pdi files 59db71820d327a0011bf299c

Mitä tietää

  • PDI-tiedosto voi olla InstantCopy Disc Image -tiedosto.
  • Avaa yksi ImgBurnilla tai IsoBusterilla.
  • Muunna ISO-muotoon ISOBuddylla.

Tässä artikkelissa selitetään PDI-tiedostosi mahdolliset muodot, mukaan lukien kunkin tyypin avaaminen ja tiedoston muuntaminen muotoon, joka voi olla merkityksellisempi mihin tahansa tarkoitukseen, jota käytät.

Mikä on PDI-tiedosto?

PDI-tiedostotunnisteella varustettu tiedosto on todennäköisesti InstantCopy Disc Image -tiedosto, joka on tarkka kopio Pinnacle Systemsin InstantCopy DVD-ripperiohjelmalla luodusta levystä.

PDI-tiedostot.

PDI-tiedostosi voidaan liittää sen sijaan PReS Document Creation -alirutiineihin, tai se voi olla levykuvatiedosto, jota käytetään OSIsoftin PI-ohjelmiston kanssa Display Definition -tiedostona. Jotkut Microsoft PowerPointin versiot käyttävät tätä tiedostopäätettä muodossa, joka tukee PowerPoint-tiedostojen tuontia ja vientiä, kun taas toiset PDI-tiedostot tarkoittavat Portable Database Image -muotoa, jota käytetään tietojen julkaisemiseen ja analysointiin. PDI on myös lyhenne useista teknisistä termeistä, mutta mikään niistä ei viittaa mihinkään tiedostomuotoon. Esimerkiksi, ohjelma- ja virheenkorjausliittymä, polkuvian ilmaisin, tuotetietoindeksi, ammattimainen digitaalinen kuvantaminen, ja ammatillinen kehitys – IP-komitea.

Kuinka avata PDI-tiedosto

Vaikka Pinnacle Systemsin InstantCopy on lopetettu, se oli ensisijainen ohjelma, jota käytettiin tiedostojen luomiseen ja avaamiseen InstantCopy Disc Image -tiedostomuodossa. ImgBurn on ilmainen vaihtoehto, joka myös avaa nämä tiedostot, mutta vain polttaa ne levylle. ei tuki levyjen kopioimiseen PDI-muotoon, kuten InstantCopy teki. IsoBuster saattaa pystyä avaamaan PDI-tiedostoja samalla tavalla. PReS Document Creation -alirutiinit liittyvät Objectif Luneen (aikaisemmin PrintSoftiksi), mutta emme ole varmoja, onko tiedostolla rooli siellä ja miten. Ei ole selvää, minkä ohjelman kanssa tiedostoa käytetään. OSIsoftin PI-ohjelmistoa käytetään avaamaan PDI-tiedostoja, jotka ovat Display Definition -tiedostoja. PowerPointin käyttämät PDI-tiedostot voidaan tietysti avata kyseisellä ohjelmalla. Microsoft Excel- ja Panoratio-ohjelmistot ovat kaksi vaihtoehtoa Portable Database Image -tiedostojen avaamiseen. Jos jopa näiden ehdotusten jälkeen edelleen ei voi avata tiedostoa, kokeile tekstieditoria, kuten Notepad++. On mahdollista, että tiedosto on vain tekstiä, jolloin tekstieditori voi avata ja näyttää sisällön. Kuitenkin, jos se ei ole tekstitiedosto, tiedostosi saattaa sisältää jonkinlaista selkeää tekstiä, joka selittää, minkä tyyppistä ohjelmaa käytettiin sen luomiseen… ja luultavasti avaa se. Jos huomaat, että tietokoneellasi oleva sovellus yrittää avata tiedoston, mutta se on väärä, tai haluat mieluummin toisen asennetun ohjelman olevan vastuussa tästä tehtävästä, katso oppaamme Oletusohjelman muuttaminen tietylle tiedostotunnisteelle saadaksesi ohjeet muutoksen tekemiseen.

Kuinka muuntaa PDI-tiedosto

Erillinen tiedostojen muunnostyökalu riittää yleensä muuntamaan useimmat tiedostotyypit, mutta se pätee luultavasti vain PDI-tiedostoihin, kun kyse on InstantCopy Disc Image -muodosta. Voit käyttää ISOBuddya muuntaaksesi tällaiset PDI-tiedostot ISO-muotoon. ImgBurn-ohjelma voi myös toimia, ja jos toimii, se todennäköisesti tukee muita vientimuotoja, kuten BIN, IMG ja MINISO. Meillä on vähän luottamusta siihen, että mikään muu yllä kuvatuista PDI-formaateista voidaan muuntaa uuteen muotoon. Kuitenkin, jos se on mahdollista, avaa vain PDI-tiedosto ohjelmistossa, josta se voidaan avata, ja etsi jonkinlainen Tiedosto > Tallenna nimellä tai Viedä valikosta.

Etkö vieläkään voi avata sitä?

Jos et voi avata tai muuntaa tiedostoa millään yllä linkitetyistä ohjelmista, tarkista, että olet lukenut tiedostotunnisteen korjauksen. Varmista, että siinä lukee «.PDI» eikä jotain samanlaista kuin PDF, IDX, PDD tai PDL (Perl Data Language). Kaikki neljä tiedostomuotoa vaativat eri ohjelmia avatakseen ne, vaikka ne ovatkin hyvin samankaltaisia. Jos huomaat, että et todellakaan ole tekemisissä PDI-tiedoston kanssa, tutki etsimäsi tiedostopääte tehdä olla. Ellei se ole erittäin epäselvä muoto, saat todennäköisesti selville, mitkä ohjelmistot tukevat sitä ja kuinka voit muuntaa tiedostosi toiseen muotoon, jos mahdollista.

Por Markus