KitariaFables1 be905efaa1714271af1b8ed43a85ad21

Tärkeimmät oppimispisteet

  • Kitaria tarinoita on pieni maatalouden sim, paljon toimintaa RPG.
  • Se on toisinaan melko raskasta ja säälimätöntä, mutta myös pakottavaa.
  • Kolmen hengen kehitystiimin tekemä se on melkoinen saavutus.

Kitaria tarinoita (Switch, Steam, PlayStation) on kiehtova peli. Helposti poistettavissa osana Stardew Valley, osa Zelda-peliä, se ei myöskään ole aivan. Ei niin rikkaasti kehitetty taisteluissa kuin mikään Nintendo on saavuttanut aiemmin, eikä aivan yhtä paljon viljelysimulaattoria kuin Stardew Valley, Kitaria tarinoita on hänen oma petonsa. Se ei aina onnistu, mutta kun huomaat, että tämä on vain kolmen hengen tiimin kehittämä peli, on vaikea olla vaikuttumatta. Se ei ehkä ole täydellinen, mutta se on silti sen arvoista, varsinkin jos pidät vanhanaikaisista herkkyydestä nykyaikaisten RPG-pelien rinnalla.

Söpö ylimääräisellä annoksella söpöä

Ensimmäinen asia, jonka ajattelet lataaessasi Kitaria tarinoita on lähes varmasti muunnelma sanoista «Awww» tai «So Cute!» Tämä on söpö peli. Löysä juoni hyvästä vastaan ​​pahasta tulee esiin, mutta rehellisesti sanottuna ne ovat melko perusjuttuja. Pelaat Nyania, nuorta seikkailijaa, joka yrittää palauttaa maailman niin kuin vain nuoret RPG-sankarit voivat. Mikä sen sijaan houkuttelee sinua? Kitaria tarinoita ovat hänen hahmojensa ulkonäkö. Loppujen lopuksi, kuka voi vastustaa ottamaan vastaan ​​tehtävän hieman äreältä jääkarhulta? Se muistuttaa minua melkein kirjasarjasta, jonka luin lapsena…punainen seinä– jossa metsäolennot omaksuvat inhimillisiä piirteitä ja tunteita taisteleessaan pahaa vastaan. Jälleen kerran, se ei ole täysin toteutunut kitaria satuja, mutta se riittää saamaan sinut kiinnostuneemmiksi kuin seurustelemaan «vain» ihmisten kanssa.

Selviytyminen tahdin muutoksesta

Kitaria Fablesin aarrearkku

Omaksua vanhan koulukunnan tunteet, Kitaria tarinoita alkaa hitaasti ja jatkaa tätä kehitystä pitkään. Se on mutkikas vauhti, mutta sellainen, johon voit asettua. Sukelsin siihen suoraan nopeammasta tahdista Hades ja se oli virhe. Tärkeintä tässä on ottaa rennosti ja rentoutua. Käytännössä suuri osa ajasta kuluu vaeltelemalla pienissä paikoissa ja kaupungeissa, ennen kuin teet tehtäviä ja tutkit vähän kauempana niiden suorittamiseksi. Se on hyvin vanhanaikainen lähestymistapansa. Tämä tarkoittaa, että aina ei ole selvää, mihin mennä seuraavaksi. Alussa voit suorittaa joitain selkeästi muotoiltuja tehtäviä, mutta jonkin ajan kuluttua huomaat, että sinun on tutkittava ja selvitettävä asioita itse. Täällä ei ole paljon kiinnitettävää – ei todellakaan verrattuna uudempiin peleihin, jotka haluavat ohjata sinua joka vaiheessa. Se lisää rauhallisuuden tunnetta tutkiessa, mutta se tuntuu myös kiusalliselta taistelujärjestelmälle, johon pääsemme hetken kuluttua. Se on myös hieman ristiriidassa joidenkin tehtävien aikarajoituksen kanssa. Koska Kitaria tarinoita toimii osittain eräänlaisena viljelysimulaattorina, ajoitus on kaikki kaikessa. Tämä liittyy siihen, kuinka kauan satosi kasvaa, mutta se vaikuttaa myös siihen, kenen kanssa voit keskustella uusien tehtävien hankkimisesta. Joskus voit puhua eläimelle, jolla ei ole sinulle mitään tarjottavaa yksinkertaisesti siksi, että puhut väärään aikaan päivästä. Se ei ole aina kätevää, ja täällä on hieman kömpelö neuvottelujärjestelmä saadakseen selville, miten peli etenee.

Kömpelöstä puheen ollen… Hei, taistelujärjestelmä

Taistelut Kitaria Fablesissa

Vaeltaessa Kitaria tarinoita on tavallaan rauhoittavaa, vihollisten kohtaaminen on vähemmän kuin rentouttavaa. On suorastaan ​​noloa aloittaa. Tämä johtuu tavallaan siitä, että monet pelit yksinkertaistavat prosessia nykyään. Toisella tavalla se johtuu siitä, että otsikon taistelujärjestelmä on hieman perus. Välttäminen on kaikki kaikessa. Näet punaisen tutkan näytön ponnahdusikkunaan osoittamaan, mihin vihollinen iskee, ja sinun on väistettävä tieltä todella, todella ajoissa. Isku sattuu ja köyhä Nyan ei kestä paljoa, varsinkin alussa. Sitä on melko helppo väistää, mutta silloin tällöin olet omahyväinen ja maksat hinnan nopeasti. Tärkeintä tässä on käyttää erilaisia ​​hyökkäyksiä, kuten jousia tai loitsuja, joita voit vähitellen saada pelin edetessä. Taistelu ei kuitenkaan koskaan tunnu erityisen tyydyttävältä. Se on kaikki hieman liian alkeellista ja toimivaa kuin todella hauskaa osallistua. Tässäkään ei ole tasonnousujärjestelmää, joten on houkuttelevaa välttää taistelua aina kun mahdollista. Tiedän, että halusin tutkia sen sijaan, että joutuisin jatkuvasti taisteluihin vankityrmien ulkopuolella, missä ei ole muuta vaihtoehtoa. Sen sijaan sinun on hiottava monta kertaa saadaksesi uusia varusteita ansaitsemalla Paw Penniä (pelin valuutta), ostamalla uusia esineitä ja viljelemällä. Askartelu on melko suuri osa Kitaria tarinoita mutta kestää hetken päästä todella minnekään. Tässäkään opastus ei ole valtava, joten saatat joutua etsimään verkosta ehdotuksia siitä, mitä tehdä ja miten se tehdään.

Maalaismainen kaikin puolin

Maatalous ja käsityöt Kitaria Fablesissa

Niin, Kitaria tarinoita on maalaismainen melkein jokaisessa sanan merkityksessä. Se on usein maaseutumainen sijainniltaan ja esteettisyydeltään, mutta se on myös erittäin maalaismainen, kun kyse on sen tarjoamista roolipelaajista. Peli tuntuu joskus pieneltä takaiskulta menneeseen aikakauteen, jota vanhemmat pelaajat edelleen kaipaavat. On hieman outoa, kuinka se on sekä rentoa että hieman brutaalia, mutta se toimii. Noin. Vaikka olet toisinaan turhautunut, nautit myös saavutuksen tunteesta, joka tulee tiedosta, että olet ansainnut voittosi. Juuri se tyytyväisyys saa sinut palaamaan takaisin hakemaan lisää, vaikka joskus haluaisitkin laittaa konsolin tai ohjaimen sivuun.

Por Markus