001 art mode tv afc274df52054781a24123c7c1365961

Art Mode, jonka saatat nähdä myös Ambient Mode- tai Gallery Modena riippuen siitä, kuka television on tehnyt, on passiivinen asetus, jonka tarkoituksena on muuttaa näyttösi kuolleesta mustasta suorakulmiosta, kun et katso sitä. Tavallisen näytönsäästäjän sijaan, jonka näet olemassa olevissa televisioissa tai suoratoistolaatikoissa niiden ollessa käyttämättömänä, Art Mode pyrkii saamaan televisiosi käytännössä katoamaan ympäristöönsä. Tässä on kaikki, mitä sinun tulee tietää tästä ominaisuudesta.

Mikä on taidetila?

Vaikka sinulla olisi perusmallin HDTV tai suoratoistolaite, siinä on todennäköisesti näytönsäästäjä, kun se ei näytä elokuvaa tai TV-ohjelmaa. Yleensä se sisältää kuvaesityksen kuvista, luonnonkauniista näkymistä tai henkilökohtaisista valokuvista, jotka liikkuvat hitaasti näytöllä sisäänpalamisen välttämiseksi. Art Mode on askel sen yläpuolella. Kuvat eivät liiku ja tavoitteena on piilottaa se, että näyttöä on ollenkaan. Art Mode antaa vaikutelman seinälle roikkuvasta maalauksesta, jossa on tehosteita, jotka poistavat häikäisyä ja mukautuvat ympäröivään valoon ylläpitäen illuusion. Voit silti ladata kuviasi. Ne näyttävät kuitenkin paremmilta taidetilassa kuin näytönsäästäjänä. Ja samalla kun otat kuvia, Art Mode antaa sinun tehdä myös jotain erityisen hankalaa: voit lähettää kuvan näytön takana olevasta seinästä ja laite katoaa käytännössä. Art Mode voi sisältää myös videoita ja ei-maalauksia, mutta tärkein veto on naamioida settisi koristeeksi.

Mikä on Art Mode -televisio?

Art Mode -televisiossa on 4K- tai 8K-näyttö, joka sisältää tekniikan version, joka näyttää korkealaatuisen, silmää miellyttävän kuvan tyhjäkäynnillä virransäästötilassa. «Art Mode» on yleistermi; Samsung käyttää «Ambient Modea» ja LG kutsuu sitä «Galleriatilaksi». Samsungin televisiomallit Ambient Mode -tilassa ovat The Frame ja The Terrace, joiden näyttökoot ovat 32-75 tuumaa. Näet kaikki yhteensopivat televisiot Samsungin jälleenmyyntisivustolla, mutta sinun ei välttämättä tarvitse etsiä huippuluokan (ja kallista) QLED-näyttöä saadaksesi tämän ominaisuuden. LG:n Gallery-sarjan televisioissa on Art Mode -versio, joka lisäksi toivoo hyödyntävänsä OLED-näytön jo ennestään ohutta profiilia luodakseen illuusion siitä, että seinälläsi on valtava maalaus television sijaan.

Onko kaikissa televisioissa taidetila?

Useimmissa televisioissa ja suoratoistolaitteissa on näytönsäästäjä, mutta vain tietyissä huippuluokan televisioissa on todellinen Art Mode -ominaisuus. Tarkista Samsung-television teknisistä tiedoista «Ambient Mode» tai muista ostaa LG «Gallery Design» -setti varmistaaksesi, että saat sellaisen, jossa on Art Mode.

Kuinka teen TV-näytöstäni taiteen?

Kun televisiossa on Art-, Ambient- tai Gallery-tila, toiminto aktivoidaan yleensä sammuttamalla laite. Samsung-televisioiden QLED-kaukosäätimessä on usein myös «Ambient Mode» -painike.

Vaikka sinulla ei olisi televisiota, jossa on Art-, Ambient- tai Gallery-tila, saatat silti pystyä säätämään sen näyttämiä kuvia levossa televisiosi tai suoratoistolaitteesi mallin mukaan. Esimerkiksi Apple TV:n avulla voit luoda mukautetun näytönsäästäjän kuvien avulla, jotka olet synkronoinut iCloudiin. Chromecast voi tehdä jotain vastaavaa Google Kuvien kanssa. Muissa laitteissa voit ehkä asettaa microSD-kortin ja ladata kuvia suoraan, olivatpa ne sitten omia valokuviasi tai laadukkaita kuvia suosikkimaalauksistasi.

FAQ

  • Kuinka asetan Ambient-tilan Samsung-televisiossa?

    Samsung-televisiosi Ambient Mode näyttää taideteoksia, valokuvia, tarinoita, säätietoja ja paljon muuta. Siirry Ambient-tilaan painamalla Ympäristö Samsung Smart Remote -kaukosäätimessä. Voit myös painaa Talo ja navigoi kohtaan Ympäristö kuvaketta TV-ruudulla. Valitse luokka, niin näet television ympäristötilan tiedot, ominaisuudet ja sisällön.

  • Missä Samsung-malleissa on Ambient Mode?

    Ambient-tila on käytettävissä pääasiassa Samsungin QLED-televisioissa, mukaan lukien mallinumerot Q9FN, Q8CN, Q7FN ja Q6FN. Samsungin QLED-televisioissa, joissa on Ambient Mode, Samsung Smart Remote -kaukosäätimessä on oma Ambient-painike.

  • Kuinka asetan galleriatilan LG TV:ssä?

    Siirry galleriatilaan LG TV:ssä painamalla Talo kaukosäätimessä ja selaa näytön vaihtoehtoja, kunnes näet Galleria. Valitse Galleria paljastaaksesi taidevaihtoehtosi. Korosta luokka ja napsauta sitten Okei kaukosäätimessä.

Por Markus