165186243 56a3245c5f9b58b7d0d09332

Saatavilla on ilmaisia ​​e-kirjoja kaikista muista aiheista, joita voit ajatella, sekä fiktiossa että tietokirjallisuudessa. Ilmaisia ​​kirjoja on ladattavissa aikuisille ja lapsille ja jopa nuorille ja teini-ikäisille lukijoille. Jos pidät lukemisesta, mutta vihaat rahan tuhlaamista kirjoihin, tämä on juuri sitä mitä etsit. Se voi tuntua ylivoimaiselta, kun ajattelee sitä: Miten löytää ja ladata e-kirjoja, mutta se on itse asiassa todella helppoa. Alla olevat vaiheet vievät sinut vain minuuttien päässä ensimmäisestä ilmaisesta kirjastasi. On monia tapoja saada ilmaisia ​​kirjoja, mukaan lukien äänikirjoja tarjoavat sivustot.

Mitä tarvitset, ennen kuin voit saada ilmaisia ​​e-kirjoja

Ennen kuin lataat ilmaisia ​​kirjoja, päätä, miten aiot lukea ne. Suosittu tapa on e-lukija, kuten Kindle, Nook tai Kobo, mutta voit lukea myös tietokoneelta, tabletilta tai älypuhelimelta. Useimmat e-kirjatiedostot avautuvat tietokoneellasi jo asennetulla ohjelmalla, mutta älypuhelimesi edellyttää, että sinulla on asennettuna tietty ohjelma, jota puhelimesi ei todennäköisesti toimita vakiona. Voit myös käyttää tietokoneellasi olevaa e-lukusovellusta helpottaaksesi kirjojen lukemista ja järjestämistä.

Tässä on joitain suosituimmista ilmaisista e-lukusovelluksistamme:

 • Kindle-sovellus: Lue Kindle-kirjoja kaikilla laitteillasi riippumatta siitä, käytätkö Androidia, iOS:a, Windowsia, Macia jne. Tämän sovelluksen suuri etu on, että voit ladata sen useille laitteille ja synkronoida toistensa kanssa, jolloin olet kaikilla laitteillasi. Sen lisäksi, että pystyt lukemaan useimpia tiedostotyyppejä, voit käyttää sitä myös ilmaisten Kindle-kirjojen hankkimiseen Amazon Storesta.
 • Nook App: Lataa tämä ilmainen lukusovellus puhelimellesi, tabletille tai tietokoneelle. Voit käyttää sitä saadaksesi ilmaisia ​​Nook-kirjoja ja muun tyyppisiä e-kirjoja.
 • Kobo-sovellus: Tämä on toinen hauska e-lukijasovellus, joka on saatavana Windows-, Android-, iPhone-, iPad- ja Windows- ja Mac-tietokoneille.
 • Apple Books: Tämä on todella hieno e-lukijasovellus, joka on saatavilla vain Apple-laitteille.

Mistä saa ilmaisia ​​e-kirjoja

Nyt kun sinulla on jotain luettavaa e-kirjoista, on aika aloittaa kokoelmasi. Jos sinulla on Kindle tai Nook tai niiden lukusovellukset, voimme tehdä sen sinulle todella helpoksi:

 • Ilmaiset Kindle-kirjat
 • Ilmaiset Nook-kirjat
 • Ilmaiset Kobo-kirjat

Alla on joitain suosikkisivustoistamme, joilta voit ladata ilmaisia ​​e-kirjoja, jotka toimivat melkein minkä tahansa laitteen tai lukusovelluksen kanssa.

 • Gutenberg-projekti: Yli 60 000 ilmaista e-kirjaa luettavaksi Kindlellä, Nookilla, e-lukusovelluksella tai tietokoneella.
 • ManyBooks: Lataa yli 50 000 e-kirjaa jokaiselle e-lukijalle tai lukusovellukselle.
 • Feedbooks: Ilmaiset kirjat, jotka on luokiteltu useisiin kaunokirjallisuuden ja tietokirjallisuuden genreihin. Käyttäjätiliä ei tarvita; Tallenna EPUB-tiedosto latauspainikkeella.
 • Kirjakaupat: tuhansia ja tuhansia ilmaisia ​​e-kirjoja.
 • GetFreeBooks: Lataa alkuperäiset e-kirjat, jotka kirjoittajat antavat ilmaiseksi täältä.
 • Obooko: Tuhansia ilmaisia ​​alkuperäisten kirjoittajien lähettämiä e-kirjoja.
 • Google Play -kirjat: kokoelma ilmaisia ​​kirjoja, jotka ovat hienoja, jos pidät lukemisesta Google Play -kirjasovelluksesta tai -sivustosta.

Voit myös lainata ja lainata Kindle-kirjoja ystävillesi ja perheellesi. Tässä on opas Kindle-e-kirjojen jakamiseen.

Google Playn ilmaiset e-kirjalataukset

Muista avata ilmaiset e-kirjat laitteessasi tai sovelluksessasi

Jokaisessa e-lukijassa ja e-lukijasovelluksessa on tietyntyyppisiä tiedostoja, jotka toimivat sen kanssa. Kun siirryt lataamaan ilmaista e-kirjaa, varmista, että lataamasi e-kirjatiedosto avautuu. Alla on joitain suosituimmista tiedostotyypeistä, jotka toimivat laitteesi tai sovellusten kanssa. Katso tästä eBook-tiedostojen yhteensopivuustaulukosta lisätietoja.

 • Kindle/Kindle eReader -sovellus: AZW, MOBI, PDF, TXT, PRC
 • Nook/Nook eReader -sovellus: EPUB, PDF, PNG
 • Sony/Sony eReader -sovellus: EPUB, PDF, PNG, TXT
 • Apple Books -sovellus: EPUB ja PDF
 • Google Play -kirjasovellus: EPUB ja PDF

Jos laitteesi tai sovelluksesi ei avaa e-kirjatiedostoa, voit muuntaa sen yhteensopivaan muotoon ilmaisella tiedostomuuntimella, kuten Caliber.

Kuinka ladata ilmaisia ​​e-kirjoja

Jos haluamasi kirjan lataamiseen on saatavilla useampi kuin yksi tiedostotyyppi, valitse yllä olevasta luettelosta tiedostotyyppi, joka on yhteensopiva laitteesi tai sovelluksesi kanssa. Käytä latauslinkkiä tallentaaksesi tiedoston. Jos kirja avautuu verkkoselaimessa, napsauta sen sijaan latauslinkkiä hiiren kakkospainikkeella ja tallenna se.

Kuinka avata ilmaisia ​​e-kirjoja

Jos lataat ilmaisen e-kirjan suoraan Amazonista Kindlelle, Barnes & Noble for the Nookille, Google Play for the Books -sovellukselle jne., nämä nimikkeet ladataan automaattisesti e-lukulaitteeseen tai e-lukusovellukseen langattomasti. Kirjaudu vain sisään samalle tilille, jolla ostit kirjan. Jos kirjasi eivät ole peräisin näistä lähteistä, voit silti kopioida ne Kindleen. Jos haluat siirtää e-kirjat eReaderiin, liitä se tietokoneeseesi ja kopioi tiedostot. Useimmissa tapauksissa, kun tietokoneesi tunnistaa laitteen, se näkyy toisena tallennusasemana. Jos e-kirja on PDF-muodossa ja haluat lukea sitä tietokoneellasi, käytä ilmaista PDF-lukuohjelmaa. Toinen tapa lukea PDF- ja EPUB-kirjoja tietokoneella, tabletilla tai puhelimella on ladata ne Google Play Kirjoihin.

Por Markus