how to fix netflix error code nw 48 5200713 b3fb344362ed4a32b2aa9f5564cae5f3

Jos yrität katsoa Netflixiä älytelevisiolla, pelikonsolilla, kannettavalla tietokoneella tai älypuhelimella ja saat virhekoodin NW 4 7 tai NW-48, Netflixin ja käyttämäsi laitteen välillä on ongelma. Onneksi voit korjata virheen ja aloittaa Netflix-suosikkiohjelmiesi katselun uudelleen muutaman vianetsintävaiheen avulla.

Mikä on virhekoodi NW 4 7 Netflixissä?

Jos yrität toistaa ohjelmaa tai elokuvaa Netflixissä ja näet Netflix-virhekoodin NW 4 7 (tai NW-48), se tarkoittaa yleensä sitä, että Netflix ei jostain syystä voi muodostaa yhteyttä. Tämä tarkoittaa usein, että verkkoon liittyy ongelma tai laitteesi on vain päivitettävä, jotta yhteys voi häiritä tietoja.

Joskus näet virhekoodin ja viestin «Netflix havaitsi virheen».

Kuinka korjaan Netflix-koodin NW?

Jos kohtasit Netflix-virhekoodin NW tai vastaavan, alla olevat vianetsintävaiheet voivat auttaa sinua yhdistämään palvelun uudelleen. Kokeile jokaista vaihetta järjestyksessä, kunnes löydät itsellesi sopivan ratkaisun. Usein virheet on helppo korjata.

 1. Kirjaudu ulos Netflixistä ja kirjaudu sitten takaisin sisään. Kirjautumalla ulos Netflixistä voit tyhjentää välimuistin, mikä tyhjentää kaikki vioittuneet tiedot, jotka aiheuttavat ongelmia yhteydessäsi. Kun Netflix on kirjautunut ulos, yritä kirjautua takaisin sisään nähdäksesi, toimiiko se uudelleen.

 2. Käynnistä laite uudelleen. Suoratoistoon käyttämäsi laitteen uudelleenkäynnistys korjaa usein ongelmat tyhjentämällä myös välimuistin.

 3. Sammuta VPN. VPN:n käyttö voi häiritä palvelua. Sammuta VPN, käynnistä laitteesi uudelleen ja yritä Netflixiä uudelleen. Jos se toimii, tiedät, että VPN häiritsi suoratoistoa.

 4. Palauta oletusyhteysasetukset. Mukautetut asetukset verkkolaitteessasi voivat estää Netflixiä muodostamasta yhteyttä kunnolla. Tämä on erityisen ongelmallista, jos olet äskettäin tehnyt muutoksia reitittimeen. Avaa modeemiasetukset tai muodosta yhteys järjestelmänvalvojana nollataksesi reitittimen.

Kuinka korjaan koodin NW?

Jos kohtaat Netflix-koodin NW-virheen, ratkaisu on usein hyvin yksinkertainen. Kokeile näitä vianetsintävaiheita saadaksesi sisällön suoratoiston uudelleen. Seuraa niitä järjestyksessä, kunnes yksi toimii.

 1. Käynnistä laite uudelleen. Striimaatko sitten televisiosta, kannettavasta tietokoneesta, pelikonsolista, älypuhelimesta tai mistä tahansa muusta, yksinkertainen uudelleenkäynnistys korjaa usein useimmat NW-koodiongelmat.

 2. Käynnistä verkko uudelleen. NW-koodivirhe tarkoittaa, että Netflixin ja laitteesi välillä on ongelma. Yritä käynnistää Internet-yhteys uudelleen katkaisemalla reititin tai modeemi ja yhdistämällä se uudelleen yhteyden muodostamiseksi.

 3. Sammuta VPN. Jos käytät VPN:ää, yritä poistaa se käytöstä ja katso, toimiiko Netflix ilman VPN:ää. Sinun on ehkä käynnistettävä laitteesi uudelleen, jotta muutokset tulevat voimaan. Jos se toimii ilman VPN:ää, ongelma on VPN, ei Netflix.

 4. Palauta oletusyhteytesi. Avaa modeemiasetukset ja palauta ne oletusasetuksiin nähdäksesi, aiheuttiko asetusten muutos ensimmäisen ongelman.

 5. Tarkista DNS-asetukset. Erityisen tärkeää, jos käytät suoratoistoon pelikonsolia, tarkista, toimivatko DNS-asetukset oikein Netflixin kanssa. Sinun on ehkä vaihdettava reitittimesi DNS-palvelimia.

Kuinka korjaan Netflix TV -virheen?

Kaikenlainen Netflix TV -virhe ratkaistaan ​​yleensä hyvin samanlaisilla ratkaisuilla riippumatta siitä, mitä virheilmoitus sanoo. Jos sinulla on ongelmia suoratoistossa älytelevisiosta, kokeile näitä vianetsintävaiheita yhdistääksesi palvelu uudelleen, jotta voit katsoa suosikkiohjelmiasi uudelleen. Kokeile jokaista vaihetta järjestyksessä, kunnes löydät itsellesi sopivan.

 1. Päivitä Netflix-sovellus. Kuten kaikki muutkin laitteet, älytelevisiot on päivitettävä säännöllisesti. Joitakin virheitä saattaa ilmetä, koska et ole päivittänyt Netflix-sovellusta vähään aikaan eikä sovellus voi enää muodostaa yhteyttä. Yritä päivittää se ratkaistaksesi ongelman.

 2. Kirjaudu ulos ja takaisin sisään Netflixiin. Netflixistä uloskirjautuminen ja sitten takaisin sisäänkirjautuminen korjaa usein yhteysongelmat. Vielä parempi, se on erittäin helppo tehdä. Paina seuraavia painikkeita laitteesi kaukosäätimestä poistaaksesi sen käytöstä – Ylös, Ylös, Alas, Alas, Vasen, Oikea, Vasen, Oikea, Ylös, Ylös, Ylös.

 3. Päivitä televisiosi. Nykyään televisiot, kuten niiden sovellukset, tarvitsevat päivitystä. Päivitä televisiosi varmistaaksesi luotettavimman Wi-Fi- tai Ethernet-yhteyden ja tehokkaimman ohjelmiston.

 4. Asenna Netflix-sovellus uudelleen. Jos päivitys ei korjaa ongelmaa, yritä asentaa sovellus uudelleen. Poista sovellus televisiosta ja lataa sovellus sitten uudelleen nähdäksesi, korjaako se ongelman.

FAQ

 • Mikä on Netflixin virhekoodi UI-800-3?

  Netflix-virhekoodi UI-800-3 tarkoittaa, että Netflix-sovelluksessa on ongelma. Virheen ratkaiseminen voi olla yhtä helppoa kuin kirjautuminen ulos ja takaisin sisään.

 • Kuinka korjaan Netflixin virhekoodin 113?

  Netflix-virhekoodi 113 osoittaa, että tunnistetiedoissasi on ongelma, joten annoit todennäköisesti väärän käyttäjänimen ja/tai salasanan. Tarkista kirjautumistietosi ja kirjaudu uudelleen sisään.

 • Mikä on Netflixin virhekoodi NW-2-5?

  Netflixin virhekoodi NW-2-5 ilmaisee verkkoyhteysongelman. Ongelma voi johtua laitteestasi, Wi-Fi-verkostasi tai Internet-yhteydestäsi.

 • Kuinka korjaan Netflix-virhekoodin NW-3-6?

  Netflixin virhekoodi NW-3-6 on verkkoyhteysvirhe, joten suorita Internet-yhteyden vianetsintä. Sinun on ehkä määritettävä kotiverkkosi uudelleen.

Por Markus