monster legends 1 5a2c4d799802070037f0648c c9bd50e79c984dd7a4741bfd2cf2022a

Monsteri legendat on moninpeliroolipeli, jossa kasvatat hirviöiden armeijan kuoriutumattomista munista mahtaviksi taistelijoita valmistaen petojasi taistelukentälle alusta alkaen. Satoja saatavilla olevia hirviöitä (jokaisella on ainutlaatuisia kykyjä) ja kykyä kasvattaa ja luoda uusia hybridilajeja, käytännössä jokainen tämän vahvan roolipelin pelaaja komentaa eliittijoukkojaan.

Mistä Monster Legends -pelissä on kyse?

Monster Legends on pelattavissa verkkoselaimella Facebookin kautta tai Android- ja iOS-sovelluksissa. Sen avulla voit kohdata erikoiskoulutettuja petojasi vastaan ​​tietokoneohjattuja vihollisia ja miljoonia pelaajia ympäri maailmaa. Kun edistyt Monster Master -roolissasi, päivität mukautetun Monster Paradisen, jossa olennonne asuvat erityisesti luoduissa elinympäristöissä. Tällä saarella voit ruokkia hirviöitäsi, helpottaa niiden koulutusta ja kasvattaa heitä taistelun tai tehtäviä ja muita minipelejä saadaksesi kokemusta ja arvokasta saaliista. Monster Legendsin vuoropohjaiset taistelut ovat saatavilla useilla suosituilla kielillä ja ne ovat ilmaisia, ja ne ovat samankaltaisia ​​kuin perinteiset RPG-taistelut ja vaativat strategista mieltä ja huolellista suunnittelua, kun nouset tasolle. Kun tiimisi vahvistuu, myös kyky osallistua tyydyttävään pelaaja vastaan ​​pelaaja -toimintaan. Joka viikko uusia hirviöitä, esineitä ja edistymispolkuja sekä melko syvällinen pelimoottori, Monsteri legendat tarjoaa pitkäkestoista hauskaa jokaiselle, joka päättää sitoutua.

Kuinka päästä alkuun

Monster Legendsiä voi pelata Facebookissa tai sovelluksen kautta. Riippumatta siitä, mitä menetelmää käytät, prosessi on yksinkertainen ja voit olla valmis muutamassa minuutissa. Kun avaat pelin ensimmäistä kertaa, Pandalf, pitkäpartainen hirviömestari, tervehtii sinua. Hän antaa sinulle vaiheittaisen esittelyn saaren kehittämiseen.

  • Vaihe 1: Rakenna elinympäristö: Pandalf opastaa sinut saarellesi tulipaloalueen osto- ja perustamisprosessin läpi, joka on ainoa tason 1 pelaajien käytettävissä oleva elinympäristö.
  • Vaihe 2: Näytteen tekeminen: Kun sinulla on elinympäristö, luo ensimmäinen hirviösi ostamalla Firesaur-muna ja odottamalla sen kuoriutumista. Kun olet kuoriutunut, aseta uusi hirviösi Fire Habitatiin.
  • Vaihe 3: Syötä näyte: Firesaurussi saattaa olla söpö tasolla 1, mutta siinä ei ole paljon järkeä taistelussa. Pandalf opastaa sinua ruokkimalla häntä, jotta hän saa kokemuspisteitä ja vahvistuu.
  • Vaihe 4: Rakenna maatila: Hirviöruoka ei ole ilmaista, joten rakentamalla saarellesi maatilan voit kasvattaa ruokaa. Ensimmäinen luomasi esine on Blue Lizardin hännät (nam!).

Tässä vaiheessa johdanto-opetus päättyy, ja Pandalf antaa sinun pelata yksin, neuvoen sinua laajentamaan saarta uusilla hirviöillä. Hän ei ole koskaan kaukana, kun napsautat tai napautat tavoitteet -painike opastaa sinua suositusten vaiheiden läpi, mukaan lukien tulen yhdistäminen luonnon kanssa lisääntyvällä vuorella luodaksesi hybridi Greenasaur-hirviön. Kun edistyt, saaresi ja armeijasi kehittyvät sinne, missä olet valmis ensimmäiseen taisteluusi, ja silloin jännitys alkaa. Ajan myötä tulet mukavammaksi taistelussa ja pääset lopulta PvP-tilaan. PvP-tilassa liittoudut muiden pelaajien kanssa ja taistelet niitä vastaan ​​noustaksesi tulostaulukoihin. Ne, jotka menestyvät tässä pelin osassa, voivat osallistua legendaarisiin liigoihin, joissa palkinnot ja palkinnot ovat erittäin haluttuja. Sinun ei tarvitse integroida Monsteri legendat Facebook-tilillä, kun pelaat sovellusta. Siitä huolimatta se auttaa matkan varrella, sillä tilasi ja muiden päivitysten jakaminen tietyissä pelin kohdissa antaa sinulle ylimääräistä kultaa, aarteita, kokemuspisteitä ja uusia hirviöitä.

Onko Monster Legends turvallista lapselleni?

Monster Legends on luokiteltu 9+ satunnaisen sarjakuvaväkivallan vuoksi, mikä tarkoittaa, että alle 9-vuotiaat lapset eivät saa pelata peliä. Vaikka se näyttää animaatiotyylistään nuoremmalta, jotkin edistyksellisestä pelattavuudesta yhdessä valtavan olentojen, esineiden, kykyjen ja tilastojen kokoelman kanssa houkuttelevat myös aikuisia. Pelissä on globaaleja ja tiimikeskustelumuotoja, jotka ovat usein välttämättömiä PvP:lle ja jotka altistavat lapset sellaiselle kommunikaatiotasolle ja altistumiselle, johon et ehkä ole tyytyväinen. Näin on lähes kaikissa moninpeleissä, mutta se ei tee siitä yhtään vähemmän mahdollista uhkaa. Jos lapsellasi on Facebook-profiili, pelin suora integrointi sosiaalisen median sivustoon voi olla vaarallista, jos se saa yhteyden vääriin ihmisiin. Tätä näkökohtaa vanhemmat voivat kuitenkin hallita Facebookin kautta, joten siellä on vähemmän riskejä. Pidä silmällä lapsesi verkkotoimintaa, myös sisällä Monsteri legendat. Tavoitteena ei ole estää sinua antamasta lasten leikkiä Monsteri legendat. Se on hauska peli, joka opettaa matematiikkaa, strategiaa, kärsivällisyyttä ja ryhmätyötä. Pelaaminen ei maksa mitään Monsteri legendat. Pelin sisäisiä ostoksia on kuitenkin saatavilla. Varmista, että hallitset sovelluksen sisäisiä ostoksia, jotta lapsesi eivät osta jalokiviä tai muita herkkuja ilman lupaasi (muuten saatat joutua ikävälle yllätykselle, kun seuraavan kerran katsot luottokorttisi tiliotteen).

FAQ

  • Kuinka pääsen Monster Legends -sovelluksen hirviökirjoihin?

    Sinun on avattava kirjaston lukitus päästäksesi hirviökirjoihin. Avaa kirjaston lukitus siirtymällä tasolle 14 > korjaa kirjastosaareke > napauta saarta > aloita kirjojen täydentäminen.

  • Kuinka voin poistaa sovellusostokset Monster Legendsissä Androidissa?

    Voit poistaa Monster Legends -sovelluksen sisäiset ostokset käytöstä asettamalla salasanan Google Play -ostoksille. Aseta salasana valitsemalla asetukset > todennus > Vaadi ostosten vahvistus. Jos haluat rajoittaa pääsyä tiettyihin sovelluksiin ja sisältöön, aseta lapsilukko Android-laitteeseesi.

Por Markus