coffee break 491713206 57b1f8f05f9b58b5c23825ed

The Sims 2: Yliopisto oli elämänsimulaatiovideopelin ensimmäinen laajennuspaketti The Sims 2. EA julkaisi vuonna 2005, ja sen hahmot osallistuivat korkeakouluun ja valmistuivat ja etenivät sitten yhteen neljästä valmistuneille tarkoitetusta urasta. Useimmat kouluun käyvät nuoret simet alkavat asua asuntolassa. Asuntolat ovat halpoja, koska niihin muuttaminen ei maksa kustannuksia, ja laskut ovat yleensä melko alhaiset, kun asuntolassa olevat esineet ehtivät heiketä. siitä huolimatta The Sims 2: Yliopisto mukana tulee kokoelma erikokoisia makuusalin mallihuoneita, mikä ei vain riitä, jos olet pelaaja, joka haluaa mukauttaa. Tätä silmällä pitäen olemme koonneet yhteen muutamia huijauksia, joiden avulla voit rakentaa virtuaalisten unelmiesi asuntolahuoneen.

Anna huijauksia

Huijaukset syötetään huijausnäytöstä. Sinne pääsee Ctrl+Shift+C Pikanäppäin.

Muokkaa olemassa olevaa asuntolaa

Jos haluat muokata olemassa olevaa asuntolaa, syötä muokattava erä ja avaa huijausnäyttö. Kirjoita tarkalleen mitä näet alla. Varo niitä kolme välilyönnit tähän, jotta syötät huijauksen oikein. boolprop dormspecifictools poistettu käytöstä false

Tämän huijauksen avulla voit käyttää rajattomasti rakennus- ja ostotiloja. Mutta edes tällä huijauskoodilla, asuntolaan aiemmin sijoitettuja ovia ja ikkunoita ei voi muokata, ellei alla olevaa huijauskoodia syötetä: moveobjects on

Miten teet uuden asuntolaisuuden tyhjästä?

Jos haluat rakentaa asuntolan tyhjästä, voit saada tontiasi toimimaan yhtenä erityisellä huijauskoodilla. Tätä varten sinun on ensin luotava tyhjä erä. On tärkeää, että suoritat nämä vaiheet ennen kuin yksikään sims alkaa asua tontilla.

  1. Lisää tyhjä tontti naapurustolle.

  2. Koristele tuleva asuntola haluamallasi tavalla ja muista ottaa mukaan vastasaarekkeet, ShinyTyme-keittotaso, Skimmer Securitiesin kattosadetin, asuntolan ovet sekä astianpesukone tai pesuallas.

  3. Avaa huijausnäyttö ja kirjoita tämä:

asuntola muutoslotzoning

Kun muutat asuntolaa tai rakennat uuden, Myne Doorissa saa olla vain yksi. Sijoita se niin, että kuva-alue on ulospäin. Tämän vuoksi asuntola ei voi tukea useita huoneita. Asuntolassa käytetty Myne Door antaa simille mahdollisuuden lunastaa huone ja rajoittaa pääsyä siihen. Simin kuva tulee näkyviin oveen, kun hän on lunastanut huoneen, mutta kuvaa ei voi muuttaa, ellei sim siivoa huonetta, muuta ulkonäköään ja ota sitten huone takaisin.

Por Markus