girl taking photo of her father by camcorder in hotel lobby mother smiling 623749485 57c4b2ca5f9b5855e5ecdd41

Jos haluat liittää videokameran televisioon, on yleensä useita tapoja tehdä tämä. Monissa nykyaikaisissa tallennuslaitteissa on useita tulo-/lähtöliitäntöjä, mukaan lukien ääni/video, HDMI ja USB. Alla kuvataan, kuinka laitteesi kytketään kaikilla kolmella menetelmällä. Nämä tiedot koskevat eri valmistajien televisioita ja videokameroita, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, LG:n, Samsungin, Panasonicin, Sonyn ja Vizion televisioita ja videokameroita.

Videokameran liittäminen televisioon A/V-kaapelilla

Jos televisiossasi on video- ja äänitulot, voit liittää sen videokameraan A/V-kaapelilla. Alla olevissa vaiheissa käytetty kaapeli on yleinen tyyli yksisiruisissa kuluttajapohjaisissa videokameroissa. Toisessa päässä on keltainen RCA-komposiittivideoliitin ja punaiset ja valkoiset stereoääniliittimet. Toisessa päässä on 1/8 tuuman liitäntä, joka on samanlainen kuin kuulokeliitäntä. Kalliimmissa prosumer/ammattimaisissa kolmen sirun videokameroissa kaapelissa on todennäköisesti kelta-puna-valkoinen liitin kamerassa. Toinen vaihtoehto on käyttää punaisia ​​ja valkoisia stereokaapeleita ja S-Video-liitäntää. Videokameran liittäminen televisioon A/V-kaapelilla:

 1. Paikanna television A/V-tulot. Uudemmissa malleissa on kelta-puna-valkoiset liittimet sivulla tai takana.

 2. Liitä A/V-kaapeli televisioon. Kun teet tämän ensin, varmistat, että kaapelin pituus on tarpeeksi pitkä videokameran saavuttamiseen. Liitä kaapeli television värivastaaviin aukkoihin, joissa on merkintä Videotulo ja Ääni sisään. Jos käytät S-Videoa, jätä huomioimatta keltainen komposiittikaapeli ja liitä S-Video- ja punainen ja valkoinen stereokaapeli televisioon.

  Liitä kaapelit televisioon

 3. Liitä A/V-liitäntäkaapeli videokameraan. Jos laitteessasi on kelta-puna-valkoinen tai S-Video-kaapeli, liitä se samalla tavalla kuin liität sen televisioon, mutta tällä kertaa sovita värikoodatut kaapelit liittimeen, jossa on merkintä. Audio/video lähtö.

  Liitä kaapelit videokameraan

 4. Aseta videokamera toistotilaan. Vanhemmissa videokameramalleissa tätä kutsutaan VCR-tilaksi.

 5. Kytke televisio päälle ja valitse oikea videotulo. Jos käytät A/V-kaapelia, joudut todennäköisesti käyttämään AUX-tuloa.

 6. Aloita median toistaminen videokamerassasi.

Videokameran liittäminen televisioon HDMI:llä

Nykyaikaisissa videokameroissa on HDMI-portti, joten voit liittää ne moderneihin televisioihin. HDMI tarjoaa ylivertaista laatua A/V:hen verrattuna, joten käytä sitä aina kun mahdollista. Näin se tehdään.

 1. Liitä HDMI-kaapeli videokameran HDMI-liittimeen.

 2. Liitä kaapelin toinen pää television vapaaseen HDMI-tuloon.

 3. Jos et ole jo tehnyt niin, käynnistä televisio ja aseta videokamera toistotilaan.

 4. Vaihda television tuloksi käyttämäsi HDMI-portti. Jos esimerkiksi liitit videokameran HDMI 3 -porttiin, varmista, että televisiosi on asetettu HDMI 3 -tuloon.

Videokameran liittäminen televisioon tai tietokoneeseen USB:n kautta

Jos videokamerassasi on USB-portti, voit liittää sen televisioon tai tietokoneeseen. Näin:

 1. Liitä USB-kaapeli videokameran USB-liitäntään.

 2. Liitä USB-kaapelin toinen pää television USB-tuloon tai tietokoneen tyhjään USB-porttiin.

 3. Käynnistä televisio tai tietokone.

 4. Aseta videokamera toistotilaan.

 5. Kun liität televisioon, vaihda tuloksi USB, jotta voit vastaanottaa signaaleja videokamerasta. Kun muodostat yhteyden tietokoneeseen, näet ponnahdusikkunan, jossa on luettelo vaihtoehdoista.

Por Markus