hulu live tv 4165344 0b0e86da47114790bed7d5706a67e7f8

Hulu + Live TV on Hulun olemassa olevan on-demand-palvelun laajennus, joka lisää live-suoratoiston sekoitukseen. Suurin ero Hulun ja Live TV:n ja muiden suoratoistopalveluiden välillä on, että Hulu tarjoaa pääsyn valtavaan on-demand-sisällön kirjastoon, ja suurin ero Hulun ja kaapelin välillä on, että Hulun toimiminen edellyttää suurta nopeutta. Internet-yhteys ja yhteensopiva laite television sijaan.

Mikä on Hulu Live TV:n kanssa?

Jos katsot online-on-demand-TV-ohjelmia tai elokuvia, olet todennäköisesti jo tuttu Hulun kanssa. Palvelu on ollut olemassa jo pitkään, ja se tarjoaa pääsyn valtavaan on-demand-sisällön kirjastoon ABC:ltä, NBC:ltä, Foxilta ja monilta muilta verkoilta eksklusiivisen sisällön lisäksi, jota et saa mistään muualta. Hulu with Live TV on tilausvaihtoehto, jonka avulla Hulu-tilaajat voivat käyttää suoraa televisiolähetystä saman alustan kautta. Tämän palvelun avulla voit katsoa suoraa televisiota pöytätietokoneella tai kannettavalla tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla tai jopa televisiolla, jos sinulla on yhteensopiva laite. Vaikka Hulu tarjoaa vaihtoehdon kalliille kaapelitilauksille Live TV:llä, sillä on myös useita kilpailijoita, jotka tarjoavat myös suoratoistoa verkossa. Sling TV, YouTube TV, Vue ja DirecTV Nyt ne kaikki tarjoavat eritasoisia suoria televisiolähetyksiä. Myös muut palvelut, kuten Paramount+, antavat katsojille mahdollisuuden katsoa suoraa televisiota verkossa rajoitetummin. Niille, jotka pitävät Hulun tunnetuimman tilaussisällön tyypistä, palvelut, kuten Netflix ja Amazon Prime Video, tarjoavat myös ohjelmia ja elokuvia, jotka ovat saatavilla suoratoistona milloin tahansa.

Rekisteröidy Huluun live-TV:n kautta

Huluun rekisteröityminen Live TV:llä on melko yksinkertainen prosessi, ja se on vielä helpompaa, jos sinulla on jo Hulu-tili.

Rekisteröidy Hulu Live TV:hen: uusia käyttäjiä

Jos sinulla ei vielä ole Hulu-tiliä, voit rekisteröityä Hulu-palveluun Live TV:n kautta seuraavasti:

 1. Siirry osoitteeseen hulu.com.

 2. Klikkaa aloita ilmainen kokeilujaksosi.

  Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain, jos sinulla ei vielä ole Hulu-tilausta.

 3. Etsi Hulu Live TV -vaihtoehto ja napsauta valitse.

  Valitse painike Hululle Live TV:llä

 4. Klikkaus jatka Facebookissa Jos haluat käyttää Facebook-tunnuksiasi tilin luomiseen, tai anna tietosi, vieritä alas ja napsauta Hyppää kyytiin.

  Jatka Hulun Facebook-painikkeella

 5. Anna luottokorttitietosi ja napsauta Lähetä.

  Hulun luottokorttitiedot. Lähetä

Rekisteröidy Hulu Live TV:hen: Nykyiset käyttäjät

Jos sinulla on jo Hulu-tilaus, suoran television lisääminen on vieläkin helpompaa:

 1. Siirry osoitteeseen hulu.com ja kirjaudu sisään tilillesi, jos et ole jo kirjautunut sisään.

 2. Klikkaus katso live-tv.

 3. Valitse yksi suoran television tilauksista ja napsauta vaihtaa tähän tilaukseenja napsauta Hyppää kyytiin.

 4. Syötä postinumerosi ja napsauta Hyppää kyytiin.

Hulun valitseminen live-TV-tilauksella

Hululla on kaksi Live TV -tilausta, ja molemmilla on samat peruskanavat ja suurin osa samoista ominaisuuksista. Suurin ero näiden kahden suunnitelman välillä on, että toinen niistä lisää suoria televisiopalveluita Hulu-tilaukseesi ja toinen lisää suoran television ja myös poistaa mainokset lähes kaikesta sivuston tilattavasta sisällöstä. Hulu live-TV-tilauksilla ovat:

 • Hulu suoralla TV:llä: sisältää pääsyn yli 50 suoralle televisiokanavalle ja pääsyn Hulun koko on-demand-kirjastoon heidän rajoitetun mainostilauksensa kautta.
 • Hulu (ei mainoksia) suoralla TV:llä: sisältää pääsyn yli 50 suoralle televisiokanavalle ja pääsyn Hulun koko on-demand-kirjastoon heidän mainoksettoman tilauksensa kautta.

Kanavan saatavuus vaihtelee fyysisen sijaintisi mukaan. Tutustu Hulun hakutyökaluun nähdäksesi tarkat kanavat, joita voit katsella Hulun kautta Live TV:n kautta.

Mikä Hulu Live TV -tilauksella sopii sinulle?

Hulu-live-TV-tilauksen valitseminen on helpompaa kuin useimpien muiden palveluiden kanssa, koska sinun on todella otettava huomioon vain yksi tekijä. Jos katsot paljon on-demand-suoratoistosisältöä etkä pidä siitä, että mainokset jakavat ohjelmiasi, ei mainoksia koskeva suunnitelma on hyvä tarjous. Jos et välitä on-demand-sisällöstä, halvempi suunnitelma rajoitetuilla mainoksilla on parempi vaihtoehto.

Kuinka monta ohjelmaa voit katsoa kerralla Hulu Live TV:llä?

Hulun kaltaiset suoratoistopalvelut rajoittavat ohjelmien määrää, joita voit katsoa samanaikaisesti, samalla tilillä eri laitteilla. Jokaista ohjelmaa kutsutaan suoratoistoksi, koska ohjelmaa katsotaan suoratoiston kautta. Tavallinen Hulu-tilaus sallii vain yhden suoratoiston, mutta Hulu ja Live TV mahdollistaa jopa kaksi samanaikaista suoratoistoa. Tämä tarkoittaa, että voit katsoa suoraa tai tilausohjelmaa tietokoneellasi ja joku muu, jolla on sama tili, voi katsella toista ohjelmaa puhelimellaan samanaikaisesti. Jos tarvitset mahdollisuuden katsoa useampaa kuin kahta ohjelmaa kerralla, Hulu with Live TV tarjoaa sen valinnaisena lisäosana.

Millaista Internet-nopeutta tarvitaan Hulussa live-TV:n kanssa?

Hulu voi alentaa streamin videolaatua katsojan internetnopeuden laadun perusteella, joten Hulussa on mahdollista katsoa ohjelmia ilman loistavaa nettiä. Jos kohtaat toistovirheen Hulun kanssa, se on yleensä helppo korjata. Hulu kuitenkin suosittelee joitain vähimmäislatausnopeuksia, jos haluat kokea parhaan mahdollisen kuvanlaadun:

 • Esitykset ja elokuvat tilauksesta: 1,5+ Mbps normaalitarkkuuksiselle videolle ja 3+ Mbps teräväpiirtovideolle.
 • Suora televisio: 8+ Mbps yhdelle streamille ja lisää kaistanleveyttä useiden suoratoistojen katseluun.

Hulu live-TV-lisäosilla ja erikoisominaisuuksilla

Molemmissa Hulun live-TV-sopimuksissa on yli 50 kanavaa ja digitaalinen videotallennin (DVR) -ominaisuus, mutta voit maksaa ylimääräistä saadaksesi enemmän kanavia ja ominaisuuksia. Tässä ovat tärkeät lisäosat ja lisäkanavapaketit, jotka voit lisätä Hulu Live TV -tilaukseen:

 • Enhanced Cloud DVR: Lisää dramaattisesti pilvitallennin tallennettavan sisällön määrää ja lisää mahdollisuuden ohittaa mainoksia katsellessasi tallentamaasi sisältöä.
 • Rajoittamaton määrä näyttöjä: Poistaa rajoituksen, kuinka monta suoratoistoa voit katsoa kerralla. Normaali raja on kaksi näyttöä, ja tällä vaihtoehdolla voit katsoa rajoittamattomalla määrällä kotisi laitteita ja enintään kolmella mobiililaitteella samanaikaisesti.
 • Esitysaika: Lisää jopa kahdeksan suoraa Showtimes-kanavaa sijainnista riippuen, mukaan lukien lähetykset sekä itä- että länsirannikolta, jos niitä on saatavilla. Sisältää pääsyn koko Showtime-sisällön kirjastoon.
 • Cinemax: Lisää jopa seitsemän suoraa Cinemax-kanavaa, mukaan lukien lähetykset sekä itä- että länsirannikolta, jos saatavilla. Sisältää pääsyn on-demand-Cinemax-sisältöön.
 • HBO: Lisää jopa seitsemän suoraa HBO-kanavaa, mukaan lukien lähetykset sekä itä- että länsirannikolta, jos saatavilla.

Katso suoraa televisiota Hulussa

Kun olet rekisteröitynyt, suoran television katselu Hulussa on erittäin helppoa:

 1. Siirry osoitteeseen hulu.com.

 2. Klikkaus SUORA LÄHETYS.

 3. Klikkaus Opas tai siirrä hiiren osoitin näytön vasempaan reunaan.

  suora televisio hulussa

  Suoran television saatavuus Hulussa riippuu fyysisestä sijainnistasi.
 4. Napsauta kanavaa, jota haluat katsoa.

Tarjoaako Hulu with Live TV DVR:n?

Hulu with Live TV tarjoaa pilvitallennin, jonka avulla voit tallentaa ohjelmia ja katsella niitä myöhemmin. Koska se on pilvipohjainen, sinun ei tarvitse huolehtia tietokoneesi kiintolevyn täyttymisestä. Voit myös tallentaa millä tahansa laitteellasi ja sitten katsella tallenteita millä tahansa muilla laitteillasi. Molempien Hulun live-TV-tilausten mukana tuleva tavallinen pilvitallennin tarjoaa rajoitetun määrän tallennustilaa, eikä mainoksia voi ohittaa. Jos haluat nauhoittaa useampia tunteja suoraa televisiota ja ohittaa mainokset, voit päivittää paranneltuun pilvitallenninominaisuuteen.

Tarjoaako Hulu With Live TV tilaussisältöä?

Hulu on yksi verkkosuoratoiston pioneereista, joten sen valtava tilaussisältökirjasto on yksi Hulun vahvimmista myyntivalteista live-TV:n avulla. Kun rekisteröidyt johonkin Hulun Live TV -tilauksista, saat myös pääsyn tilaussisältöön kaikista suurimmista lähetysverkoista, lukuisista kaapeliverkoista ja myös eksklusiivisista ohjelmista, kuten Polku ja Neitsyttaren tarina jonka voit katsoa vain Hulussa.

hulu on demand -vaihtoehdot

Hulu With Live TV tarjoaa myös pääsyn Hulun valtavaan on-demand-kirjastoon.
Jotkut ohjelmat ovat saatavilla kokonaisuudessaan, ja jokaisen kauden jokainen jakso on suoratoistettavissa milloin tahansa. Muut ohjelmat, jotka ovat edelleen lähetyksessä, tulevat yleensä saataville pyynnöstä vuorokauden tai viikon kuluessa lähetyksestä. Hulu with Live TV No Commercials -tilauksen avulla voit katsoa useimpia Hulun on-demand-TV-ohjelmia ja elokuvia ilman mainoskatkoja, mutta kourallinen ohjelmia esitetään edelleen rajoitetulla määrällä mainoksia sopimusvelvoitteiden vuoksi.

Voitko vuokrata elokuvia Hulusta?

Toisin kuin jotkut muut suoratoistoalustat, Hulu ei tarjoa elokuvien vuokrausta. Palvelu sisältää suuren on-demand-elokuvien kirjaston ja pilvitallennin mahdollistaa myös elokuvien tallentamisen myöhempää katselua varten.

katso elokuvia hulussa

Et voi vuokrata elokuvia Hulusta, mutta tilauksesi antaa sinulle pääsyn on-demand-elokuvien ja trailerien kirjastoon.
Jos haluat vuokrata uudempia elokuvia, jotka eivät vielä ole saatavilla Hulun kautta, sinun kannattaa käyttää palvelua, kuten Sling, Vudu, Amazon tai iTunes.

Por Markus