ScreenShot2020 10 14at12.33.13PM 90d877c6ec2c40a8bee9fa1cb7244c82

Tärkeimmät oppimispisteet

  • Xbox Series X:n voi ostaa suoraan tai osana Xbox All-Accessia.
  • Taaksepäin yhteensopivuus näyttää jo hyvältä.
  • Xbox Game Pass on avain sen menestykseen.

Pelikonsoli, joka maksaa 499 dollaria, näyttää rumalta kaiuttimelta ja jolla ei ole monia eksklusiivisia pelejä hihassaan? Pois täältä, eikö? väärä. Xbox Series X näyttää todennäköisesti muuttavan sen, mitä me kaikki luulemme tietävämme pelikonsoleista, ja se on vain päivien päässä.

Mitä Xbox Series X oikeastaan ​​tarjoaa?

Pitkäaikaisena Xbox-fanina katsoin ilmoitukset ja syvennyin luodinkohtiin, ja ne olivat… hienoja. Hieno. Tavallaan tuntui, että Microsoftista oli tullut oman menestyksensä uhri. Rakastan Xbox One X:täni ja käytän sitä useimpina päivinä, joten kestikö toisen konsolin houkutella minua? Minulle julkaisupelit olivat ratkaisevia, eivätkä ne ole mahtavia. Näitä pelejä ovat mm. Assassin’s Creed Valhalla, Destiny 2: Beyond Light, Likainen 5, haukkametsästäjä, Gears Tactics, Marvel’s Avengers, NBA 2K21, Tetris Effect: Connected, Watch Dogs: Legionja Yakuza: kuin lohikäärme. Lähes kaikki nämä pelit ovat saatavilla muualla tavalla tai toisessa. Windows-pelien käynnistäminen jatkuu samalla tavalla kuin pelit Call of Duty: Black Ops Cold War (voiko nimeä enää pidentää?) ja Cyberpunk 2077 johtavia nimikkeitä saatavilla myös nykyisen sukupolven konsoleille. Eli mitä antaa? Se vain paranee, jos pidät siitä

Se on päivitys, ei kokonaan uusi konsoli

Voisit varmasti jatkaa tavallisen Xbox One -konsolin käyttöä ja olla onnellinen, mutta se johtuu siitä, että Xbox Series X:n pointti ei ole se, että se on kokonaan uusi pelimaailma – se on kehitystä siitä, mitä meillä jo on.

Otsikkokuva Xbox Series X:n taaksepäin yhteensopivuus

Muistatko kaikki ne ajat, kun ostit uuden tietokoneen tai päivitit olemassa olevia komponentteja? Sinua veti puoleensa suosikki «vanha» pelisi nähdäksesi kuinka upealta se näytti ja tuntui. Haluan nähdä kuinka paljon paremmin World of Warcraft on jokaisessa tekemässäni uudessa PC-päivityksessä. Xbox Series X on nyt sellainen. Se mullistaa sen, mitä sinulla jo on, lupaamalla joitakin eksklusiivisia ja ainutlaatuisia nimikkeitä myöhemmillä linjalla, kun kehittäjät löytävät jatkuvasti tarkalleen, mitä järjestelmä voi saavuttaa. Katsotaanpa viimeaikaisia ​​raportteja ihmisiltä, ​​jotka ovat kokeneet uuden konsolin. Varsinkin veteraani freelance-toimittaja Geoff Keighley twiittasi vaikutelmansa Xbox Series X:stä. Vain taaksepäin yhteensopiviin nimikkeisiin rajoittuen hän oli vaikuttunut siitä, kuinka nopea Quick Resume -ominaisuus on. Viimeaikaiset pelit ovat ehdottomasti olleet vaikeuksia Xbox Onella viime aikoina. Pelit kuten Forza Horizon 4 ja Tarkistaa kärsivät pitkistä latausajoista, jotka osoittautuivat nopeasti turhauttaviksi, eivätkä ne ole kaukana yksin. Xbox Series X muuttaa tämän. «VAST-latausajat paranivat kautta linjan. Testasin Fortnite, Warzone, Ori, Batman: Arkham Knightjopa vanhemmat otsikot, kuten Modern Warfare 2 ja Sodan aseet (alkuperäiset 360-levyversiot!)» selittää Keighley. Samoin Quick Resume kuulostaa siltä, ​​että siitä tulee pelin vaihtaja. Keighley selittää, että se on «melkein kuin Alt-TABing». erittäin hyödyllinen ennen kuin olet edes ajatellut mitä Xbox Series X eksklusiiviset pelit saattavat näyttää.

Miksi 499 dollaria ei ole niin huono hinta (eräänlainen)

En sano, että Xbox Series X ei olisi vaikea myydä. Se on ollut vaikea vuosi meille kaikille, ja 499 dollaria on paljon rahaa. Siinä Microsoftilla on itse asiassa oikea idea. Xbox All Access -palvelun kautta voit tehokkaasti tilata Xbox Series X:n, aivan kuin tekisit uuden puhelinsopimuksen.

Näkymä Xbox Series X:n ylä- ja alaosasta pystyasennossa

34,99 dollarilla seuraavien 24 kuukauden aikana saat Xbox Series X -konsolin sekä 24 kuukauden Xbox Game Pass Ultimaten. Tämä on Microsoftin tappajasovellus, jonka avulla voit nauttia satojen pelien luettelosta täysin ilmaiseksi, vähän kuin Netflixistä. Uusia pelejä lisätään säännöllisesti, mukaan lukien uusimmat Microsoftin julkaisemat pelit. Se on yleensä 14,99 dollaria kuukaudessa, joten 20 dollaria kuukaudessa uusimmasta pelikonsolista? Kuinka kukaan voi vastustaa jotain, joka toimii periaatteessa kuin herkullinen kahvi viikossa? Jos sinun ei tarvitse huolehtia uusien pelien budjetista ja voit maksaa kuukausittain, Xbox Series X tuntuu mahtavalta, vaikka eksklusiivisia pelejä ei vielä olisikaan tarjolla. Silti parempi? Se vain paranee, jos pidät siitä Halo Infinite ja lisää tulossa. Siksi hankin Xbox Series X:n mahdollisimman pian. Ja sinä?

Por Markus