gps navigational system on dashboard of car 137788228 593df2d25f9b58d58a33d8e8 scaled

Jos olet matkoilla etkä tunne reittiäsi kaupungissa, autossa oleva GPS-laite on hyödyllinen. Ne eivät ole vakiona useimmissa vuokra-autoissa, mutta voit pyytää niitä, yleensä lisämaksusta. Selkeät navigointiohjeet auttavat sinua saamaan kaiken irti ajasta, olitpa sitten liikematkalla tai huvimatkalla. Useimmissa tapauksissa määrität, että haluat GPS-vaihtoehdon, kun varaat auton, varaatpa sitten netistä tai puhelimitse.

Hertz NeverLost

Hertz vie GPS-palvelunsa askeleen pidemmälle kuin muut autovuokraamot Hertz NeverLost -järjestelmän avulla. Neverlost Navigator+ on saatavilla useimmilla suurilla markkinoilla, kun taas NeverLost Magellan GPS on saatavilla kaikilla muilla markkinoilla. NeverLost Navigator+ on kannettava älypuhelimen kaltainen järjestelmä, joka sisältää GPS-ajo-ohjeet, matkaoppaat, kielenkääntäjän ja reaaliaikaisen saapumisajan. Kotimaan ja ulkomaanpuhelut sekä Wi-Fi ovat saatavilla lisämaksusta. NeverLost Magellan GPS tarjoaa reittiohjeet, handsfree-puhelut, matkaoppaat ja kannettavan kävelytilan. NeverLost-palvelu on saatavilla varauksesta auton varauksen yhteydessä.

Avis true2

Avis where2 -järjestelmä käyttää Garminin GPS-vastaanottimia auttaakseen sinua löytämään hotelleja, ravintoloita ja yrityksiä. Ne tarjoavat liikennehälytyksiä yli 100 kaupungissa ja vaihtoehtoisia reittejä, jotta saat aina nopeimman reitin. Avisin Garmin-yksikkö tarjoaa handsfree-puhelut, kunhan puhelimessasi on Bluetooth. Se tarjoaa myös käännekohtaisia ​​sanallisia vihjeitä. Avis where2:n avulla voit suunnitella matkasi etukäteen verkossa lataamalla kalenterisi suojatulle SSD-muistikortille. Laitat kortin where2-yksikköön, kun noudat auton. Pyydä missä2, kun varaat ajoneuvosi ja matkustat luottavaisin mielin uuteen kaupunkiin. Palvelu on maksullinen.

kansallinen

National tarjoaa vuokra-GPS-laitteita, jotka perustuvat suosittuihin Garminin GPS-laitteisiin. Näissä vastaanottimissa on yksinkertainen kosketusnäyttöliittymä, joka laskee automaattisesti reitin jokaiseen määränpäähän. Tekstistä puheeksi -toiminto tarjoaa puhutut ajo-ohjeet, ja navigaattori sisältää yksityiskohtaisia ​​karttoja ja kiinnostavia kohteita, kuten hotelleja, huoltoasemia, ravintoloita, pankkiautomaatteja ja matkailukohteita. Vastaanottimissa on myös yhden kosketuksen vuokra-auton palautusominaisuus, joka tekee auton palauttamisesta helppoa. GPS-laitteet ovat lisälaitteita ja ne ovat saatavilla maksua vastaan.

Yhtiö

Enterprisen GPS-navigaattorit tarjoavat muunnetun version Garmin 265W:stä. Tämä GPS-yksikkö sisältää tekstistä puheeksi -ohjeet ja handsfree-puhelut Bluetooth-tekniikalla. Useimmissa Enterprise-lentoasemapaikoissa on GPS-järjestelmä, tai sen voi varata milloin tahansa auton varauksella. Yksiköstä veloitetaan päiväkohtainen maksu.

Budjetti ja Alamo

Budget ja Alamo tarjoavat Garmin where2 -järjestelmän (sama kuin Avis) valinnaisella päivähinnalla. Vieraile Budget tai Alamon verkkosivuilla saadaksesi lisätietoja. Kaikki suuret autovuokraamot tarjoavat jonkinlaisen valinnaisen GPS-palvelun, mutta niitä kaikkia ei ole luotu tasavertaisina. Suurin osa GPS-laitteista on varattu, kun varaat ajoneuvosi, eikä paljon tietoa ole aina saatavilla ennen sitä. Nopea puhelu vuokra-auton toimipisteeseen antaa sinulle tarkat vastaukset GPS:n saatavuutta koskeviin kysymyksiisi.

Por Markus