plrunk15error 8e12334b7eb1445b86d329cc0960bb4e scaled

Hulu Error Code PLRUNK15 on Hulu-virhekoodi, joka tulee yleensä näkyviin, kun käytät Roku-laitetta Hulun suoratoistamiseen televisioosi. Tämä virhe voi ilmetä, kun yrität ensimmäisen kerran suoratoistaa elokuvaa tai TV-ohjelmaa, mutta se voi ilmetä myös hetken katsomisen jälkeen. Se voi myös tapahtua, kun yrität suoratoistaa suoraa televisiota ja tapahtumia Hulu With Live TV:n kautta. Tämä virhe johtuu yleensä siitä, että Hulu-sovellus ei pysty suoratoistamaan tietoja Hulu-palvelimista, mikä voi johtua verkko- tai yhteysongelmasta tai mainosten estäjän olemassaolosta, mutta tällaiset Hulun toistovirheet voivat johtua myös vanhentunut sovellus tai jopa ongelma itse Hulu-palvelussa.

Kuinka Hulu-virhekoodi PLRUNK15 ilmestyy

Kun tämä virhe ilmenee, näet yleensä seuraavanlaisen viestin:

 • Tämän videon toistamisessa tapahtui virhe. Yritä käynnistää video uudelleen tai valitse jotain muuta katsottavaksi.
 • Hulu-virhekoodi: PLRUNK15

Hulu-virhekoodin PLRUNK15 syyt

Tämä koodi esiintyy yleensä Roku-suoratoistolaitteissa, kun Hulu-sovelluksella on vaikeuksia saada tietoja Hulu-palvelimelta. Tämä voi tapahtua, kun suoratoistaat on-demand-elokuvia ja TV-ohjelmien jaksoja, suoratoistaessa televisiota ja kun yrität katsoa tallennettua televisiota pilvitallennin avulla. Hulu-sovelluksen ongelmat voivat aiheuttaa PLRUNK15-koodin sekä yhteysongelmia. Vioittuneet välimuistitiedot ovat myös yleinen syyllinen, ja Roku-laitteesi bittinopeuden manuaalinen asettaminen voi joskus ratkaista ongelman.

Hulu-virhekoodin PLRUNK15 korjaaminen

Koska suurin osa PLRUNK15-virhekoodin aiheuttavista ongelmista liittyy Roku-sovellukseesi tai Internet-yhteyteen, ongelman vianmääritys edellyttää verkkolaitteiston, Roku-laitteiston ja Roku-sovelluksen ongelmien tarkistamista ja mahdollisesti korjaamista. Kokeile jokaista näistä vaiheista korjataksesi virhekoodi:

 1. Lataa elokuva tai jakso uudelleen. Monissa tapauksissa jakson tai elokuvan lataaminen uudelleen mahdollistaa sen toiston normaalisti. Jos ongelma ei poistu tai jos saat saman virheilmoituksen useita kertoja, kun yrität katsoa ohjelmaa tai elokuvaa, sinun on suoritettava lisää vianetsintää.

 2. Kokeile toista elokuvaa tai jaksoa. Joissakin tapauksissa voi olla ongelma tietyssä elokuvassa tai jaksossa, jota yrität katsoa. Sama pätee, jos yrität katsoa sisältöä Hulusta Live TV DVR:llä. Jos muu sisältö toimii hyvin, tietyssä kohdassa, jota yritit katsella, on ongelma. Ota yhteyttä Hulun asiakaspalveluun kertoaksesi ongelmasta ja katsoaksesi muuta sisältöä sillä välin.

 3. Tutustu muihin suoratoistopalveluihin. Käytä samaa laitetta, joka antaa sinulle PLRUNK15-virheen, kokeile toista suoratoistopalvelua, kuten Netflixiä tai YouTubea. Jos et voi suoratoistaa muita palveluita, laitteessasi on yhteysongelma. Jos voit suoratoistaa muita palveluita, käsittelet nimenomaan Hulu-ongelmaa. Koska tämä koodi liittyy yleensä Roku-suoratoistolaitteisiin, huomaat todennäköisesti, että voit suoratoistaa Hulua muilla laitteillasi.

 4. Varmista, että Hulu-sovelluksesi on ajan tasalla. Kun Hulu korjaa virheen, joka aiheuttaa PLRUNK15-koodin kaltaisen ongelman, sinun on päivitettävä Hulu-sovelluksesi, jotta voit hyödyntää korjausta.

 5. Tarkista Internet-nopeus, mieluiten samalla laitteella, joka antaa sinulle PLRUNK15-virheen. Jos Internet-yhteydessäsi on ongelma ja sinulla ei ole tarpeeksi latausnopeutta saatavilla, et voi suoratoistaa Hulua. Tarkista Internet-yhteytesi, mukaan lukien nopeus, Rokulla painamalla Talo kaukosäätimellä ja valitse sitten asetukset > Verkko > Tarkista yhteys. Roku suosittelee, että internetyhteytesi nopeus on vähintään 3+ Mbps normaalitarkkuudella, 5+ Mbps HD:llä ja 25+ Mbps 4k Ultra HD:llä. Hululla on myös omat tietovaatimukset.

 6. Käynnistä paikallinen verkkolaitteisto ja suoratoistolaite uudelleen. Monissa tapauksissa voit ratkaista perusyhteysongelmat yksinkertaisesti käynnistämällä laitteesi ja verkkolaitteiston uudelleen. Jos haluat käynnistää laitteen kokonaan uudelleen, sinun on yleensä sammutettava se, irrotettava se, jos mahdollista, odotettava hetki ja kytkettävä sitten kaikki takaisin.

 7. Poista mainosten esto käytöstä. Tämä virhe voi johtua siitä, että Hulu-sovellus ei pysty kommunikoimaan Hulun palvelimien kanssa, minkä voi aiheuttaa mainosten esto. Jos käytät DNS-tason mainosten estotoimintoa, sinun on poistettava se käytöstä tai lisättävä Hulun mainospalvelimet sallittujen luetteloon. Jos et ole varma, mitä se tarkoittaa, sinulla ei todennäköisesti ole DNS-tason mainosten estotoimintoa, eikä sinun tarvitse huolehtia tästä vaiheesta. Jos jollain muulla kotonasi tai toimistossasi on pääsy reitittimellesi ja verkkolaitteistollesi, voit kysyä heiltä, ​​onko heillä DNS-tason mainosten esto asennettuna, ja kertoa ongelmastasi.

 8. Tyhjennä välimuisti. Jos laitteellesi on tallennettu korruptoituneita tietoja, se voi aiheuttaa tällaisen ongelman. Tyhjennä välimuisti Rokusta painamalla Talo kaukosäätimestä palataksesi aloitusnäyttöön ja paina sitten Talo viisi kertaa, Ylöspäin yhden kerran, Kelaa taaksepäin kahdesti sitten Pikakelaus eteenpäin kahdesti. Roku tyhjentää välimuistinsa ja käynnistyy uudelleen noin 30 sekunnissa.

 9. Mukauta Roku-bittinopeussiirtoasi. Tämä on lisäasetus, jota et normaalisti tarvitse, mutta sen säätäminen voi korjata PLRUNK15-virheen. Voit säätää Rokun bittinopeuden ohitusta painamalla Talo varmistaaksesi, että olet aloitusnäytössä, paina Talo viisi kertaa, Kelaa taaksepäin kolme kertaa siis Pikakelaus eteenpäin kahdesti. Valitse Bitrate Overrite -valikosta: Käyttöopas > Okei > 7,5 Mbpsja paina sitten Takaisin.

Entä jos Hulu ei vieläkään toimi?

Jos olet käynyt läpi kaikki yllä olevat vianetsintävaiheet eikä Hulu vieläkään toimi kunnolla, ota yhteyttä Hulun tukeen ja kerro heille ongelmasta. Kerro heille, että olet jo käynnistänyt verkkolaitteistosi ja Rokun uudelleen, tarkistanut Hulu-sovelluspäivitykset ja tyhjentänyt Roku-välimuistin. He eivät todennäköisesti pysty tarjoamaan välitöntä korjausta, mutta tiedot kokemuksestasi ongelmasta voivat auttaa heitä jäljittämään vian ja tarjoamaan korjauksen tulevaisuudessa.

Por Markus