EsiT5fdXEAEs0A3 503736188b9943edba694c60b3be7776

Amira Virgil on ajettu. Se on hänen merkkinsä. Virgil, joka tunnetaan parhaiten verkkonimellään Xmiramira, löytää jotain, korjaa sen ja korjaa sen. Huuhtele ja toista.

Streamerista on tullut kiertue Simmer-yhteisössä, joka on suositun elämäsimulaattorin faneja Sims, ja hän ei epäröi ohjata pelimaailmaa osallistavaan näkemykseensä. «En edes tiennyt online-pelitilasta. Löysin kaikki, kun aloitin [streaming] ja aloin googlettaa. Mietin, missä ovat mustien tekijät? Missä ovat mustat naiset», hän sanoi puhelinhaastattelussa Lifewiren kanssa. «Kun olen todella kiinnostunut jostakin, minulla on tapana keskittyä siihen, ja minulla on tapana yrittää saada siinä niin hyvä kuin voin tuottelias sanoakseen Vain muutamassa vuodessa hän on saavuttanut Twitch Partner -statuksen, yhden aseman useista kymmenistä Twtich Ambassadoreista, paikan tosi-tv-sarjassa ja yhden EA:n pelijättiläisen aseman. Sims asiantuntijat – ja jos et tiedä hänen nimeään tähän mennessä, tiedät pian.

Nopeita faktoja

  • Nimi: Amira Virgil
  • Ikä: 27 vuotta vanha
  • From: Syntynyt ja kasvanut Brooklynissa, NY.
  • Satunnainen ilo: Muuttuvat kasvot! Vaikka Amira tunnetaan pelisisällöstään, hän toivoo voivansa sukeltaa kauneuden maailmaan GRWM-tyylisten meikkistriimien avulla, joissa on haastatteluaiheita, juomista ja riemua.
  • Avainlainaus tai motto, jonka mukaan elää: «Ole muutos jonka haluat nähdä.»

Rakennustila

Lapsena hän muistaa varhaisen rakkauden videopeleihin. Hän tutustui harrastukseen 4-vuotiaana, ja pian hän uppoutui virtuaalitodellisuuden fantasiaan. Hänen suosikki polkupaikkansa? Digitaalinen nukkekoti sopivalla otsikolla Sims. Viime helmikuussa 20-vuotisjuhliaan viettäneestä franchising-sarjasta tuli Twitch-striimin nopea suosikki. Se yhdisti hänen suosikkipelikomponentit: ajanhallinnan, tycoon-tyylisen pelattavuuden ja mukauttamisen. Nuori Brooklynista kotoisin oleva tyttö ei tiennyt, että fiksaatiosta tulee enemmän kuin harrastus ja että hänen suosikkisarjansa takana olevat kehittäjät soittaisivat hänelle riittävän pian. Noin 2015 hän päätti kokeilla käsiään sisällön luomisessa. Näissä prosesseissa on tärkeää, että nämä yritykset tekevät hyvää sisällyttämällä heidät syrjäytyneisiin yhteisöihin, joita ne yrittävät saada mukaan. Joidenkin alkuvaiheiden suoratoiston epäonnistumisen jälkeen hän saavutti menestystä YouTubessa sarjalla Let’s Play -videoita. Hänen humoristinen tyylinsä ja kritiikki pelin monipuolisen sisällön puutteesta toivat uuden, omistautuneen yleisön, jolla oli samanlaisia ​​huolia. Tämä menestys johdattaisi hänet lopulta takaisin suoratoiston tielle. «Kävin YouTubessa ja julkaisin videoita jatkuvasti vuoden ajan. Sitten aloin suoratoistaa siellä. Aloitin 60 ihmisellä», striimaaja kertoi Lifewirelle. «Sitten jonain päivänä se olisi 200. Sitten 700 ja joinakin päivinä se nousisi 1 300:aan [concurrent viewers]Siinä vaiheessa hän jätti osa-aikatyönsä Walmartissa ryhtyäkseen kokopäiväiseksi sisällöntuottajaksi. Hänellä oli suurempia unelmia, mutta hän ei ollut varma, oliko hän tehnyt oikean päätöksen. Nyt hän tietää.

Valoa, kameraa, toimintaa!

Virgilin kätkö saavutti huippunsa, kun… haastattelu, jonka hän teki AJ+:lle monimuotoisuuden puutteesta The Sims 4 levisi virukseksi Twitterissä. Se saavutti EA:n kehittäjät. Ennen kuin hän huomasikaan, hänet lähetettiin Los Angelesiin osallistumaan EA Game Changers -ohjelmaan, joka yhdistää kehittäjät ja sisällöntuottajat pelitestausta ja palautetta varten. «Kun aloin luoda Let’s Play -sisältöä YouTubessa, huomasin, että jopa kaiken tämän ajan jälkeen pelistä puuttui kulttuuriruoka, parempi meikki, kampaukset, musiikki. Ajattelin vain: «Liityn keskusteluun. yritä samalla rohkaista EA:ta tehostamaan peliä ja keksimään, mitä tehdä heidän puolellaan.» Se toimi. Yhteisön häiritseminen ja kehittäjien epäonnistumisten valokeilaan hyvässä uskossa osoittaminen johti päivitykseen pelin ihonväreihin, meikkivaihtoehtoihin ja joukkoon muita kattavampia muutoksia massiivisessa joulukuun 2020 korjaustiedostossa. Ja Virgil oli todellinen laivan kapteeni. Vuonna 2019 pelijätti napautti hänet ja 11 muuta näkyvää Simmeriä näyttelemään yhtiön uuden TBS-tosikilpailuohjelman ensimmäistä tuotantokautta. The Sims Spark’d. 12 kilpailijaa kilpaili voittaakseen 100 000 dollarin pääpalkinnon. Hänen tiiminsä Team Llama voitti neljän jakson kilpailusarjan, mikä teki Virgilistä Simmer-yhteisön vahvuuden.

Yhteisön rakentaja

Hän käytti suositusta suoratoistostaan ​​ja Let’s Play -sisällöstään saamaansa vaikutusta yhteisön luomiseen. Hänen virtansa tarjoavat ihmisille ilon ja naurun paikan päästä eroon ongelmistaan.

Amira Virgil pelissä "The Sims Spark'd"kahden muun ohella.

Hän loi yhteisötilan, joka tunnetaan nimellä The Black Simmer, josta on tullut hänen brändinsä ja käyntikortti yhteisön alipalveltuille pelaajille. Yhteisössä on yli 165 000 jäsentä, lisäksi 20 000 liittyvässä Facebook-ryhmässä. «Näissä prosesseissa on tärkeää, että nämä yritykset hyödyttävät syrjäytyneitä yhteisöjä, joiden kanssa he yrittävät olla tekemisissä, ottamalla heidät mukaan», hän sanoi. «He painottavat niin paljon monimuotoisuutta, mutta monet heistä eivät tee työtä.» Virgil on paikalla varmistamassa, että nämä alustat ja yritykset tekevät työn. Ei vain tarjoamalla sopivaa sisältöä, vaan myös tukemalla heikommassa asemassa olevia ääniä. Hänen uusin hanke on Noir, pelimaailman mustien naisten ryhmä, joka kokoontuu, tukee toisiaan ja tuntee myötätuntoa sisällöntuotannon bisnespuolta kohtaan.

Por Markus