what is apple one 5115128 bebbd8e7d92844bc82dd80bc0082cd6d

Apple One -paketti yhdistää jopa kuusi Applen palvelua yhdeksi sopimukseksi käyttömukavuuden lisäämiseksi. Riippuen siitä, minkä Apple One -paketin valitset, voit nauttia Apple Musicista, Apple TV+:sta, Apple Arcadesta, iCloudista, Apple News+:sta ja Apple Fitness+:sta kiinteällä kuukausimaksulla, jolloin saat käyttöösi monia upeita viihdeominaisuuksia ja paljon muuta.

Mikä on Apple One?

Apple One on all-in-one-tilauspalvelu, joka on saatavilla Applen käyttäjille, mukaan lukien iPhone ja iPod touch, jossa iOS 14 tai uudempi, iPad, jossa iPadOS 14 tai uudempi, Apple TV, jossa on tvOS 14 tai uudempi, ja Mac, jossa on macOS Big Sur 11.1 tai uudempi. korkeampi. myöhemmin. Sinun ei tarvitse omistaa kaikkia näitä laitteita nauttiaksesi Apple One -tilauksesta, jossa käyttäjät voivat valita, miten he käyttävät palveluja. Apple Onen ideana on, että se yhdistää kaikki Apple-pohjaiset suosikkisuunnitelmasi yhdeksi sopimukseksi, mikä tekee niistä halvempaa ja helpompaa hallita. Sekä yksilö- että perhesuunnitelmat ovat saatavilla tarpeidesi mukaan. Apple One kilpailee useiden muiden palveluiden, kuten Spotifyn, Pelotonin, Netflixin ja DropBoxin, kanssa. Mukavuus tässä on, että tilaat yhden suunnitelman sen sijaan, että joutuisit hallitsemaan useita eri tilejä.

Milloin Apple One julkaistiin?

Applen tapahtumassa syyskuussa 2020 julkistettu Apple One -julkaisupäivä oli 30. lokakuuta – juuri iPhone 12:n julkaisun jälkeen. Rekisteröidy siirtymällä Apple One -sivustolle ja napsauttamalla Kokeile Apple Onea ilmaiseksi. Uudet tilaajat voivat nauttia yhden kuukauden ilmaisesta Apple One -kokeilusta.

Apple One -tiedot

Tässä on kaikki tiedot Apple One -tilauspalvelusta, mukaan lukien hinta.

Tilauksen nimi yksilöllinen Perhe pääministeri
Hinta kuukaudessa 14,95 dollaria 19,95 dollaria 29,95 dollaria
Kuka voi käyttää sitä? 1 henkilö Jopa 5 muuta henkilöä Jopa 5 muuta henkilöä
mitä saat Musiikki, TV+, Arcade, iCloud 50 Gt Musiikki, TV+, Arcade, iCloud 200 Gt Musiikki, TV+, Arcade, iCloud 2TB, News+, Fitness+
Kenelle se on? Yksittäiset käyttäjät Perheet Huippukäyttäjät, jotka tarvitsevat enemmän tallennustilaa ja haluavat täyden Apple One -kokemuksen

Merkittäviä Apple One -ominaisuuksia

Ensi silmäyksellä Apple Onen suurin vahvuus on sen mukavuus. Jos sinulla on jo muutaman eri Apple-palvelun tilaus, on järkevää yhdistää ne ja maksaa kuukausimaksu, mikä voi antaa sinulle enemmän rahaa. Jos olet uusi Applen palveluissa, tämä on loistava tilaisuus nähdä, mitä tarjolla on. Tässä on yleiskatsaus Apple Onen eri palveluista. Apple News+ ja Apple Fitness+ ovat saatavilla vain Apple One Premier -tilauksella.

  • Apple Music. Apple Music on Applen Spotifyn kilpailija. Sen avulla voit suoratoistaa rajattomasti miljoonia erilaisia ​​musiikkikappaleita. Se tarjoaa myös Apple Music Radion, jonka avulla käyttäjät voivat luoda Pandora-tyylisiä radioasemia. Siinä on myös kattavat hallintaominaisuudet, joten saat säännöllisesti soittolistoja täynnä musiikkia, jonka pitäisi miellyttää sinua sen perusteella, mitä olet aiemmin kuunnellut.
  • Apple TV+. Ei pidä sekoittaa laitteistotuotteeseen – Apple TV – Apple TV+ on Applen suoratoistotelevisio- ja elokuvaalusta. Se tarjoaa alkuperäistä sisältöä, kuten The Morning Show, Snoopy in Space, Ted Lasso ja elokuvia, kuten Greyhound ja On the Rocks.
  • omena arcade. Apple Arcade on pelien suoratoistopalvelu, joka tarjoaa satoja pelejä App Storesta täysin ilmaiseksi. Peleihin kuuluu ChuChu Rocket! Universe, Pac-Man Party Royale ja paljon muuta. Se toimii sekä iOS-pohjaisilla alustoilla että Macilla.
  • iCloud. iCloud on Applen pilvitallennuspalvelu, jonka avulla voit tallentaa tiedostoja pilveen, jotta ne voidaan hakea turvallisesti missä tahansa. Valitsemastasi tilauksesta riippuen sinulla on 50 Gt, 200 Gt tai 2 Tt tallennustilaa.
  • Apple News+. Apple News+ tarjoaa pääsyn satoihin aikakauslehtiin ja sanomalehtiin kuukausittain, ja se on suoratoistopalvelu niille, jotka haluavat pysyä ajan tasalla viimeisimmistä uutisista ja toimituksellisista kommenteista. Se sisältää henkilökohtaisia ​​suosituksia ja uutisilmoituksia sekä online- ja offline-lukemista.
  • Apple Fitness+. Pelotonin kilpailija Apple Fitness+ tarjoaa tuntikausia harjoituksia, kuntoseurantaa ja suorituskykyvertailuja.

Por Markus