dma files 5a58e72d7bb28300378226df

Mitä tietää

  • DMA-tiedosto on moduuliarkisto, joka avataan Rational DOORSilla.
  • Muunna muihin muotoihin samalla ohjelmalla.

Tässä artikkelissa selitetään eri tiedostomuodot, jotka käyttävät DMA-tiedostotunnistetta, mukaan lukien kuinka tietty DMA-tiedosto avataan ja miten tiedosto muunnetaan toiseen tiedostomuotoon.

Mikä on DMA-tiedosto?

DMA-tiedostotunnisteella varustettu tiedosto on todennäköisesti DOORS-moduuliarkisto, joka on luotu IBM Rational DOORS -ohjelmalla. Jos tiedostosi ei ole tässä muodossa, seuraava paras arvauksemme on, että se on DMOD-äänitiedosto.

DMA tarkoittaa myös Suora pääsy muistiin, joka on nimi prosessille, jossa tiedot ohittavat CPU:n ja siirretään suoraan RAM-muistista oheislaitteeseen. Suoralla muistinkäytöllä ei ole mitään tekemistä tiedostojen kanssa, jotka päättyvät DMA-laajennukseen.

Kuinka avata DMA-tiedosto

DOORS-moduuliarkistot voidaan avata IBM Rational DOORSilla. Ohjelmiston vanhemmassa versiossa luodut DMA-tiedostot pitäisi voida avata uudemmissa versioissa -sovelluksen kautta Tiedosto > Elpyä > moduuli valikosta. Voit toistaa DMOD-äänitiedoston UltraPlayerilla. VLC-ohjelma tukee monia ääni- ja videomuotoja, joten voit kokeilla sovellusta, jos UltraPlayer ei toimi. VLC ei liity DMA-tiedostoihin, joten et voi vain kaksoisnapsauttaa tiedostoa ja odottaa VLC:n alkavan käyttää sitä. Sen sijaan sinun on avattava VLC ja oltava . käyttää Media valikosta selataksesi tiedostoa. Varmista, että sinulla on . valitse Kaikki tiedostot -vaihtoehtoa, kun selaat sitä, jotta se näkee tiedoston. Muut ilmaiset äänisoittimet tai -editorit saattavat myös pystyä avaamaan tämän tyyppisiä DMA-tiedostoja, joten jos tietokoneellasi on toinen äänisoitin, voit kokeilla myös tätä. Jos et vieläkään voi avata DMA-tiedostoa, kokeile ilmaista tekstieditoria. Jos tiedosto koostuu kokonaan normaalin näköisestä tekstistä, DMA-tiedostosi on vain tekstitiedosto. Muussa tapauksessa tarkista, löydätkö jostain tiedostosta tekstiä, joka voi auttaa tunnistamaan sen muodon tai mitä ohjelmaa sen luomiseen käytettiin.

Kuinka muuntaa DMA-tiedosto

IBM Rational DOORS voi viedä DMA-tiedoston toiseen muotoon, jota voidaan sitten käyttää muissa ohjelmissa, kuten DoorScopessa. Useimmat äänitiedostot voidaan muuntaa uuteen muotoon ilmaisella äänimuuntimella, mutta emme tiedä yhtään DMA-muotoa tukevaa. sinä tehoa voi avata tiedoston VLC:llä ja sitten de Media > Muunna / Tallenna valikkovaihtoehto muuntaaksesi sen suositumpaan muotoon. Toinen «muunnos» vaihtoehto, joka ei teknisesti muunnu, on nimetä .DMA-tiedostotunniste uudelleen joksikin muuksi, kuten .MP3:ksi. On mahdollista, että tämä tiedosto on MP3-muodossa, mutta nimetty vain uudelleen DMA-liitteellä.

Etkö vieläkään voi avata sitä?

Jos tiedostosi ei avaudu jollakin näistä ohjelmista, varmista, että luet tiedostopäätettä oikein. Sinulla ei välttämättä ole DMA-tiedostoa, vaan tiedosto, jonka pääte on vain näyttää ikään kuin se sanoisi «DMA». DM, DMC ja DMG ovat esimerkkejä. DAM on toinen, joka jakaa kaikki kolme samaa kirjainta kuin DMA-tiedostot, mutta on täysin eri muodossa; se voi olla DeltaMasterilla avautuva analyysimalli tai DAME-projektitiedosto. DOORS käyttää muita pakattuja muotoja, mutta ne eivät välttämättä toimi samalla tavalla kuin DMA-tiedostot. Joitakin esimerkkejä ovat projektiarkistot (.DPA) ja käyttäjäarkistot (.DUA). Jos huomaat, että sinulla ei todellisuudessa ole DMA-tiedostoa, tutki todellista tiedostopäätettä nähdäksesi, voitko löytää ohjelman tai verkkosivuston, joka voi avata tai muuntaa tiedoston.

Por Markus