Netflix f56563b5336d43dd9f1ef14ba9698ee2 scaled

Netflixin virhekoodi M7121 on virhe, joka saa sinut etsimään ratkaisuja. Mitä tämä virhe tarkoittaa ja kuinka voit korjata sen soittamatta asiakastukeen? Tämä artikkeli opastaa sinua vianetsintävaiheiden läpi.

Mikä on Netflixin virhekoodi M7121?

Netflix-virhekoodi M7121 luodaan, kun Netflix havaitsee ei-tuetun verkkoselaimen. Tämä tuen puute voi viitata useisiin ongelmiin konepellin alla olevassa selaimessa. Yksi ongelmista on, että selain ei voi käyttää Netflix-palvelimia ja näyttää tämän virheen.

Miksi Netflix ei toimi Google Chromessa?

Netflixin virhekoodi M7121 ei liity Chromeen, ja se voi ilmetä missä tahansa selaimessa, jota ei tueta. Mutta koska Chrome on maailman suosituin selain, näet sen todennäköisesti eniten täällä. Joten Netflix suosittelee vähintään Chrome-selaimen versiota 64, Windows 7:ää ja OS X 10.11:tä (El Capitan), mutta Chrome 64 on enemmän vaatimus kuin suositus.

Kuinka korjaan Netflix-selaimeni, jota ei tueta?

Selaimen päivittäminen uusimpaan versioon on varmin tapa ratkaista tämä ongelma. Kirjoitushetkellä Google Chromen versio 64 tai uudempi tukee Netflixiä. Jos käytät vanhempaa versiota, päivitä uusimpaan versioon. Et myöskään voi suoratoistaa Netflixiä Windows XP:hen asennetussa Chrome-selaimessa. Kun olet päivittänyt selaimesi, tarkista nämä asetukset selaimen optimoimiseksi ja muiden ongelmalähteiden poistamiseksi.

 • Chrome ei toimi: Joskus selaimen sisäisiä ristiriitoja on vaikea löytää. Nopein tapa korjata havaitsemattomat Chrome-virheet on poistaa selain ja asentaa se uudelleen.
 • Laitteistokiihdytys: Tämä selainasetus auttaa parantamaan selaimen suorituskykyä siirtämällä grafiikkaa vaativat tehtävät GPU:lle. Joissakin tapauksissa tämä voi häiritä Netflixin suoratoistoa.
 • Vioittuneet välimuistitiedot: Sähkökatkot ja äkilliset sammutukset voivat vahingoittaa välimuistissa olevia tietoja. Nämä tapahtumat voivat aiheuttaa selaimen virheellisen toiminnan ja Netflixin toimintahäiriön. Välimuistin puhdistaminen voi ratkaista nämä virheet.
 • HTML5-tuki: Netflix käyttää HTML5-verkkosoitinta ohjelmiensa näyttämiseen. Kaikki uusimmat selaimet tukevat HTML5:tä ilman lisäosia. Jos selaimessasi ei ole tätä, vaihda selaimeen, jossa on.

Miten korjaan virhekoodin M7121 1331?

Saat Netflixin taas toimimaan näiden vianetsintävaiheiden avulla. Tässä keskitymme Chromeen, mutta ratkaisut koskevat myös muita selaimia.

 1. Päivitä selaimesi. Tämä ensimmäinen vaihe koskee Chromea ja kaikkia laitteellesi asennettuja selaimia. Netflixillä on tiedot tuetuista selaimista, joita sinun tulee käyttää. Jos selaimesi versio on vanhempi kuin luettelossa oleva, päivitä selain nykyiseen versioon. Selainten kehittyessä luettelon tuetut versiot voivat muuttua. Uusimman version käyttö lisää myös tietoturva-aukkoja ja parantaa suoratoiston vertailuarvoja Netflixin kehittyessä.

  Huomautus:

  Chrome ja muut selaimet, kuten Firefox, käyttävät myös Widevine Decryption Modulea DRM-suojattujen videoiden ja äänen toistamiseen. Selaimen päivittäminen päivittää myös tämän tärkeän selainkomponentin.

 2. Käynnistä laite uudelleen. Tämä yksinkertainen vaihe käynnistää laitteesi usein tyhjentää taustaprosessit, jotka vievät järjestelmäresursseja, joita se voisi käyttää selaimessasi (ja siten Netflixissä).

 3. Käynnistä selain uudelleen. Nopea sammutus ja uudelleenkäynnistys voi auttaa poistamaan väliaikaiset häiriöt. Muista sulkea selain kokonaan ja aloittaa puhtaalta pöydältä. Puhdista selaimen välimuisti, kirjaudu uudelleen Netflixiin ja tarkista, toistuuko Netflix-virhekoodi M7121.

 4. Puhdista välimuisti. Vanhentuneet tai vioittuneet evästeet voivat häiritä Netflixin suoratoistoa. Jos Netflix suoratoistaa sujuvasti incognito-tilassa, puhdista selaimen välimuisti ja suorita se uudelleen selaimen päävälilehdellä.

 5. Poista laitteistokiihdytys käytöstä. Jos katsot Netflixiä Chromessa, poista laitteistokiihdytys käytöstä ja käynnistä selain uudelleen. Koska laitteistokiihdytys parantaa selaimen yleistä suorituskykyä, jätä asetus käyttöön, jos jokin muu aiheuttaa Netflixin virhekoodin M7121. Tarkista myös, voitko katsoa Netflixiä koko näytöllä, koska laitteistokiihdytys aiheuttaa joskus ongelmia tämän näytön kanssa.

 6. Poista Chrome-laajennukset käytöstä. Kun virhe ilmenee laajennuksen asennuksen jälkeen, sen poistaminen on helppo ratkaisu. Myös buginen tai vanha laajennus voi aiheuttaa ongelmia. Jos Netflix toimii toisessa selaimessa, palaa Chromeen ja poista kaikki laajennukset käytöstä. Ota ne käyttöön yksitellen ja hanki korjaus vialliseen laajennukseen. Useimmat selaimet käyttävät laajennuksia ja lisäosia, joten tämä ratkaisu koskee myös kaikkia selaimia.

 7. Asenna Chrome uudelleen. Chromen poistaminen ja sitten uuden kopion asentaminen on ydinvaihtoehto. Mutta tämä voi ratkaista kaikki taustalla olevat Chrome-ongelmat, jos et ole toistaiseksi löytänyt vastausta Netflixin virhekoodiin M7121.

Mitä virhekoodi M7121 3078 tarkoittaa?

Netflixin virhekoodi M7121 3078 on samanlainen kuin Netflixin virhekoodi M7121-1331. Netflix näyttää tämän, kun käytät ei-tuettua tai vanhentunutta Chrome-selainta. Päivitä siis Chrome uusimpaan versioon, jotta voit jatkaa suoratoiston katselua.

FAQ

 • Mitä virhekoodi M7121-1331-P7 tarkoittaa Netflixissä?

  Netflixin virhekoodi M7121-1331-P7 on M7121-1331:n versio. Tämä virhe liittyy myös M7121-1331-4027:ään. Kuten muutkin muunnelmat, virhekoodi M7121-1331-P7 on Netflixin suoratoistovirhe, joka johtuu todennäköisesti vanhentuneen tai tuemattoman selaimen ongelmasta.

 • Kuinka ohitan virhekoodin M7121-5006 Netflixissä?

  Jos näet virhekoodin M7121-5006, saatat nähdä myös viestin, jossa lukee «Anteeksi, liian monet ihmiset katsovat tiliäsi juuri nyt.» Nopea tapa sulkea kaikki aktiiviset istunnot on kirjautua tilillesi selaimessa ja valita Kirjaudu ulos kaikista laitteista. Voit välttää tämän virheen kohtaamisen tulevaisuudessa tarkistamalla tilisi Tilauksen tiedot -osiosta, että tiedät kuinka monta ihmistä voi katsoa Netflixiä kerralla.

Por Markus