fixnetflixcodeui 113 5b75c70b46e0fb0050161dad scaled

Netflix-virhekoodi UI-113 tapahtuu, kun suoratoistolaitteesi Netflix-sovellus ei voi muodostaa yhteyttä Netflixiin. Ei pidä sekoittaa Netflixin virhekoodiin UI-800-3, se voi johtua kotiverkon, internet-yhteyden, suoratoistolaitteen tai suoratoistolaitteen Netflix-sovelluksen ongelmista. Se voi näkyä myös silloin, kun itse Netflix-palvelu ei ole saatavilla.

UI-113:n virhe- ja vianmääritysvaiheet

Kun koet Netflix-koodin UI-113, näet yleensä viestin, jossa lukee: Ei voi muodostaa yhteyttä Netflixiin. Yritä uudelleen tai käynnistä kotiverkkosi ja suoratoistolaitteesi uudelleen.

Netflix-koodin UI-113 vianetsintää ja korjaamista varten sinun on tarkistettava kaksi eri asiaa: Internet-yhteytesi ja suoratoistolaitteesi. Seuraavien vaiheiden avulla voit sulkea pois Internet-yhteytesi, verkon, suoratoistolaitteen ja laitteesi Netflix-sovelluksen ongelmat.

Vaihe 1: Sulje pois Netflix-palvelukatkos

Koska Code UI-113 voi johtua yhteysongelmasta tai ongelmasta Netflix-sovelluksessasi, tarkista ensin, onko itse Netflix-palvelu poissa käytöstä. Voit tehdä tämän kokeilemalla Netflixin suoratoistoa tietokoneellasi. Jos yrität suoratoistaa Netflixiä tietokoneellasi ja näet Netflix-sivustovirheilmoituksen, se tarkoittaa, että itse Netflix-palvelussa on ongelma. Et voi suoratoistaa mitään, ennen kuin Netflix jumiutuu ja korjaa ongelman. Jos saat jonkin muun virheilmoituksen Netflix-sivustolla, erityisesti verkko- tai yhteysongelmiin liittyvän, ongelma saattaa olla kotiverkossasi tai Internet-palveluntarjoajassasi. Toinen tapa tarkistaa, onko Netflix alhaalla, on käyttää alasilmaisinta. Nämä palvelut voivat kertoa sinulle, jos verkkosivusto, kuten Netflix, YouTube tai Facebook, ei ole kaikkien tai vain sinun saatavilla. Katso tästä alaspäin suuntautuvan ilmaisimen oppaasta lisätietoja.

Vaihe 2: Käynnistä suoratoistolaitteesi uudelleen

Virhekoodin UI-113 voi ratkaista myös suoratoistolaitteen sammuttaminen, irrottaminen ja kytkeminen takaisin pistorasiaan. Tämä uusi alku voi korjata monia yhteysongelmia ja myös pakottaa Netflix-sovelluksen tyhjentymään ja käynnistymään uudelleen. Jos laitteessasi on mahdollisuus siirtyä virransäästö-, keskeytys- tai lepotilaan, kun painat virtapainiketta, on tärkeää sammuttaa se kokonaan. Tämä vaihtoehto voi olla piilotettu valikossa. Kun olet sammuttanut suoratoistolaitteesi, irrota se. Jätä laite irti pistorasiasta noin minuutiksi ja kytke se takaisin. Useimmissa tapauksissa minuutti riittää sammuttamaan laitteen kokonaan. Joissakin suoratoistolaitteissa ei ole virtapainikkeita; he vain menevät nukkumaan, kun sammutat television. Sammuta tällaisissa tapauksissa televisio ja irrota sitten suoratoistolaite. Tämä sammuttaa laitteen tehokkaasti. Joillakin suoratoistolaitteilla, kuten Rokulla, kestää jonkin aikaa saada asiat kuntoon sen jälkeen, kun ne on sammutettu. Odota noin minuutti sen jälkeen, kun olet kytkenyt suoratoistolaitteen takaisin, ennen kuin yrität suoratoistaa Netflixiä.

Vaihe 3: Kirjaudu ulos Netflixistä suoratoistolaitteessasi

Jos laitteesi virrankatkaisu ei poista virhekoodia UI-113, seuraava vaihe on kirjautua ulos Netflixistä laitteellasi. Tämä voi tyhjentää vioittuneet tiedot tai välimuistitiedostot, kun kirjaudut sisään uudelleen. Useimpien suoratoistolaitteiden avulla voit kirjautua ulos Netflixistä. Jos laitteessasi on tämä vaihtoehto, kirjaudu ulos, sulje sovellus, käynnistä se uudelleen ja kirjaudu takaisin sisään. Monissa tapauksissa tämä ratkaisee virhekoodin UI-113 ja voit jatkaa suoratoistoa uudelleen. Jotkut suoratoistolaitteet tekevät tästä vaiheesta hieman vaikeamman.

Vaihe 4: Kirjaudu ulos Netflixistä kaikilla laitteilla

Jos et tiedä kuinka kirjautua ulos Netflixistä laitteellasi, voit käyttää Netflix.com-sivustoa kirjautuaksesi ulos millä tahansa tiliisi liitetyllä laitteella: käytä tätä vaihtoehtoa vain, jos et tiedä kuinka kirjautua sisään laitteestasi . Jos sinulla on muita laitteita yhdistettynä Netflixiin, myös ne kirjataan ulos. Muista muistaa salasanasi, sillä sinun on kirjauduttava manuaalisesti uudelleen Netflixiin jokaisella laitteella.

 1. Navigoida johonkin Netflix.com.

 2. Napsauta sinua käyttäjäkuvake oikeassa yläkulmassa.

 3. Klikkaus laskut.

 4. Vieritä alas kohtaan asetukset.

 5. Klikkaus Kirjaudu ulos kaikilla laitteilla.

 6. Klikkaus Kirjaudu ulos.

Vaihe 5: Päivitä Netflix-kirjautumistiedot PS3:lla

Jos sinulla on PS3, sinun on päivitettävä Netflix-kirjautumistietosi:

 1. Siirry PS3:n aloitusnäyttöön.

 2. Navigoida johonkin TV/videopalvelut > Netflix.

 3. Lehdistö X.

 4. Paina ja pidä painettuna Aloittaa ja Valitse.

 5. Odota viestiä Haluatko nollata Netflix-asetuksesi ja rekisteröityä uudelleen? tulee näkyviin, ja valitse sitten Joo.

 6. Anna Netflix-kirjautumistietosi.

Vaihe 6Kirjaudu ulos Netflixistä Blu-Ray-soittimissa ja muissa laitteissa

Jos laitteessasi ei ole mahdollisuutta kirjautua ulos, voit syöttää erikoiskoodin päästäksesi näyttöön, jonka avulla voit poistaa Netflixin käytöstä, nollata tai kirjautua ulos:

 1. Käynnistä Netflix-sovellus laitteellasi.

 2. Lehdistö ylöspäin kahdesti ohjaimella tai kaukosäätimellä.

 3. Lehdistö alas kahdesti.

 4. Lehdistö vasemmalle.

 5. Lehdistö Käänny oikealle.

 6. Lehdistö vasemmalle.

 7. Lehdistö Käänny oikealle.

 8. Lehdistö ylöspäin neljä kertaa.

 9. Valitse Kirjaudu ulos.

Jos et näe tätä vaihtoehtoa, valitse Nollaa.

Vaihe 7: Päivitä tai asenna Netflix-sovellus

Joskus pelkkä Netflix-sovelluksesta uloskirjautuminen ei riitä. Jos saat edelleen virhekoodin UI-113, kun olet kirjautunut ulos sovelluksesta, päivitä tai asenna se uudelleen. Joidenkin Netflix-sovellusten avulla voit tyhjentää välimuistin tai nollata paikalliset tiedot, mitä sinun tulee kokeilla ensin. Muussa tapauksessa sinun on poistettava sovellus ja asennettava se uudelleen. Jos et löydä vaihtoehtoa Netflix-sovelluksen poistamiseen, voit syöttää edellisessä osiossa annetun koodin painamalla ylöspäin x2, alas x2, vasemmalle, Käänny oikealle, vasemmalle, Käänny oikealle, ylöspäin x4 kaukosäätimessä tai ohjaimessa. Valitse näytössä, joka tulee näkyviin koodin syöttämisen jälkeen Nollaa tai Poista käytöstä.

Vaihe 8: Käynnistä kotiverkko uudelleen

Koska Netflix-koodi UI-113 voi johtua sekä sovellustiedoista että yhteysongelmista, suoratoistolaitteesi Netflix-sovelluksessa ei todennäköisesti ole ongelmia. Jos näin on, ongelma voi olla yhteysongelma. Ensimmäinen asia, jota yrität tässä, on käynnistää kotiverkkosi kokonaan uudelleen. Jotta voit käynnistää kotiverkon uudelleen, sinulla on oltava pääsy sekä modeemiin että reitittimeen. Kun suoritat nollaustoimenpiteen, jokainen verkossasi oleva laite menettää tilapäisesti Internet-yhteyden. Voit käynnistää kotiverkon uudelleen seuraavasti:

 1. Irrota modeemi ja reititin pistorasiasta. Jätä ne irti pistorasiasta noin minuutin ajan.

 2. Yhdistä modeemi ja reititin uudelleen.

 3. Odota, että modeemi muodostaa yhteyden uudelleen.

 4. Kokeile suoratoistaa jotain Netflixistä.

Jos näet edelleen virheilmoituksen UI-113 verkon uudelleenkäynnistyksen jälkeen, sinun kannattaa tarkistaa, onko yhteytesi tarpeeksi vahva videon suoratoistoon. Muista, että vain koska tietokoneesi langallinen Internet-yhteytesi voi suoratoistaa Netflixiä, se ei tarkoita, että langaton yhteys suoratoistolaitteeseen voi tehdä samoin.

Vaihe 9: Paranna internetyhteyttäsi

Jos kaikki muu on oikein ja suoratoistolaitteesi on yhdistetty verkkoosi Wi-Fi-yhteyden kautta, saatat joutua parantamaan Internet-yhteytesi laatua. Suoratoisto toimii hyvin Wi-Fin kautta, jos häiriöitä ei ole liikaa, mutta se toimii parhaiten, kun suoratoistolaite on kytketty fyysisellä Ethernet-kaapelilla. Jos sinun on ehdottomasti yhdistettävä suoratoistolaitteesi Wi-Fin kautta, tässä on joitain ehdotuksia:

 • Yritä siirtää reititin uuteen paikkaan lähemmäksi suoratoistolaitetta.
 • Siirrä muut langattomat laitteet, kuten puhelimet, pois reitittimestä ja suoratoistolaitteesta. Mikroaaltouunit voivat myös aiheuttaa häiriöitä.
 • Aseta reititin tasaiselle alustalle, älä kaappiin tai laatikkoon.
 • Jos et voi sijoittaa reititintä suoraan suoratoistolaitteesi viereen, aseta se kirjahyllylle tai asenna se mahdollisimman korkealle seinälle.

Vaihe 10: Yhdistä suoratoistolaitteesi suoraan modeemiin

Voit kiertää muita ongelmia yhdistämällä suoratoistolaitteesi suoraan modeemiin:

 1. Sammuta suoratoistolaitteesi.

 2. Irrota langaton reititin modeemistasi.

 3. Yhdistä suoratoistolaitteesi suoraan modeemiin.

 4. Käynnistä suoratoistolaitteesi uudelleen ja kokeile Netflixiä.

Jos Netflix toimii, sinulla on ongelma reitittimessäsi. Jos Netflix ei edelleenkään toimi suoratoistolaitteellasi, mutta pystyit suoratoistamaan tietokoneellasi, ota yhteyttä laitteesi valmistajaan. Suoratoistolaitteessasi saattaa olla ongelma.

Saat lisäapua, kun vianetsintä ei auta

Jos mikään näistä vianetsintävaiheista ei auta, saatat joutua ottamaan yhteyttä laitteen valmistajaan, Internet-palveluntarjoajaan tai Netflixiin lisäapua varten.

Por Markus