accdr files 5a832b8e1d64040037f97a15

Mitä tietää

  • ACCDR-tiedosto on Microsoft Access Runtime Application -tiedosto.
  • Avaa yksi Accessilla tai Access Runtimella (ilmainen).
  • «Muunna» yksi ACCDB:ksi nimeämällä tiedostopääte uudelleen.

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä ACCDR-tiedostot ovat ja miten ne liittyvät ACCDB-tiedostoihin, sekä kuinka avata tiedosto ja miksi tiedostopäätteen uudelleennimeäminen on paras tapa muuntaa tiedostopääte.

Mikä on ACCDR-tiedosto?

ACCDR-tiedostotunniste on Microsoft Access Runtime Application -tiedosto. Se on vain luku -tilassa oleva, lukittu versio ACCDB-tiedostosta, joka saa tietokannan avautumaan ajonaikaisessa tilassa. ACCDR-tiedoston nimeäminen uudelleen .ACCDDB-laajennuksen saamiseksi palauttaa täydelliset kirjoitustoiminnot, jotta voit tehdä siihen muutoksia. Jos teet päinvastoin, ACCDB-tietokantatiedosto lukittuu siten, että sitä ei voi enää muokata.

ACCDR-tiedostot ovat parempia kuin ACCDB-tiedostot, koska vaikka niitä voidaan edelleen avata ja lukea, niitä ei voi vahingossa käsitellä. Ne eivät kuitenkaan tarjoa samaa suojaa kuin ACCDE-tiedostot.

Kuinka avata ACCDR-tiedosto

ACCDR-tiedostot avataan Microsoft Accessilla. Jos sinulla tai henkilöllä, jolle lähetät tiedoston, ei ole asennettuna Accessia, ACCDR-tiedosto voidaan silti avata ilmaisella Microsoft Access Runtimella. Tämä ei ole ilmainen versio Accessista kokonaisuudessaan, mutta se on vaihtoehto, jonka voit tarkastella ACCDR-tiedostoja ilman Accessin asentamista. Jos et ole varma, minkä tiedoston valitset lataussivulta, katso, kuinka voit selvittää, onko käytössäsi 64- vai 32-bittinen Windows. 32-bittiset ja 64-bittiset versiot on nimetty AccessRuntime_x86_en-us.exe ja AccessRuntime_x64_en-us.exe, vastaavasti. Jos huomaat, että tietokoneellasi oleva sovellus yrittää avata tiedostoa, mutta se on väärä sovellus tai haluat mieluummin toisen asennetun ohjelman avaavan sen, lue, kuinka voit muuttaa tietyn tiedostotunnisteen oletusohjelmaa. voi tehdä muutoksia Windowsissa.

Kuinka muuntaa ACCDR-tiedosto

Helpoin tapa muuntaa ACCDR-tiedosto ACCDB:ksi on nimetä laajennus uudelleen muotoon .ACCDDB. Tiedoston nimeäminen uudelleen tällä tavalla ei ole mahdollista Windowsissa, ennen kuin teet pienen muutoksen tapaan, jolla tiedostot näkyvät kansiossa. Voit tarkastella tiedoston päätettä etsimällä Kansioasetukset sovelma Ohjauspaneelissa. Kerran siellä, alkaen Näkemys välilehti, poista valinta Piilota tunnettujen tiedostotyyppien laajennukset. Tämä näyttää sinulle tiedoston tunnisteen nimen jälkeen, jotta voit nimetä sen uudelleen muotoon .ACCDDB.

Näyttökuva File Explorerin asetuksista Windows 10:ssä

Koska molemmilla on sama muoto, kun olet nimennyt sen uudelleen sellaisenaan, voit muuntaa sen joksikin muuksi millä tahansa ACCDB-muotoa tukevalla tiedostomuuntimella. Pääsy on paras vaihtoehtosi. Et voi tavallisesti vain nimetä tiedostoa uudelleen haluamaasi muotoon ja odottaa, että uusi tiedosto toimii oikein. Jos esimerkiksi nimeät MP4-tiedoston uudelleen muotoon .MP3, videotiedosto ei yhtäkkiä muutu äänitiedostoksi. Ottaen kuitenkin huomioon, mikä ACCDR-tiedosto todellisuudessa on (vain uudelleennimetty tiedosto), voit voi Nimeä se vain uudelleen ja anna sen toimia täsmälleen samalla tavalla kuin ACCDB-tiedosto.

Etkö vieläkään voi avata sitä?

Vaikka jotkut tiedostotunnisteet ovat samankaltaisia ​​kuin toiset, se ei aina tarkoita, että ne liittyvät toisiinsa. Jos sekoitat ne, päädyt käyttämään yhteensopimatonta ohjelmaa tiedoston avaamiseen, mikä todennäköisesti johtaa virheisiin. Esimerkiksi ACCDR-tiedostot, vaikka ne ovatkin oikeinkirjoituksen suhteen samanlaisia, eivät liity mitenkään CDR-tiedostoihin. Jos yrität avata jonkin näistä tiedostoista Accessissa, huomaat pian, että se ei toimi. Monilla muilla tiedostoilla on jotkin samat kirjaimet kuin näillä kahdella (kuten AAC ja DCR), joten jos et voi avata tiedostoa yllä mainituilla ohjelmilla, katso tiedostopääte uudelleen. Se on todennäköisesti erilainen kuin täällä käsitelty, mikä tarkoittaa, että sinun on aloitettava tutkimus uudelleen löytääksesi ohjelman, joka sopii parhaiten sen avaamiseen, muokkaamiseen tai muuntamiseen.

Por Markus