admx files 5a2954eae258f8003687b585

ADMX-tiedostotunniste on XML-tiedosto, joka perustuu Windowsin/Office Group Policy -asetuksiin ja joka korvaa vanhemman ADM-tiedostotyypin. Windows Vistassa ja Windows Server 2008:ssa esiteltyjä ADMX-tiedostoja, joita joskus kutsutaan XML-pohjainen hallintamalli tiedostot, määritä, mitä Windowsin rekisterin rekisteriavaimia muutetaan, kun tiettyä ryhmäkäytäntöasetusta muutetaan. Esimerkiksi yksi ADMX-tiedosto voi estää käyttäjiä käyttämästä Internet Exploreria. Tämän lohkon tiedot ovat ADMX-tiedostossa, joka puolestaan ​​​​on listattu rekisterissä.

Kuinka avata ADMX-tiedosto

ADMX-tiedostoilla on sama rakenne kuin XML-tiedostoilla, joten voit noudattaa samoja avaus-/muokkaussääntöjä. Toisin sanoen mikä tahansa tekstieditori, kuten Windowsin Notepad tai ilmainen Notepad++, avaa ADMX-tiedostoja katselua ja muokkausta varten. Jos käytät Mac- tai Linux-tietokonetta ADMX-tiedoston lukemiseen tai muokkaamiseen, myös sulut tai ylevä teksti voivat toimia. Microsoftin ADMX Migrator -työkalu on ilmainen Microsoft Management Console (MMC) -lisäosa, joka tarjoaa graafisen käyttöliittymän ADMX-tiedostojen muokkaamiseen tekstieditorin käyttämisen sijaan. ADMX-tiedoston katselu tekstieditorilla on juuri sitä tarkoitusta varten: ADMX-tiedoston katselu. Sinun ei tarvitse avata manuaalisesti ADMX-tiedostoja käyttääksesi niitä, koska ryhmäkäytännön hallintakonsoli tai ryhmäkäytäntöobjektieditori todella käyttää tiedostoja. ADMX-tiedostot sijaitsevat C:WindowsPolicyDefinitions kansio Windowsissa. Tuo ADMX-tiedostoja kopioimalla ne kyseiseen kansioon. Jos haluat näyttää käytäntöasetukset tietyllä kielellä, ADMX-tiedostot viittaavat kielikohtaisiin resurssitiedostoihin (ADML-tiedostot) samassa paikassa olevassa alikansiossa. Esimerkiksi Yhdysvaltain englanninkieliset Windows-asennukset käyttävät fi-US alikansioon ADML-tiedostojen tallentamiseen. Jos olet verkkotunnuksessa, käytä sen sijaan tätä kansiota: C:WindowsSYSVOLsysvol[your domain]Käytäntö

Kuinka muuntaa ADMX-tiedosto

Ei ole ilmeisiä syitä tai keinoja muuntaa ADMX-tiedosto toiseen tiedostomuotoon. Saatat kuitenkin olla kiinnostunut muun tyyppisen tiedoston muuntamisesta siihen asti kun ADMX-tiedosto. ADMX-tiedostojen muokkaamisen lisäksi Microsoftin ilmainen ADMX Migrator -työkalu voi muuntaa tiedostoja ADM:stä ADMX:ksi. Koska ADMX-tiedostot määrittävät, mitä rekisteriavaimia on muutettava ryhmäkäytäntöasetuksen soveltamiseksi, voit muuntaa .reg-tiedostot muotoon, jota ryhmäkäytäntö voi käyttää. Tämä menettely käyttää Microsoftin Visual Studio -ohjelman komentosarjaa REG:n muuntamiseen ADMX:ksi ja ADML:ksi.

Lisätietoja ADMX-tiedostoista

Windows- ja Windows Server -versioiden ryhmäkäytäntöobjektieditori Vistaa ja Server 2008:aa edeltävissä versioissa ei voi näyttää ADMX-tiedostoja. Kaikki ryhmäkäytäntöä käyttävät käyttöjärjestelmät voivat kuitenkin toimia vanhemman ADM-muodon kanssa. Internet Explorerin mallitiedostot tallennetaan tiedostoon nimeltä inetres.admx. Voit myös ladata Internet Explorerin hallintamalleja Microsoftilta. Microsoft ei enää tue Internet Exploreria ja suosittelee päivittämistä uudempaan Edge-selaimeen. Siirry heidän sivustolleen ladataksesi uusin versio.

Etkö vieläkään voi avata tiedostoa?

Ensimmäinen asia, joka on varottava, jos tiedosto ei avaudu yllä olevilla ehdotuksilla, on, että tiedostopääte on todella «.ADMX» eikä vain jotain, joka näyttää samalta. Esimerkiksi ADX sekoitetaan usein ADMX:ään, mutta sitä käytetään Approach Index -tiedostoissa tai ADX-äänitiedostoissa; Kummallakaan ei ole mitään tekemistä ryhmäkäytännön tai XML-muodon kanssa yleensä. Jos sinulla on ADX-tiedosto, se joko avautuu IBM:n Lotus Approachilla tai toistaa sen äänitiedostona FFmpegillä. ADP on toinen, joka voidaan sekoittaa tähän tiedostopäätteeseen, vaikka se ei liity ollenkaan. Jos se ei ole vielä selvä, ideana on varmistaa, että tiedosto, jota yrität avata, todella käyttää tiedostopäätettä, jota ohjelmisto tukee. Jos sinulla ei itse asiassa ole ADMX-tiedostoa, tutki tiedoston todellista tunnistetta saadaksesi lisätietoja siitä, mitkä ohjelmat voivat avata tai muuntaa sen.

FAQ

  • Missä on ADMX-tiedostojen oletussijainti?

    ADMX-tiedostot tallennetaan oletuksena Politiikan määritelmät kansio Windows-tietokoneissa. Jos haluat luoda keskitetyn sijainnin ADMX-tiedostoille Windows-toimialueympäristössä, kopioi tiedoston sisältö standardi PolicyDefinitions-kansioon ja aseta se a uudet Käytännön määritelmät -kansio SYSVOLYour_DomainKäytäntö toimialueen ohjaimessa. Opi luomaan keskuskauppa ja käyttämään sitä kaikille Windows-toimialueen ohjauskoneille.

  • Kuinka voin muokata paikallista ryhmäkäytäntöä ADMX-tiedoston avulla?

    Avaa paikallinen ryhmäkäytäntöobjektieditori osoitteesta: Juosta > gpedit.msc > Okei. Valitse paikallinen ryhmäkäytäntöobjekti, jota haluat muokata > käytäntöasetus, jota haluat muokata alta Hallintamallit > ja käytäntöasetusta muuttaaksesi Instituutio sarakkeessa. Kaksoisnapsauta käytäntöasetusta > valitse Ei valittu, Kytketty päälletai vammainen > ja napsauta Okei ottaaksesi muokkaukset käyttöön.

Por Markus