how to get wireless internet access in a hotel 2378227 91ab3745631a443bab0e456d658f4278

Mitä tietää

 • Hanki hotellin langattoman verkon nimi ja salasana sisäänkirjautumisen yhteydessä.
 • Avaa laitteesi Wi-Fi-asetukset, valitse hotellin verkko ja valitse Kytkeä† Anna salasana.
 • Avaa selain ja viimeistele yhteys antamalla pyydetyt tiedot.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka saat langattoman internetyhteyden hotelliin millä tahansa tietokoneella tai mobiililaitteella, joka voi muodostaa yhteyden langattomaan verkkoon.

Yhdistäminen hotellin Wi-Fi-verkkoon

Käytä hotellisi Internetiä samalla tavalla kuin muodostat yhteyden Wi-Fi-verkkoon:

 1. Pyydä vastaanotosta hotellin langattoman verkon nimi ja salasana. Saatat löytää tiedot myös lähtöselvitysasiakirjoista tai avainkorttikotelosta.
 2. Varmista, että Wi-Fi on päällä laitteessasi. Useimmissa nykyaikaisissa laitteissa on ne, mutta jos kannettavassasi ei ole sisäänrakennettua langatonta laitetta, hanki langaton USB-sovitin.
 3. Avaa Wi-Fi-asetukset nähdäksesi käytettävissä olevat langattomat verkot.
 4. Valitse hotellisi verkko ja napsauta Kytkeä† Joissakin laitteissa muodostat automaattisesti yhteyden Wi-Fi-verkkoon, kun valitset verkon. Jos tämä vaihe kestää yli minuutin, aloita yhteysprosessi uudelleen.

  Wi-Fi-verkko Windows 10:ssä, jossa Yhdistä-painike on korostettuna

 5. Anna vaadittu salasana pyydettäessä.
 6. Avaa verkkoselain, jos se ei avaudu automaattisesti. Anna luottokorttitietosi, jos WiFi ei ole ilmainen, anna valtuutuskoodi tai hyväksy palvelun käyttöehdot. Monissa tapauksissa huonenumerosi, sukunimesi tai näiden yhdistelmä muodostaa ilmaisen WiFin salasanan.

  DoubleTree-hotellin internet-portaali vieraille

Kun olet lähettänyt valtuutustietosi, saat täyden pääsyn hotellin Wi-Fi-verkkoon. Näet todennäköisesti vahvistusnäytön, joka osoittaa, kuinka kauan sinulla on aikaa selata verkkoa. Pidä silmällä mahdollisia aikarajoituksia, jotta voit ajoittaa työsi ja hyödyntää Wi-Fi-palvelua.

Jaa hotellin Wi-Fi-signaali muiden laitteiden kanssa

Jos hotellisi langaton palvelu ei ole ilmainen, saatat pystyä käyttämään Internetiä vain yhdellä laitteella. Langaton matkareititin, kuten ZuniConnect Travel IV, laajentaa Wi-Fi-signaalin useisiin laitteisiin.

Suojaa tietosi hotellin wifin kautta

Useimmat langattomat hotelliverkot on suojattu salasanalla ja salattu vahvalla WPA2:lla. Jos hotellisi verkko ei ole suojattu, ole tietoinen suojaamattoman verkon käytön turvallisuusriskeistä. Asenna palomuuri ja asenna uusimmat päivitykset käyttöjärjestelmääsi ja virustorjuntaan. Lisäturvaa varten harkitse VPN-palvelun tilaamista.

Por Markus