GettyImages 613861364 5a452fef96f7d00036dd9f5d

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit luoda Google-profiilin Google+ -palvelussa, joka lopetettiin vuonna 2019. Artikkeli on tarkoitettu vain arkistointitarkoituksiin.

Luo Google-profiili

Voit määrittää profiilin siirtymällä Google-profiileihin. Sinulla saattaa jo olla profiili. Jos ei, napsauta Luo profiilini linkki aloittaaksesi.

Pysyvä URL-osoite

Välilehden alareunasta löydät alueen, joka on merkitty profiili-URL. Tämä on julkisen profiilisi osoite. Oletusosoite on www.google.com/profiles/käyttäjän_nimesi_täällä. Jos käytät Google-tilissäsi muuta kuin Gmail-sähköpostiosoitetta, voit luoda mukautetun osoitteen. Jotta jotain olisi helppo muistaa, voit lisätä profiilisi käyntikortteihin tai yksinkertaisesti linkittää siihen muilta verkkosivustoilta.

Minusta

Kaikki, mitä mainitset Tietoja minusta -osiossa, on julkista. Jos et halua pomosi tai äitisi näkevän sitä, älä mainitse sitä täällä. Voi kuitenkin olla hyödyksi käyttää tätä sivua julkisena ansioluettelona tai sosiaalisten verkostojen käyntikorttina. Voit lisätä tietoja asuinpaikastasi, mainita muita verkkosivustoja, luoda elämäkerran ja lisätä valokuvan itsestäsi. Syötä kaupungit, joissa olet asunut, ja ne näkyvät automaattisesti kartalla.

Yksityiset tiedot

The Yhteystiedot ei ole julkinen. Voit määrittää, ketkä kontakteistasi voivat nähdä sen. Voit myös määrittää yhteystietoryhmiä, kuten perheenjäseniä ja työtovereita. Luovutat kaikki tai jätät yhteystietosi määrittämillesi henkilöille. Ei ole tarkkaa hallintaa sille, kuka näkee minkä kohteen, mutta Google työskentelee sosiaalisten verkostojen palveluiden parissa, jotka tekevät kontaktien jakamisesta yksityiskohtaisempaa. Kun olet muokannut profiiliasi, napsauta Muutosten tallentaminen. Profiilisi näkyy Googlen hakutuloksissa.

+1 tiedot

Jos käytät Googlen +1-merkintää verkkosivustojen ja leikkeiden merkitsemiseen ja jakamiseen +1-merkinnöillä, sinulla on +1-välilehti, jossa kaikki +1-sivustosi jaetaan. Tämä on suunniteltu siten, koska plus yksi merkitsee sivuston julkisesti merkittäväksi.

Por Markus