m4p files 5a6884318e1b6e001a2b2c08

Mitä tietää

  • M4P-tiedosto on iTunes-äänitiedosto.
  • Avaa sellainen iTunesilla tai PotPlayerilla.
  • Muunna MP3, M4A, WAV, FLAC jne. FileZigZagilla.

Tässä artikkelissa kerrotaan, mikä M4P-tiedosto on ja kuinka se toistetaan tietokoneella tai muunnetaan toiseen äänimuotoon.

Mikä on M4P-tiedosto?

M4P-tiedostotunnisteella varustettu tiedosto on iTunes-äänitiedosto tai joskus sitä kutsutaan iTunesiksi Musiikkikauppa äänitiedosto. Se on periaatteessa vain AAC-tiedosto, joka on kopiosuojattu Applen valmistamalla DRM-tekniikalla. Näet tämän muodon, kun lataat musiikkia iTunes Storesta. Samanlainen tiedosto on M4A, joka on myös iTunes-äänitiedosto, mutta ei kopiosuojattu.

M4P-tiedostot sisältävät äänidataa, joten älä sekoita niitä MP4-videomuotoon. Katso tämän sivun alaosasta muita tiedostopäätteitä, jotka voivat olla hämmentäviä tämän kanssa.

Kuinka avata M4P-tiedosto

M4P-tiedostot voidaan avata Applen iTunesilla. Tietokoneella, jolla käytät iTunesia, on kuitenkin oltava valtuutus toistaa tiedosto. Voit tehdä tämän kirjautumalla iTunesiin samalla tilillä, jota käytettiin tiedoston lataamiseen. Katso nämä vaiheet tietokoneen valtuuttamiseksi iTunesissa, jos tarvitset apua. Applen QuickTime voi myös pystyä toistamaan M4P-tiedostoja. Toinen vaihtoehto on ilmainen PotPlayer. iTunes Match -tilauksella voit ehkä ladata DRM-vapaita versioita kappaleista, jotka olet jo ladannut iTunes Storesta.

Kuinka muuntaa M4P-tiedosto

FileZigZag on ilmainen tiedostomuunnin, joka muuntaa M4P-tiedostot MP3-muotoon verkossa, mikä tarkoittaa, että sinun tarvitsee vain ladata tiedosto kyseiselle verkkosivustolle muuntaaksesi sen MP3-, M4A-, M4R-, WAV- ja muihin äänimuotoihin. TuneClone M4P Converter on toinen tapa muuntaa M4P-tiedostoja MP3-muotoon ja on hyödyllisempi kuin FileZigZag, koska sinun ei tarvitse ladata tiedostoja muuntaaksesi niitä – ohjelma toimii tietokoneeltasi selaimesi sijaan. Kokeiluversio tukee kuitenkin vain kunkin tiedoston kolmen ensimmäisen minuutin muuntamista.

Etkö vieläkään voi avata sitä?

Jos tiedostosi ei vieläkään avaudu kokeiltuasi yllä mainittuja ohjelmia ja olet varma, että se ei ole MP4-videotiedosto, tarkista tiedostopääte uudelleen. Tiedostotunnisteet on erittäin helppo sekoittaa, jos ne näyttävät samalta. Esimerkiksi M4:ää käytetään Macro Processor Library -tiedostoille. Nämä ovat vain tekstitiedostoja, joten niitä ei voi toistaa iTunesissa tai millään muulla mediasoittimella. M4U on toinen, jonka saatat luulla M4P-tiedostoksi. Ne ovat MPEG-4-soittolistatiedostoja, joten ääni- tai videotiedoston sijaan ne ovat viittauksia videoleikkeisiin, joita videosoitin voi käyttää kyseisten tiedostojen toistamiseen. Vaikka se käyttää yksinkertaista tiedostopäätettä, M-tiedostot voidaan myös sekoittaa tähän.

FAQ

  • Kuinka toistan M4P-tiedostoja Androidilla?

    Apple Music -tilauksella musiikkikirjastossasi olevat iTunes-tiedostot päivitetään rojaltivapaisiin versioihin, joita voit toistaa eri laitteilla Apple ID:lläsi. Se sisältää Apple Music -sovelluksen Android-älypuhelimessa. Vaihtoehtoisesti voit käyttää ilmaista äänimuunninta muuntaaksesi M4P:si yhteensopivaan äänimuotoon ja ladataksesi ne manuaalisesti Android-puhelimeesi.

  • Kuinka voin muuntaa M4P:n M4A:ksi?

    Jos rekisteröidyt iTunes Matchiin ja käytät sitä, palvelu muuntaa suojatut M4P-tiedostot suojaamattomiksi AAC/M4A-tiedostoiksi, jos ne ovat edelleen saatavilla iTunes Storessa. Käytä FileZigZag-verkkomuunninta M4P-tiedostojen muuntamiseen suoraan M4A:ksi. Valitse audio- > M4P-M4A-muunnin > Selaa tiedostoja ladata ja muuntaa M4P-tiedostosi.

Por Markus