bitmoji explained 4137793 18013d536f7b444aa8580b42f191d885

Jos vietät aikaa Facebookissa, Slackissa, Snapchatissa, Gmailissa tai lukemattomissa muissa verkossa saatavilla olevissa sovelluksissa ja palveluissa, olet todennäköisesti törmännyt ystäväsi tai kollegasi henkilökohtaiseen sarjakuvaavatarin: Bitmojiin.

Bitmojin perusteet

Bitmoji on Bitstrips-yrityksen tuotemerkki, joka tunnettiin alun perin omien sarjakuvien luomisesta itsestäsi räätälöidyn sarjakuvaavantarin avulla. Snapchat osti yrityksen vuonna 2016. Bitmojin lähtökohtana on, että luot itsestäsi sarjakuvaversion, jota voit käyttää useisiin verkkopohjaisiin palveluihin, Snapchatista Gmailiin ja muihin. Kyse on hauskuuden lisäämisestä viestintään. Et löydä täältä todellisia tuottavuutta edistäviä ominaisuuksia. Brändi käyttää iskulausetta «Your personal emoji». Sen lisäksi, että Bitmoji antaa sinun luoda söpön, yllättävän tarkan digitaalisen version itsestäsi, se tarjoaa monia versioita avataristasi erilaisilla kuvateksteillä ja tunteilla. Jotkut parhaista sovelluksista ja palveluista, jotka tarjoavat integroinnin Bitmojiin, ovat:

  • Facebook
  • Facebook messenger
  • gmail
  • Snapchat
  • veltto

Tämä luettelo on tuskin tyhjentävä; Bitmoji-näppäimistö toimii minkä tahansa sitä tukevan sovelluksen kanssa kopioida ja Tarttuajoten voit viedä avatarisi melkein minne tahansa.

Bitmojin käytön aloittaminen

Saatat kohdata vaihtoehdon luoda Bitmoji-avatar Snapchat-sovelluksessa, mutta sinun on ladattava Bitmoji iOS- tai Android-sovellus aloittaaksesi. Voit myös käyttää Bitmojia Chrome-selaimen kanssa ja lisätä sen myös laajennukseksi. Valitsetpa minkä vaihtoehdon tahansa, sen lataaminen on ilmaista. Kun olet ladannut Bitmoji-sovelluksen älypuhelimesi käyttöjärjestelmääsi tai Chromeen, luo kirjautumistunnus. Voit rekisteröityä sähköpostitse tai Snapchatin kautta. Kun olet rekisteröitynyt ja kirjautunut sisään, pääset hauskaan osaan: oman Bitmojin luomiseen. Käyt läpi eri näyttöjä ja muokkaat avatariasi matkan varrella valitsemalla kampauksen, silmien värin, nenän muodon ja paljon muuta. Voit aina palata takaisin, jos et pidä siitä, mitä olet keksinyt – ja vaikka olisit tyytyväinen siihen, mitä olet tehnyt, voit silti palata takaisin ja muuttaa asioita myöhemmin.

Bitmoji-näppäimistö

Jos olet tyytyväinen luomaasi Bitmoji-versioon, määritä älypuhelimesi Bitmoji-näppäimistö, jotta voit jakaa avatarisi teksteissä ja yhteensopivissa sovelluksissa. Bitmoji-sovellus tarjoaa ohjeet tämän tekemiseen tietyllä laitteellasi ensimmäisen Bitmojin tallentamisen jälkeen. Ohjeet ovat myös asetuksissa, jos päätät asentaa näppäimistön myöhemmin.

Säädä asioita lisää

Yksi Bitmojin mukavista asioista on se, että avatarisi mukautusvaihtoehdot eivät lopu digitaalisen hahmosi valmistumisen jälkeen. Voit vaihtaa Bitmoji-vaatteesi menemällä osoitteeseen Pue avatarisi sovelluksen osiosta, josta löydät runsaasti vaatekaappivaihtoehtoja. Löydät myös kausivaihtoehtoja; Esimerkiksi NBA-pudotuspelien aikana sovellus tarjoaa yleensä pelipaidat jokaiselle joukkueelle. Tarjolla on myös runsaasti teemavaihtoehtoja (kuten työhön liittyviä asuja kaikkeen kokista palomiehiin). Snapchat omistaa nyt Bitmojin, joten voit odottaa joitain brändiyhteistyötä. Voit myös ostaa maksullisia teemapaketteja, jos haluat vielä enemmän Bitmoji-vaihtoehtoja. Useimmat vaatepaketit maksavat 0,99 dollaria, mutta hinnat voivat vaihdella, joten tarkista ennen kuin valitset asun.

Bitmoji Snapchatissa

Sinun on otettava Bitmoji käyttöön Snapchatissa, vaikka olisit käyttänyt Snapchat-sovellusta ladataksesi Bitmojin. Tehdä tämä:

  1. Avaa Snapchat.
  2. Lehdistö henki -kuvake kameran näytön yläreunassa.
  3. Klikkaa rataskuvake avata asetukset.
  4. Napauta Bitmoji > Bitmoji. yhdistää.

Sinun ei tarvitse ottaa Bitmojia käyttöön Snapchatissa, jotta se toimisi muissa chat-sovelluksissa, mutta saatat haluta.

Bottom Line

Bitmoji on hauska – ja suurimmaksi osaksi ilmainen – tapa piristää tekstejäsi ja viestejäsi, ja siihen on helppo päästä käsiksi. Nyt kun ymmärrät tämän avatarin käytön läpikotaisin, jatka ja jaa hullut versiosi itsestäsi.

Por Markus