how to watch the roku channel without a roku device hero 9d9df069adb942b4926fc9b4709c14ee

Mitä tietää

  • Voit suoratoistaa elokuvia ja TV-ohjelmia (mukaan lukien suorat TV-lähetykset) Roku Channelin verkkosivustolla ilman tiliä.
  • Voit katsoa Roku-kanavaa myös Android- ja iOS-laitteilla mobiilisovelluksella.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit katsella Roku-kanavaa verkossa ja mobiilisovelluksessa.

Kuinka katsella Roku-kanavaa verkkosoittimella

Roku tarjoaa oman suoratoistokanavansa, jossa on laaja valikoima ilmaisia ​​televisiota, elokuvia ja urheilua sekä premium-sisältöä tilaajille.

  1. Avaa Roku-kanava verkkoselaimessa. Tämä antaa sinulle pääsyn laajaan valikoimaan TV-ohjelmia ja elokuvia.

  2. Avaa Roku-kanavan suora TV-sivu verkkoselaimessa. Tämä sivu on omistettu Rokun suorien TV-lähetysten valikoimalle, mukaan lukien uutiset, urheilu ja muut ohjelmat. Roku erottaa tavalliset suoratoisto-ohjelmat suorasta TV-ohjelmasta verkossa, joten sinun kannattaa lisätä molemmat sivut kirjanmerkkeihin, jotta voit selata niitä myöhemmin.

  3. Jos näkyviin tulee ikkuna, jossa sinua pyydetään kirjautumaan sisään, napsauta teen sen myöhemmin ja se ei kysy sinulta enää.

Kuinka katsella Roku-kanavaa mobiilisovelluksilla

Roku tukee Androidia ja iOS:ää. Kaikki sisältö kuitenkin yhdistetään mobiilisovelluksissa; voit vaihtaa tavallisen ilmaisen sisällön, premium-tilauspalvelujen ja live-TV:n välillä.

Lataa for:

  1. Avaa Roku-mobiilisovellus.

  2. Käytä alareunan välilehtiä navigoidaksesi ilmaisten, premium- ja suorien TV-ohjelmien välillä.

    Roku Channel iPhone -sovellus.

Mitä Roku-kanavalla on

Voit tietysti suoratoistaa Roku-kanavaa mistä tahansa Roku-laitteesta tai Roku Smart TV:stä sen lisäksi, että voit katsoa sitä verkkoselaimella tai mobiililaitteella. Roku tarjoaa yllättävän suuren kirjaston sisältöjä Roku-kanavalla, ja suurin osa siitä on ilmaista riippumatta siitä, onko sinulla Roku-laite vai ei. Kanavalla on ilmaisia ​​televisio-ohjelmia ja vaihtuva valikoima ilmaisia ​​elokuvia. Siellä on myös rajoitettu valikoima suoria TV-lähetyksiä ja suoria urheilulähetyksiä. Nämä ohjelmat striimataan esitysaikana, etkä voi ohjata toistoa tai käynnistää niitä uudelleen alusta. Valitettavasti Roku ei sisällä kattavaa luokkaopasta, joten voit vain skannata verkkosivuston etusivulla tai sovelluksen kotisivulla luetellut luokat. Kategorioita on yhteensä yli 40, mukaan lukien: Seikkailu, Fantasia, Perheyö, Mysteerit, Draama, Komedia ja paljon muuta. Voit myös tilata premium-kanavia. Roku tarjoaa suoratoistokanavia, kuten Starz, Showtime, HBO, Sundance Now ja tiededokumenttialustan CuriosityStream.

Por Markus