amazoncode1060 f1c2d275929743508eb7be7e453b7ead

Amazon-virhekoodi 1060 ilmenee, kun verkkoyhteydessä on ongelma, mikä tarkoittaa, että laitteesi ei voi tavoittaa Amazon-palvelimia. Tämä on melko yleinen ongelma, jonka katsojat kokevat Amazon Prime Videon kanssa, mutta sen tunnistaminen ja korjaaminen voi olla vaikeaa johtuen monista tekijöistä. Tämä virhekoodi voi johtua suoratoistolaitteesi laitteisto- tai ohjelmisto-ongelmasta, kotiverkon yhteys- tai kaistanleveysongelmasta, Internet-yhteyden ongelmasta tai jopa Amazonin omien palvelimien ongelmasta.

Kuinka Amazon Error Code 1060 ilmestyy

Kun Amazon-virhekoodi 1060 ilmenee, näet yleensä seuraavanlaisen viestin:

 • Varmista, että laitteesi on yhteydessä Internetiin, ja yritä uudelleen. Jos yhteys toimii, mutta näet edelleen tämän viestin, käynnistä sovellus uudelleen tai ota yhteyttä Amazonin asiakaspalveluun.
  Virhekoodi: 1060

Amazonin virhekoodin 1060 syyt

Virhekoodi 1060 ei rajoitu tiettyyn suoratoistolaitteeseen. Se voi tapahtua suoratoistettaessa tietokoneesi verkkoselaimesta ja useimmissa laitteissa, joissa on Amazon-videosovellus. Voit kokea tämän koodin pelikonsoleissa, suoratoistolaitteissa, kuten Rokussa, Blu-Ray-soittimissa ja jopa älytelevisioissa. Amazonin virhekoodi 1060 tarkoittaa yleensä yhteysongelmaa tai alhaista kaistanleveyttä. Tämä opas koskee kaikkia laitteita, jotka voivat suoratoistaa Amazon Prime Videota.

Kuinka korjata Amazon Error Code 1060

Virhekoodin 1060 ongelman tunnistamiseen ja ratkaisemiseen kuuluu Internet-yhteyden vianmääritys suoratoistolaitteesi kanssa. Jotta voit kokeilla näitä ratkaisuja, sinun on käytettävä suoratoistolaitettasi ja kotiverkkolaitteitasi, kuten modeemia ja reititintä. Amazon-virhekoodin 1060 korjaaminen:

 1. Lehdistö Yritä uudelleen virhenäytössä. Jos valitset Yritä uudelleen, soitin yrittää ladata videon uudelleen. Joissakin tapauksissa se on kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä. Jos ongelma toistuu, palaa tähän luetteloon ja kokeile muita vianetsintävaiheita.

 2. Käynnistä suoratoistolaitteesi uudelleen. Sammuta laitteesi kokonaan ja käynnistä se uudelleen. Joillakin laitteilla, kuten tietokoneilla ja Apple TV:llä, on mahdollisuus sammuttaa ne kokonaan, kun taas monissa suoratoistolaitteissa, kuten Rokussa tai Chromecastissa, ei ole edes virtapainiketta, ja niiden nollaaminen on paras vaihtoehto. Katkaise tarvittaessa suoratoistolaitteesi virta irrottamalla se pistorasiasta vähintään minuutiksi ennen kuin kytket sen takaisin.

 3. Varmista, että laitteesi on yhteydessä Internetiin. Kokeile suoratoistoa muusta palvelusta kuin Amazonista varmistaaksesi, että laitteesi on yhteydessä Internetiin.

 4. Tarkista Internet-yhteytesi nopeus. Jos mahdollista, tarkista Internet-yhteytesi nopeus 1060-virhekoodin antavalla laitteella. Useimmat suoratoistolaitteet tarjoavat jonkinlaisen yhteystestin, ja jotkut tarkistavat myös yhteyden nopeuden. Jos se ei ole mahdollista, testaa Internet-nopeuttasi tietokoneella, joka on yhdistetty samaan langattomaan tai kiinteään verkkoon kuin suoratoistolaitteesi.

 5. Varmista, että verkkosi tukee suoratoistoa. Jos olet kotona ja sinulla on nopea internetyhteys, tämä ei päde. Mutta jos olet yhteydessä jaettuun Internet-yhteyteen koulussa, työpaikalla, hotellissa, kahvilassa tai muussa vastaavassa paikassa, se voi olla ongelma. Jos verkon ylläpitäjä on estänyt suoratoistopalvelujen käytön, et yksinkertaisesti voi suoratoistaa. Tarkista verkon järjestelmänvalvojalta, tuetaanko suoratoistoa.

 6. Vaihda Ethernet-yhteyteen tai paranna Wi-Fi-signaalia. Vaikka langallinen Ethernet-yhteys ei aina ole mahdollista, se tarjoaa yleensä erinomaisen suoratoistokokemuksen langattomaan yhteyteen verrattuna. Ethernet voi tarjota nopeamman yhteyden, eikä siihen kohdistu langattomia häiriöitä. Jos et voi käyttää langallista yhteyttä, yritä siirtää langatonta reititintä tai suoratoistolaitetta saadaksesi vahvemman yhteyden. Poista kaikki mahdolliset esteet ja yritä sijoittaa molemmat laitteet korkealle, jossa on vähemmän häiriöitä.

 7. Käynnistä kotiverkkolaitteistosi uudelleen. Yhteysongelmat voivat johtua kotiverkkolaitteiden ongelmista, joten käynnistä verkkolaite uudelleen. Ongelman ratkaisemiseksi saattaa olla tarpeen sammuttaa laite, irrottaa se, jättää se irti noin minuutiksi ja kytkeä sitten kaikki takaisin modeemista alkaen.

 8. Tarkista Amazonin katkokset. Jos kaikki on kohdallasi oikein, Amazonin palvelimissa voi olla ongelma. Tarkista sosiaalinen media, kuten Twitter, nähdäksesi, puhuuko joku toimintahäiriöstä. Kokeile esimerkiksi etsiä Twitterin hashtagia #primevideodown ja valitse Kestää -välilehti.

 9. Ota yhteyttä Internet-palveluntarjoajaasi ja Amazoniin. Jos näet edelleen Amazon-koodin 1060, kun olet tarkistanut kaiken, etkä näe kenenkään puhuvan Prime Video -katkosesta Twitterissä, ota yhteyttä Internet-palveluntarjoajaasi tai Amazoniin saadaksesi lisäapua. Internet-yhteydessäsi voi olla ongelma, joka estää sinua saavuttamasta Amazonin palvelimia, tai laitteistossasi ja Prime Videossasi voi olla tietty ongelma, josta Amazon ei ole vielä tietoinen.

Onko sinulla lapsilukko Internet-palveluntarjoajan tai reitittimen kautta? Jos teet niin, varmista, että Amazon Prime Videota ei ole estetty lapsilukon kautta.

Tukeeko verkkosi suoratoistoa?

Jos olet kotona ja sinulla on oma nopea internetyhteys, se todennäköisesti tukee suoratoistoa. Suurin poikkeus on, jos sinulla on väärin määritetty reititin, jossa on Quality of Service (QoS) -asetukset, jotka rajoittavat suoratoistolaitteesi käytettävissä olevaa kaistanleveyttä. Voit ratkaista tällaiset ongelmat poistamalla rajoituksen tai palauttamalla reitittimen tehdasasetukset. Jaetut julkiset verkot, kuten ne, joihin voit muodostaa yhteyden koulussa, töissä tai kahvilassa, joskus estävät suoratoiston kokonaan tai estävät vain tietyt sivustot. Jos saat Amazon-virhekoodin 1060, kun muodostat yhteyden Internetiin töissä, koulussa tai julkisen verkon kautta, sinun on otettava yhteyttä järjestelmänvalvojaan nähdäksesi, onko suoratoisto poistettu käytöstä. Jos näin on, et voi katsoa Amazon Prime Videota kyseisellä yhteydellä.

Onko laitteesi todella yhteydessä Internetiin?

Amazonin virhekoodi 1060 on yhteysvirhe, joten on tärkeää sulkea pois yhteysongelma. Jos et ole yhteydessä Internetiin tai sinulla ei ole tarpeeksi kaistanleveyttä, et voi suoratoistaa. Useimmat videopelikonsolit ja tietyt suoratoistolaitteet tarjoavat sisäänrakennetun työkalun, joka voi testata Internet-yhteyden. Se sijaitsee yleensä yleisellä alueella asetukset valikko, Verkko valikko tai a Verkkoasetukset valikosta. Jos laitteessasi on erityinen yhteystesti, suorita se ja tarkista tulokset. Se tulee yleensä näkyviin, jos et ole yhteydessä Internetiin tai jos yhteys on liian rajoitettu tai liian rajoitettu suoratoiston sallimiseksi. Jos testi osoittaa, että yhteyttä ei ole, saatat pystyä ratkaisemaan ongelman käynnistämällä laitteen uudelleen ja käyttämällä verkkolaitteistoasi. Saatat joutua myös siirtämään laitettasi tai reitittimesi parantaaksesi Wi-Fi-yhteyttä tai vaihtaa langalliseen Ethernet-yhteyteen, jos mahdollista. Jos suoratoistolaitteesi ei tarjoa sisäänrakennettua yhteystestiä, voit tarkistaa yhteyden avaamalla toisen sovelluksen, joka vaatii internetyhteyden. Sovellus muodostaa yhteyttä, mikä osoittaa, että sinulla on yhteys tai et voi muodostaa yhteyttä, mikä tarkoittaa, että laitteellasi on todennäköisesti yhteysongelma. Voit myös tarkistaa Internet-yhteytesi nopeuden Internetin nopeuden testisivustolla, mutta se antaa tietoja vain yleisestä yhteydestäsi, ei siitä, onko todellinen suoratoistolaitteesi kytketty ja onko sillä riittävä kaistanleveys. Nämä sivustot ovat erityisen hyödyllisiä, jos yrität suoratoistaa selaimen kautta Amazonin verkkosoittimella. Amazon Videolla on seuraavat kaistanleveysvaatimukset:

 • Normaali resoluutio video: vähintään 1 Mt/s
 • Teräväpiirtosisältö: vähintään 5 Mt/s

Kuinka käynnistää laite ja kotiverkko uudelleen

Koska Amazonin virhekoodi 1060 on yhteyskoodi, joskus laitteen ja kotiverkon laitteiden sammuttaminen riittää korjaamaan ongelman. Ongelmana on, että yhteysongelmia voi ilmetä, kun laitteesi ja verkkolaitteet ovat päällä ja kytkettyinä pitkään, ja kaiken uudelleenkäynnistys pakottaa ne muodostamaan aivan uusia yhteyksiä. Jos haluat käynnistää laitteen uudelleen, sinun on yleensä sammutettava kaikki ja irrotettava sitten kaikki. Jos suoratoistat tietokoneella tai kannettavalla tietokoneella, sammuttaminen ja uudelleenkäynnistys yleensä riittää, kun taas joissakin suoratoistolaitteissa ei ole virtapainiketta ja ne on irrotettava. Verkkolaitteisto voidaan yleensä sammuttaa virtapainikkeella tai -painikkeella, mutta se on silti irrotettava. Kun kaikki on sammutettu ja irrotettu, sinun on odotettava hetki ennen kuin kytket kaiken takaisin. Jotkut laitteet tarvitsevat vain 10–20 sekuntia, kun taas toiset on irrotettava pistorasiasta minuutiksi. Kun olet käynnistänyt laitteen ja kotiverkon uudelleen ja yhdistänyt kaiken uudelleen, voit tarkistaa, onko 1060-virhekoodi edelleen olemassa.

Tapoja parantaa Internet-yhteyttäsi

Internet-yhteytesi parantamiseksi voit tehdä monia asioita. Jos suoratoistolaitteesi on yhdistetty Wi-Fi-verkkoon, signaali saattaa olla liian heikko suoratoistoon. Varmista siinä tapauksessa, että suoratoistolaitteesi yhteys on vahvin, järjestämällä suoratoistolaitteen, reitittimen ja mahdollisten liikkuvien esteiden sijainti uudelleen. Esteiden ja suoratoistolaitteen ja reitittimen välisen etäisyyden lisäksi tämän ongelman voivat aiheuttaa myös muiden langattomien laitteiden, muiden langattomien verkkojen aiheuttamat häiriöt ja muiden kaistanleveyttä tarvitsevien laitteiden aiheuttamat ruuhkat. Yritä siirtää tai poistaa häiriölaitteita, vaihtaa langattomalle kanavalle, joka ei ole ruuhkautunut, tai käytä langallista Ethernet-yhteyttä. Jos mahdollista, voit yrittää yhdistää suoratoistolaitteesi suoraan modeemiin fyysisellä Ethernet-kaapelilla. Tämä kokoonpano ei ole käyttökelpoinen pysyvä ratkaisu, mutta se tarjoaa arvokasta tietoa. Jos voit suoratoistaa näkemättä 1060-virhekoodia, tiedät, että Internet-yhteytesi ei ole syy ja että se on heikko signaali, huonosti määritetty reititin tai jokin muu asiaan liittyvä ongelma.

Milloin ottaa yhteyttä Internet-palveluntarjoajaan tai Amazoniin?

Jos näet edelleen virhekoodin 1060, kun yrität suoratoistaa Amazonista kaikkien näiden vaiheiden jälkeen, ota yhteyttä Internet-palveluntarjoajaasi tai Amazoniin. Modeemissa tai reitittimessä voi olla laitteisto-ongelma, Internet-palveluntarjoajassasi tai Amazonin palvelimissa voi olla ongelma. Nämä eivät yleensä ole heti korjattavissa olevia ongelmia, mutta palveluntarjoajasi tai Amazon ei välttämättä ole tietoinen ongelmasta, jos et ota heihin yhteyttä.

Por Markus