1205159Womanholdinggenericsmartphone c01268976ba64b658b840aaf03b83be1

Jos Flipboard ei toimi, et ehkä voi käyttää kuratoitua uutta materiaalia ja sisältöä, jota haluat lukea tai katsella. Tässä on joitain yleisiä syitä ja ratkaisuja Flipboard-ongelmiin.

Kuinka Flipboard-ongelmat voivat ilmaantua

Jos olet käyttänyt Flipboardia jonkin aikaa, olet todennäköisesti melko perehtynyt sen toimintaan. Joten jos jokin menee pieleen, huomaat todennäköisesti. Saatat esimerkiksi kohdata ongelmia Flipboardin kanssa, jos:

  • Flipboard-lehtiäsi ja kokoelmiasi ei päivitetä.
  • Flipboard-sovelluksesi kaatuu aina, kun avaat sen.
  • Et voi lähettää sisältöä Flipboard-kokoelmiisi.
  • Saat virheilmoituksen: «Ei kirjautunut sisään: Et ole kirjautunut sisään. Kirjaudu sisään ja yritä uudelleen.»

Syyt, miksi Flipboard ei toimi

Vaikka se näyttää melko harvinaiselta, on useita asioita, jotka voivat aiheuttaa Flipboardin toimintahäiriön. Jos olet esimerkiksi luonut aikakauslehden, joka käsittelee hyvin erikoista aihetta, on mahdollista, että sitä ei vain ole päivitetty sen jälkeen, kun viimeksi katsoit sen, mutta siellä voi olla myös jotain muutakin meneillään. Toinen Flipboardin ongelmien syy voi olla se, että kirjauduit vahingossa ulos (tai kirjautuit väärälle tilille) tai sovelluksen päivityksen ohittaminen. Ongelmasta riippumatta näiden vianetsintävaiheiden pitäisi auttaa sinua saamaan Flipboardin taas käyntiin.

Kuinka korjata se, kun Flipboard ei toimi kunnolla

Jos Flipboard-sovellus ei toimi oikein, kokeile näitä vianetsintävaiheita. Aloita luettelon yläosasta ja kokeile jokaista ehdotusta erikseen, kunnes ratkaiset ongelmasi.

  1. Varmista, että olet kirjautunut Flipboardiin. Jos Flipboard-lehdet eivät päivity, saatat olla kirjautunut ulos tai kirjautunut väärälle tilille (jos sinulla on useita tilejä). Varmista, että olet kirjautunut oikealle tilille, ja päivitä sitten syötteesi nähdäksesi, ratkeaako ongelma itsestään. Jos käytät Windows 10 -käyttöjärjestelmää ja olet ladannut Flipboard-sovelluksen Microsoft Storesta, saatat kohdata ongelmia, kun yrität kirjautua sisään Facebook-tunnuksillasi. Jos näin on, sinun on otettava yhteyttä Flipboard-tilin vahvistustukeen ([email protected]) päivittääksesi tilisi kirjautumistiedot sähköpostiosoitteen ja salasanan yhdistelmäksi.

  2. Päivitä Flipboard-sovelluksesi. Jos Flipboard on vanhentunut, sovellus saattaa kaatua aina, kun avaat sen. Voit korjata tämän päivittämällä sovelluksen laitteesi sovelluslaatikosta. Android-sovellusten päivitysprosessi eroaa iOS- ja iPadOS-sovellusten päivitysprosessista.

  3. Pakota lopettamaan ja käynnistämään Flipboard uudelleen. Monet laitteet jättävät nykyään sovellukset aina käynnissä taustalle, mikä on hyödyllistä, mutta voi joskus johtaa sovellusten virheelliseen toimintaan. Flipboardin tapauksessa yksinkertainen uudelleenkäynnistys voi korjata mahdolliset kaatumis- tai päivitysongelmat. Jos haluat pakottaa lopettamaan ja käynnistämään sovelluksia uudelleen iOS- tai iPadOS-käyttöjärjestelmässä, sinun on avattava sovellusvalitsin ja suljettava Flipboard sieltä. Jos haluat pakottaa sovelluksen sulkemisen Androidissa, sinun on käytettävä Apps Manageria.

  4. Käynnistä laite uudelleen. Jos näyttää siltä, ​​että Flipboard ei päivity, yritä käynnistää laite uudelleen. Uudelleenkäynnistys näyttää usein korjaavan epäselviä virheitä, yhdistävän verkkoja ja muita pieniä ongelmia, jotka ovat yleensä huomaamattomia, koska ne eivät vaikuta laitteesi kaikkiin osiin.

  5. Tarkista, ettei Flipboard toimi. Joskus Flipboard-verkot eivät ole käytettävissä huoltoa varten. Yksi tapa selvittää, onko ongelma Flipboardin puolella, on siirtyä sivuston kuntoa valvovaan verkkosivustopalveluun, kuten Downdetectoriin, nähdäksesi, onko Flipboard pois käytöstä vai onko ongelma sinun päässäsi.

  6. Jos mikään muu epäonnistuu, ota yhteyttä Flipboardin tekniseen tukeen. Jos sinulla on pääsy sovellukseen, voit ottaa yhteyttä tukeen menemällä osoitteeseen Profiili > asetukset > Auttaa. Valitse yläreunasta Ota meihin yhteyttä. Jos sinulla ei ole pääsyä Flipboard-sovellukseesi, käy Flipboardin ohjekeskuksessa ja napsauta Ota yhteyttä aloittaaksesi yhteyden muodostaminen Flipboardiin.

Por Markus