SAGAwardsGettyImages 1310835940 eb7ad55bbad148078ec6bfda3ebf043f

On monia tapoja suoratoistaa koko Screen Actor’s Guild Awards, joka tunnetaan myös nimellä SAG Awards, puhelimella, tabletilla, tietokoneella tai muulla yhteensopivalla suoratoistolaitteella. Vieraile SAG Awards -sivustolla nähdäksesi luettelon vuoden 2022 voittajista.

Tapahtuman Yksityiskohdat

Päivämäärä: Määritellään myöhemmin (luultavasti helmikuussa 2023)
Aika: 17.00 PT / 20.00 ET
Paikka: Barker Hangar (Santa Monica, CA)
kanava: TBS, TNT
Nykyinen: TBS.com, TNTDrama.com

Kuinka katsoa SAG Awardsin suoraa lähetystä

WarnerMedia omistaa oikeudet lähettää Screen Actors Guild Awards -palkintoja. Koko seremonia lähetetään samanaikaisesti sekä TBS:llä että TNT:llä. Tämä tarkoittaa, että voit katsoa ohjelmaa televisiostasi, jos sinulla on kaapelitilaus, joka mahdollistaa pääsyn TBS:ään tai TNT:hen.

TBS.com

Jos sinulla on tietokone tai kannettava tietokone käytettävissäsi ja voit käyttää kaapelitilauksen kirjautumistietoja, suoratoista SAG-palkinnot TBS:n virallisen verkkosivuston kautta. Siirry osoitteeseen TBS.com ja valitse valikosta -kuvaketta vasemmassa yläkulmassa ja valitse sitten Suora lähetys. Valitse itä- tai länsirannikon syöte, valitse Rekisteröidy saadaksesi täyden pääsynja syötä tietosi. Seremoniapäivänä olet valmis suoratoistamaan esitystä.

TBS-sovellus

Jos sinulla on kaapeli- tai satelliittitilaus, suoratoista SAG Awards TBS-sovelluksen kautta. Vieraile osoitteessa TBS.com/apps nähdäksesi täydellisen luettelon vaihtoehdoistasi tai osoitteessa TBS.com/activate, jos sovellus on asennettu suoratoistolaitteellesi.

TNTDrama.com

Koska SAG-palkinnot ovat rinnakkaislähetykset TNT:llä, voit myös suoratoistaa TNTDrama.com-sivustolla. Tämä vaihtoehto edellyttää kaapeli- tai satelliittitilausta, kuten TBS.com. Siirry osoitteeseen TNTDrama.com ja valitse valikosta -kuvaketta vasemmassa yläkulmassa ja valitse sitten Suora lähetys. Valitse itä- tai länsirannikon syöte ja valitse sitten Rekisteröidy saadaksesi täyden pääsyn. Kun olet syöttänyt kaapeli- tai satelliittitilaustietosi, voit suoratoistaa seremonia sen esityspäivänä.

TNT sovellus

Voit suoratoistaa SAG Awardsin livenä TNT-sovelluksen kautta, jos sinulla on kaapeli- tai satelliittitilaus. Jos haluat, siirry osoitteeseen TNTDrama.com/apps nähdäksesi täydellisen luettelon vaihtoehdoistasi tai mene osoitteeseen TNTDrama.com/activate, jos sovellus on asennettu suoratoistolaitteeseesi.

Muita tapoja suoratoistaa Screen Actors Guild Awards -palkintoja

TNT:n ja TBS:n virallisten sivustojen lisäksi, jotka ovat vain kaapelitilaajien saatavilla, kaapelileikkurit voivat katsella näiden kanavien live-syötteitä joidenkin suoratoistopalveluiden kautta. Paikallisten kanavien lisäksi nämä suoratoistopalvelut tarjoavat monia peruskaapelikanavia, kuten TNT ja TBS. Useimmat näistä palveluista tarjoavat jonkinlaisen ilmaisen kokeilujakson, joten sinun on voitava rekisteröityä ja suoratoistaa SAG Awards -palkintoja ilmaiseksi ennen kuin päätät, haluatko säilyttää palvelun vai et. Tärkeintä on valita sellainen, jossa on TNT tai TBS.

Suora TV-lähetys

DirecTV Stream tunnettiin aiemmin nimellä AT&T TV Now, ja sillä on kaikki samat kanavat. TBS ja TNT sisältyvät jokaiseen pakettiin, joten valitse haluamasi ja tutustu.

HULU+ LIVE TV

Hulu + Live TV yhdistää suositun Hulun on-demand-suoratoistopalvelun suoratoistotelevisioon. TBS ja TNT ovat mukana, joten tämä on toinen varteenotettava vaihtoehto SAG Awardsin suoratoistoon. He tarjoavat myös 30 päivän ilmaisen kokeilujakson.

YOUTUBE TV

YouTube TV on Googlen suoratoistopalvelu, joka sisältää myös alkuperäistä sisältöä. TBS ja TNT sisältyvät molemmat. Ne tarjoavat myös ilmaisen kokeilujakson.

SLING TV

Sling TV on halvempi vaihtoehto, joka sisältää sekä TNT:n että TBS:n molemmilla edullisilla tilausvaihtoehdoilla. Heillä ei ole monia paikallisia kanavia, mutta sillä ei ole väliä, jos haluat vain suoratoistaa SAG Awardsia. Saatavilla on ilmainen kokeiluversio, joten tarkista se.

SAG Awards Red Carpet esityksiä edeltävä suora lähetys

SAG Awards -toiminta alkaa punaisella matolla kauan ennen seremoniaa, ja voit katsoa kaiken suorana. People and Entertainment Weekly on käsitellyt ohjelmaa aiemmin, joten tutustu heidän sosiaaliseen mediaan. Voit myös katsoa viralliselta SAG Awards Watch -sivulta lisätietoja esittelyä edeltävistä punaisen maton lähetyksistä, mutta et voi suoratoistaa seremoniaa siellä.

Por Markus