computer file search 155016432 5b89ee17c9e77c00821cedbc

Mitä tietää

  • Jotkut CV-tiedostot ovat Corel Versions -tiedostoja, jotka toimivat Corel WordPerfectin kanssa.
  • Muut, jotka ovat CodeView-tiedostoja, voidaan luultavasti avata Visual Studiolla.

Tässä artikkelissa selitetään joitakin muotoja, jotka käyttävät CV-tiedostotunnistetta, mukaan lukien kunkin tyypin avaaminen ja muuntaminen.

Mikä on cv-tiedosto?

CV-tiedostolla on CV-tiedostotunniste, ja se voi liittyä Corel-versioihin arkistotiedostotyyppinä tai Microsoft CodeView’n avulla, mikä mahdollistaa moninäyttösovelluksen, joka tukee lähdekoodin muokkausta ja virheenkorjausta. Jotkut CV-tiedostot voivat sen sijaan olla CVIP-tiedostoja, mutta meillä ei ole tietoa niiden käytöstä. Yleinen sana «ansioluettelo» viittaa ansioluetteloon, joka on kuin pidempi ja yksityiskohtaisempi versio ansioluettelosta. Joten tässä tapauksessa «CV-tiedosto» voi yksinkertaisesti viitata minkä tahansa tyyppiseen tiedostoon (kuten PDF-, DOCX- tai RTF-dokumenttiin), jota käytetään ansioluettelon tallentamiseen.

Kuinka avata cv-tiedosto

CV-tiedostot, jotka ovat versiotiedostoja, avataan Corel Versions -lisäohjelmalla, joka oli olemassa vain Corel WordPerfect 8:n ja 9:n kanssa. Jos sinulla on ohjelma tietokoneellasi, tiedoston avaaminen tapahtuu todennäköisesti tuontivalikon kautta. lajitella eikä vain kaksoisnapsauttamalla sitä. Koska ne ovat arkistotiedostoja, voit tehoa pystyä poimimaan hyödyllistä tietoa tämän tyyppisistä CV-tiedostoista käyttämällä ilmaista tiedostojen purkutyökalua, kuten 7-Zip, mutta tämä ei salli sinun käyttää tiedostoja lisäosana niiden todellisuudessa tarkoitetulla tavalla. CodeView-tiedosto voidaan avata Microsoft Visual Studiolla, koska CodeView’sta on tullut IDE ja se on integroitu osaksi ohjelmistopaketin virheenkorjaustyökaluja, mutta emme pystyneet testaamaan tätä.

Jos haluat lisätietoja ohjelman vaihtamisesta, joka avaa tiedoston kaksoisnapsauttamalla sitä, katso Tiedostoyhdistelmien muuttaminen Windowsissa, mikä sinun tulee tehdä, jos Windowsissa on yksi ohjelma, joka on määritetty avaamaan CV-tiedostoja, mutta se ei ole sinun ohjelmasi. halua käyttää niitä.

Kuinka muuntaa CV-tiedosto

Emme tiedä yhtään tiedostomuunninta tai CV-avaajaa, joka voisi muuntaa tämän tiedostotyypin mihinkään muuhun muotoon. Yllä kuvatut tiedostomuodot näyttävät olevan hyödyllisiä vain niissä ohjelmissa, joihin ne on tarkoitettu, joten sellaisen muuntaminen täysin eri muotoon ei olisi järkevää joka tapauksessa. Tiedostojen muuntaminen vaatii todellisen muunnosprosessin. Tämä tarkoittaa, että et voi vain nimetä tiedostoa (kuten .CV) eri muotoon (kuten .ZIP) ja odottaa uuden tiedoston käyttäytyvän eri tavalla tietotasolla. Ainoa hyöty tiedoston uudelleennimeämisestä sen muuntamisen sijaan on, että toinen tietokoneesi ohjelma liittyy sen avaamiseen.

Etkö vieläkään voi avata sitä?

Jos olet yrittänyt käyttää tiedostoa yllä olevien ohjelmien kanssa, mutta et ole onnistunut avaamaan tai muuttamaan sitä, varmista, että tiedostopääte on todella «.CV» eikä vain jotain, joka näyttää samalta. Joskus syy, miksi tiedosto ei avaudu tietyllä ohjelmalla, johtuu siitä, että yksi tiedostomuoto sekoitetaan toiseen tiedostomuotoon. Esimerkiksi CV-liite on hyvin samanlainen kuin CSV, CCV (Crystal Vision Report), CVX ja ACV, mutta missään näistä esimerkeistä tiedostoa ei voi käyttää CV-avaajan kanssa. Jokainen näistä tiedostoista vaatii eri ohjelmia niiden katseluun tai muokkaamiseen, koska niillä on eri muoto. Jos sinulla ei todellakaan ole ansioluettelotiedostoa etkä ole varma mitä tehdä seuraavaksi, etsi laajennus täältä Lifewiresta tai Googlesta saadaksesi lisätietoja muodosta, joka todennäköisesti ohjaa sinut sopivalle ohjelmalle tai verkkosivustolle avattavaksi. se tai muuntaa. Toinen vaihtoehto sellaisen tiedoston avaamiseen, jolla ei ole mitään tekemistä yllä mainittujen ohjelmien tai tiedostomuotojen kanssa, on käyttää HEX-editoria, kuten HxD, ja tarkastaa otsikko. Tämä voi auttaa sinua määrittämään muodon. Tekstieditori, kuten Notepad++, on toinen idea, joka saattaa olla ratkaisu, jos se on lopulta vain tekstiä. Jos törmäsit tähän ja haluat muuntaa ei varsinaisen .CV-tiedoston vaan ansioluettelotiedoston PDF-, HTML-, DOCX- tai mihin tahansa muuhun asiakirjamuotoon, sinun on parasta käyttää ilmaista asiakirjamuunninta, kuten FileZigZag.

Por Markus