nook logo 56a4010e3df78cf7728052fe

Nook-sovellus Androidille tarjoaa pääsyn yli miljoonan nimikkeen tietokantaan, joten se on täydellinen lisä Nook-e-lukijaasi. Vaikka sinulla ei olisi Nookia, tämä sovellus antaa sinulle pääsyn Barnes & Noblen eBook-tietokantaan ja kirjojen jakamisominaisuuksiin. iOS- ja Amazon Fire -tableteille on myös Nook-sovellus.

Nook-sovellus Androidille Plussat ja miinukset

Mitä me pidämme?

  • Avaa ja lue koko Nook-kirjastosi.
  • Katso koko Barnes & Noble -verkkokauppa.
  • Ostokset ladataan nopeasti laitteellesi.

Mistä emme pidä

  • Rajoitettu näytön mukautusvaihtoehto.

Androidin Nook-sovelluksen suurin etu on, että voit lukea Barnes & Noble -verkkokaupasta ostettuja kirjoja millä tahansa mobiililaitteella. Huono puoli on, että iOS-version tai oikean Nookin kaikkia ominaisuuksia ei ole mukana. Esimerkiksi tekstin fonttia ei voi muuttaa.

Asenna Nook Androidille

Lataa ja asenna sovellus hakemalla «Nook» Google Play Kaupasta. Jos sinulla on Nook-tili, kirjoita tilisi nimi ja salasana aloitusnäytöstä, joka tulee näkyviin, kun käynnistät Nook-sovelluksen. Jos olet uusi Nookissa, sinulla on mahdollisuus luoda Barnes & Noble -tili.

Nook-sovelluksen käyttäminen

Kun tilisi on määritetty ja hyväksytty, sinut ohjataan Nook-sovelluksen päänäyttöön. Tältä näytöltä pääset kirjastoosi, mukaan lukien joitain näytekirjoja. Voit lukea parhaillaan lukemaasi kirjaa Nookissa, ostaa uusia kirjoja ja käyttää kaikkia tallentamiasi tiedostoja. Kun luet kirjaa, napauta näyttöä siirtyäksesi asetusliittymään. Käytä näytön yläreunassa olevia kuvakkeita säätääksesi kirkkautta (valokuvake), päästäksesi sisällysluetteloon (kolme vaakaviivaa) ja tarkastella sivuja ruudukkotilassa. Lehdistö kolme pystysuoraa pistettä käyttääksesi lisäasetuksia, kuten kieli- ja esteettömyysasetuksia. Kirjanmerkin luominen on yhtä helppoa kuin painaa sivun oikeaa yläkulmaa. Näkyviin tulee välilehti, joka ilmoittaa, että sivu on lisätty kirjanmerkkeihin. Tyhjennä kirjanmerkki painamalla uudelleen samalla alueella. Voit tarkastella kirjanmerkkejäsi napauttamalla sisällysluettelo -kuvaketta ja napauta kirjanmerkit -välilehti.

Selaa B&N Storea

Napauta aloitusnäytössä kirjakauppa näytön alareunassa selataksesi saatavilla olevien Nook-kirjojen valikoimaa. Näet suosituksia, jotka perustuvat aiemmin lataamiisi kirjoihin. Napauta Luokat näytön yläreunassa selataksesi lajityypin mukaan tai valitse suurennuslasi etsiä kirjoja nimen, kirjoittajan tai avainsanan perusteella. Virallisen B&N-kaupan lisäksi on paljon verkkosivustoja, joista voit saada ilmaisia ​​e-kirjoja Nook-sovellukseen.

Kirjakauppakuvake, luokat ja hakukuvake Androidin nook-sovelluksessa

Por Markus