hero SQ Razer Portal Wifi Router 1 6f84b25e1021414695a5bf7bf1ab1759

Razer-portaali

Mitä me pidämme?

 • Halpa
 • Laajennettavissa
 • Sopii paikkoihin, joissa on paljon WiFi-signaaleja
 • Hyvä pelaamiseen

Mistä emme pidä

 • Turhauttava asennusprosessi
 • Hyllytila ​​sika
 • Sovellus on vähän niukka

Razer-portaali on loistava asuntopelaajille, mutta jos et välitä muiden reitittimien aiheuttamasta häiriöstä, se ei todellakaan ole suuri päivitys tyypilliseen reititin/modeemi-yhdistelmään verrattuna.

4.1

Razer Portal Mesh WiFi -reititin

Razer-portaali

tässä artikkelissa

Ostimme Razer-portaalin, jotta asiantuntija-arvioijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Jos asut tungosta kerrostalossa, saatat olla turhautunut kymmenien muiden kilpailevien Wi-Fi-signaalien negatiivisista vaikutuksista oman langattoman verkkosi suorituskykyyn. Siellä Razer Portal tulee lupauksineen johdonmukaisesta, viivettömästä yhteydestä jopa kiireisissä kaupunkiympäristöissä.

Muotoilu: yksinkertainen ja jäykkä

Portaalin sileässä, futuristisessa suunnittelussa on selkeä UFO-laatu, jota voin vain ihailla. Se on hyvin minimalistinen muotoilu, ainoa ongelma on, että leveä soikea muoto vie jossain määrin hyllytilaa. Valitettavasti sitä ei voi asettaa pystysuoraan kyljelleen tilan säästämiseksi, vaikka takana olevat kiinnikkeet helpottavat sen kiinnittämistä seinään. Tilan merkkivalo sijaitsee O-kirjaimessa portaalin logossa. Takapuolella on virtaliitäntä, WAN-portti, neljä Ethernet-porttia, kaksi USB-porttia ja nollauspainike. Portaalissa on virtalähde ja Ethernet-kaapeli reitittimen liittämiseksi modeemiin.

Razer-portaali

Asennusprosessi: Tyylikäs mutta turhauttava

Razer-portaalin asennusprosessia virtaviivaistettiin Portal-sovelluksen kautta ja se ohjasi minut täysin käynnistyksen aikana. Kaikki ei kuitenkaan ollut sujuvaa, koska törmäsin bugeihin ja häiriöihin useissa kohdissa. Minun piti käynnistää reititin uudelleen kerran ja käydä läpi asennusprosessin eri osia useita kertoja. Tämän seurauksena lyhyt ja yksinkertainen tehtävä kesti pidempään kuin sen pitäisi.

Asennusprosessi ei ollut täysin sujuvaa, koska törmäsin bugeihin ja häiriöihin useissa kohdissa.

Yhteydet: Sotkun purkaminen

Portaalin julkkis on sen Fastlane-tekniikka, joka pyrkii leikkaamaan tungosta ilmatilan, jossa on useita Wi-Fi-verkkoja, ja antaa sinulle kuormittamattoman signaalin. Lisäksi reititin on optimoitu tarjoamaan ylivoimaisen online-pelikokemuksen. Vaikka alueellani ei ole erityisen nopeaa internetiä tai paikkoja, joissa Wi-Fi on erityisen vilkas, pystyin silti arvostamaan Razer Portalsin ainutlaatuisten kykyjen etuja. Itse asiassa Fastlane-tekniikka tarjoaa nopean, kuormittamattoman signaalin viivettömään yhteyteen, joka on ihanteellinen langattomaan pelaamiseen. Tämä 5 GHz:n verkko on erittäin tehokas ja tarjoaa nopeampia nopeuksia kuin Internet-palveluntarjoajani reitittimen 5 GHz verkko. Sillä on kuitenkin suhteellisen lyhyt kantama ja se riittää todella vain Razerin mainostamaan 3 000 neliöjalkaa.

Reititin on optimoitu tarjoamaan ylivoimainen online-pelikokemus. Saatavilla on myös hitaampi 2,4 GHz verkko, jos tarvitset pidemmän kantaman, mutta siitä puuttuu 5 GHz Fastlanen edut. Siitä huolimatta olin melko vaikuttunut tämän 2,4 GHz:n verkon kantamasta, jonka ansiosta sain yhteyden reitittimeen 4000 neliöjalan talossani ja kunnioitettavassa osassa pihaani. Tällaisilla alueilla yhteyden nopeus kuitenkin pieneni entisestään, eikä se ollut paljon parempi kuin oletuspalveluntarjoajani reititin. Jos tarvitset suurempaa Fastlane-verkkoa, voit ostaa lisäportaaliyksikön mesh-verkon luomiseksi. On myös mahdollista saada järjestelmä muodostamaan dynaaminen kaksikaistainen verkko, joka vaihtaa automaattisesti 5 GHz:n ja 2,4 GHz:n taajuuksien välillä, mutta en pitänyt järjestelmää niin luotettavana, koska erilliset verkot ja ominaisuudet, kuten keilanmuodostus, on poistettu käytöstä.

Razer-portaali

Ohjelmisto: niukka ja sekava

Portal-mobiilisovellus ei ole millään tavalla huono, mutta se on hieman buginen, ja reitittimen asetusvalikon sijainti ei ole juuri siinä, missä sen odottaisi olevan. Minut on pakotettu napsauttamaan pientä rataskuvaketta päästäkseni asetusvalikkoon, mutta se vie sinut vain valikkoon, jossa on muutamia vaihtoehtoja Portal-sovellukselle. Löydät reitittimen asetukset sovelluksesta napauttamalla portaalikuvaketta päänäytössä. Tämä vie sinut yhdelle sivulle, jossa on lyhyt luettelo perusasetuksista. Myös sovelluksen päävalikosta voit lisätä toisen portaalin mesh-verkon luomiseen, muuttaa vierasverkon asetuksia ja tarkistaa, mitkä laitteet on yhdistetty. Se on tarpeeksi helppoa, kun olet tottunut epätavalliseen asetteluun, mutta silloin huomaat, että järjestelmästä puuttuu ominaisuuksia, kuten laitteen prioriteetti tai lapsilukko. On huomattava, että joidenkin jälleenmyyjien verkkosivustot mainostavat lapsilukkoa, mutta en löytänyt sovelluksesta sellaisia.

Razer-portaali

Hinta: hyvä arvo, jos alennus

Razer-portaali on 150 dollarin MSRP:llä hieman jyrkkä puolella. Se on kuitenkin laajalti saatavilla alle puoleen hintaan, ja sellaisilla alennuksilla se on varastamista. Usein alennettuun hintaan 70 dollaria on mahdollista rakentaa tehokas, pitkän kantaman mesh-Wi-Fi-verkko halvalla.

Razer Portal vs TP-Link Deco P9

TP-Link Deco P9 (katso Amazonista) on mesh-Wi-Fi-järjestelmä, joka ei ainoastaan ​​tarjoa paljon vähemmän turhauttavaa asennusprosessia, vaan on myös parempi valinta suuriin koteihin. Razer-portaali sopii paremmin asuntoihin, joissa sen häiriönestotekniikka voi vähentää ilmatilan vaikutusta, joka on täynnä Wi-Fi-toimintaa. Siitä puuttuu myös saumaton, tehokas laatu ja ylimääräinen hallittavuus, jonka Deco 9:n kolmikaistainen mesh-verkko tarjoaa.


Lopullinen tuomio

Razer Portal on loistava reititin kerrostalojen pelaajille.Razer-portaalin fastlane-tekniikka on todellinen siunaus asunnon asukkaille, jotka ovat tekemisissä naapuruston reitittimien tunkeutuvien verkkojen kanssa. Jos kuitenkin asut eristäytyneemmässä talossa, Fastlane 5G -verkon rajallinen kantama voi olla ongelma. Se, sopiiko se sinulle, riippuu paljon siitä, missä asut.

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  Portal Mesh WiFi -reititin

 • Tuotteen merkki:

  Razer

 • Hinta

  150,00 dollaria

 • Tuotteen mitat

  7,5 x 9,5 x 3 tuumaa.

 • Portit

  1 WAN, 4 Ethernet, 2 USB

 • Takuu

  Portaali

 • Vanhempien valvonta

  ei

 • Vierasverkko

  Joo

 • Alue

  3000 neliömetriä

 • Verkko

  Kaksoiskaista

 • Ohjelmisto

  Portaalisovellus

Por Markus