyttäjät, joilla on ollut vaikeuksia saada käsiinsä Series X tai Series S, voivat silti pelata joitain seuraavan sukupolven pelejä Xbox Cloud Gamingin kautta. Xbox-verkkosivustolla olevassa uutisessa Microsoft listasi joitain seuraavan sukupolven nimikkeitä, jotka tulevat Game Passiin. Tämä riippuu käyttäjän Internet-yhteydestä eikä laitteiston tehosta, joten Game Pass -tilaajat voivat suoratoistaa pelejä konsolimallista riippumatta.

Microsoft sitoutuu julkaisemaan peräkkäin kuukausittain 27 uutta nimikettä, mukaan lukien: Halo Infinite, halveksuntaa, Forza Horizon 5, Lentosimulaattori, ja paljon enemmän. «Odotamme innolla, että voimme jakaa lisää siitä, kuinka tuomme monet näistä seuraavan sukupolven peleistä konsoliisi… Xbox Cloud Gamingin kautta, aivan kuten teemme mobiililaitteiden, tablettien ja selaimien kanssa.» Will Tuttle, Xbox Wiren päätoimittaja, kirjoitti viestissä: Viimeisimmät Xbox-konsolit on erittäin vaikea jäljittää, sillä rajoitetut varastot myydään nopeasti loppuun ja usein myydään muualla korkealla hinnalla.

Xbox-logo, jonka takana on kollaasi Halo Spartansista

Lisäämällä seuraavan sukupolven pelit Game Passiin, Xbox-fanit, jotka eivät ole päässeet käsiinsä Series X- tai S-sarjaan, voivat nauttia uusien konsolien tarjonnasta. Tämä potentiaali ulottuu myös älypuhelimien ja verkkoselaimien Xbox Game Passiin. On tärkeää huomata, että kuten kaikkien suoratoistopalvelujen tarjoajien kohdalla, suorituskyky riippuu Internetin nopeuksista ja yhteyden vahvuuksista. The Verge huomautti, että Microsoft on alkanut päivittää Cloud Gaming -palveluaan, jonka pitäisi auttaa pitämään asiat vakaana, mutta yksittäisten käyttäjien viive on silti tekijä.

Por Markus