pc decrapifier 56a6fa585f9b58b7d0e5cf6d

PC Decrapifier on kannettava ohjelmiston poisto, joka on erittäin helppokäyttöinen ja tukee eräpoistoja. Se on erikoistunut uusien tietokoneiden mukana tulevien esiasennettujen ja usein käyttämättömien ohjelmien, jotka tunnetaan myös nimellä bloatware, crapware, junkware ja shovelware, poistamiseen, mutta se ei rajoitu tämäntyyppisten ohjelmien poistamiseen. Tämä työkalu voi skannata ja luetella kaikki järjestelmässäsi olevat ohjelmat, jotka haluat ehkä poistaa, ja se voi poistaa jotkin ohjelmat automaattisesti, joten sinun ei tarvitse edes napsauttaa ohjattua asennuksen poistotoimintoa. Voit ladata sen ilmaiseksi Windows 11-, Windows 10-, Windows 8-, Windows 7-, Windows XP- ja Windows 2000 -käyttöjärjestelmissä.

PC Decrapifier -ominaisuudet

Tässä on joitain muita PC Decrapifierin ominaisuuksia:

 • Opastaa sinut ohjatun toiminnon läpi, jotta näet helposti, mitkä ohjelmat on suositeltavaa poistaa, mitkä voidaan poistaa automaattisesti ja mitkä ohjelmat voidaan poistaa manuaalisesti.
 • Näyttää prosenttiosuuden käyttäjistä, jotka ovat poistaneet kunkin ohjelman asennuksen, jotta voit päättää, kannattaako myös poistaa se.
 • Luokittelee ohjelmat, jotka se voi poistaa, Suositeltu-, Kyseenalainen- ja Kaikki muu -välilehtiin.
 • Näytä kuinka paljon tilaa ohjelmat vievät kiintolevyltäsi.

PC Decrapifier plussat ja miinukset

PC Decrapifier on hyvin yksinkertainen ohjelma, joka on suuri etu, jos haluat vain päästä eroon turhasta ohjelmistosta nopeasti ja ilman monia teknisiä näkökohtia. Ne, jotka haluavat hallita ohjelman poistamista paremmin, saattavat kokea sen liian automatisoiduksi. Mitä me pidämme?

 • Täysin kannettava (ei tarvitse asentaa).
 • Vie alle 2 Mt kiintolevytilaa.
 • Voi poistaa ohjelmia kerralla.
 • Voi poistaa joidenkin ohjelmien asennuksen automaattisesti ilman paljon käyttäjän toimia.
 • Kehottaa luomaan palautuspisteen ennen ohjelmiston asennuksen poistamista.

Mistä emme pidä

 • Ohjelmaluetteloa ei voi suodattaa.
 • Ohjelmaa ei voi etsiä luettelosta.
 • Ei mahdollisuutta poistaa ohjelman merkintää ohjelmistoluettelosta.
 • Ei hiiren kakkospainikkeella pikavalikon vaihtoehtoa ohjelmien poistamiseen File Explorerissa.

Lue lisää PC Decrapifierista

PC Decrapifier keskittyy uusiin tietokoneisiin esiasennettujen ohjelmien poistamiseen. Monet näistä esiasennetuista ohjelmista voidaan poistaa nopeasti ja automaattisesti tällä työkalulla, joten sinun ei tarvitse käyttää paljon aikaa kehotteiden napsautukseen, mikä muuten tapahtuisi, jos poistaisit ne kaikki yksitellen. Testauksen aikana se poisti kaksi ohjelmaa peräkkäin ilman kehotteita, mutta nämä ohjelmat eivät olleet esiasennettu testitietokoneeseen. Tämä tarkoittaa, että automaattinen ominaisuus ei toimi vain näiden valmistajien esiasennetuille ohjelmille, vaan myös ohjelmille, jotka voit asentaa itse. Jos ostat uuden tietokoneen kaupasta, PC Decrapifierin lataaminen ja käyttäminen yhtenä ensimmäisistä toimenpiteistäsi (hyvän virustorjuntasovelluksen asentamisen lisäksi) voi antaa uudelle järjestelmällesi uuden ja puhtaan alun ilman ohjelmistosotkua. Ja jos olet käyttänyt tietokonettasi jonkin aikaa, voit hyödyntää tämän ohjelman antamista järjestelmän tarkistamiseen ja ehdottaa sellaisten sovellusten poistamista, joita et ehkä tarvitse (etkä ehkä ole edes tajunnut, että ne on asennettu ja vievät tilaa!) .

Por Markus