itunes compatible mp3 players 2018 5b199af3ba617700371762d4

Mitä tietää

 • Muunna MP3-muotoon: sisään iTunes tai Musiikkivalitse kappaleet ja siirry kohtaan Tiedosto > siirtää > Luo MP3-versio tai käytä kolmannen osapuolen tiedostomuunninta.
 • Laita MP3-tiedostoja soittimeen: Liitä MP3-soitin tietokoneeseen. Avata iTunes tai Musiikki.
 • Napsauta kappaletta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Näytä Windowsin Resurssienhallinnassa (Windows) tai Näytä Finderissa (Mac). Kopioi MP3-versio ja liitä se MP3-soittimeen.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka tietokoneella oleva musiikki muunnetaan MP3-muotoon ja siirretään MP3-soittimeen. Nämä ohjeet koskevat iTunes 12.9:ää ja uudempaa Windows 10 -tietokoneissa, iTunesia macOS Mojavessa (10.14) ja sitä vanhempia sekä Music-sovellusta macOS Catalinassa (10.15) ja uudempia.

Kuinka muuntaa musiikkia MP3:ksi iTunesissa

Jos sinulla on musiikkikokoelma iTunesissa tai tietokoneesi Musiikki-sovelluksessa, et tarvitse Apple iPodia kuunnellaksesi sitä liikkeellä ollessasi tai MP3-soitinta iTunesin kanssa käytettäväksi. Voit laittaa musiikkia iTunesista mihin tahansa MP3-soittimeen. Jos MP3-soitin hyväksyy vain MP3-musiikkitiedostoja, sinun on ensin muutettava musiikki MP3-muotoon iTunes-ohjelmassa tai kolmannen osapuolen muuntimella. iTunes- tai Music-sovelluksessa iTunes-kappaleiden muuntaminen MP3-muotoon on helppoa. Valitse kappaleet, jotka haluat laittaa MP3-soittimeen, ja siirry kohtaan Tiedosto > siirtää > Luo MP3-versio.

Musiikkia, joka on kopiosuojattu käyttämällä Applen vuonna 2009 ja sitä aiemmin käyttämää DRM-salausjärjestelmää, ei voi muuntaa iTunesin avulla.

Kuinka muuntaa MP3-muotoon ulkoisen muuntimen avulla

Toinen vaihtoehto on käyttää äänitiedostomuunninta musiikin tallentamiseen MP3-muodossa. On online-muuntimia ja offline-muuntimia. Käytä online-muunninta, kuten Convertio, asettaaksesi iTunes-kappaleita MP3-soittimellesi. Offline-muuntimet, kuten Freemake Audio Converter, ovat parempia monien tiedostojen muuntamiseen kerralla. Jos valitset tiedostojen muunnosapuohjelman, etsi numero tietokoneeltasi. Voit tehdä tämän napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella kappaletta, jonka haluat laittaa MP3-soittimeen, ja valitse sitten Näytä Windowsin Resurssienhallinnassa (Windowsille) tai Näytä Finderissa (Macissa). Lataa sitten tiedosto online-äänitiedostomuuntimeen tai tuo se offline-muuntimeen.

Muunna iTunes-musiikin kanssa

Laita musiikkia MP3-soittimellesi

Kun MP3-soittimesi haluamasi kappaleet on muunnettu laitteellesi sopivaan muotoon, siirrä tiedostot MP3-soittimeen. Kaikki MP3-soittimet eivät toimi samalla tavalla. Jos nämä vaiheet eivät auta, katso laitteesi dokumentaatiota.

 1. Liitä MP3-soitin tietokoneeseen.

 2. Avaa iTunes tai Music ja etsi kappaleet, jotka haluat kopioida. Helppo tapa tehdä tämä on napsauttaa kappaletta hiiren kakkospainikkeella ja valita Näytä Windowsin Resurssienhallinnassa (Windows) tai Näytä Finderissa (Mac).

  Näytä Windowsin Resurssienhallinnassa -komento iTunesissa

 3. Kopioi kappaleet ja varmista, että valitset MP3-version, jos äänitiedostomuotoja on useita. Jos tiedostopäätteet ovat piilotettuja, voit muuttaa asetuksia nähdäksesi ne. Jos sinulla on MP3-soittimeen liitetty ohjelmisto, käytä sitä iTunes-kappaleiden tuomiseen.

  Kopioi komento kappaleelle Windowsissa

 4. Liitä iTunes-musiikki MP3-soittimeen. Se on yleensä kansio, jonka voit avata flash-asemana.

  Liitä komento Windowsissa

Por Markus