IMG 3548 3d942ba8a13e460ea753486469e67baf scaled

Mitä tietää

 • Käytä sisäänrakennettua AQI:tä: Valitse kellotaulu, napauta Säätääja käytä Digitaalinen kruunu selata ja löytää AQI. Laita se minne haluat.
 • paina Digitaalinen kruunu palataksesi kellotaulun näyttöön ja uudelleen palataksesi kellotauluun. Näet AQI-komplikaation.
 • Tai lisää kolmannen osapuolen AQI: etsi sellainen Apple Watchin App Storesta, asenna, käynnistä ja määritä se. Lisää se kellotauluun.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka saada AQI-komplikaatio Apple Watchiin kahdella eri tavalla. AQI on Yhdysvaltain ympäristönsuojeluviraston 0-500 ilmanlaadun raportoinnin indeksi. Mitä pienempi luku, sitä parempi ilmanlaatu.

Lisää Apple Watch AQI osaksi toista sovellusta

Apple Watchissasi on jo AQI-komplikaatio asennettuna oletussääsovellukseen laitteellesi. Tarvitset ensin kellotaulun, jossa on paikka sille.

 1. WatchOS:ssä paina kellotaulua väkisin ja valitse uusi pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle. Infograph, Infograph Modular, Explorer, Activity Digital ja monet muut voivat lisätä AQI-komplikaatioita kasvoihinsa.

 2. Valitse kellotaulu, jossa on pieni, pyöreä komplikaatio, ja napauta sitten Säätää.

 3. Korosta pyöreä tila, johon haluat sijoittaa AQI-komplikaation, pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle. Joissakin kellotauluissa on enemmän kuin yksi.

 4. Käytä Digitaalinen kruunu selata saatavilla olevia komplikaatioita, kunnes löydät AQI:n. Yleensä komplikaatiot on lueteltu aakkosjärjestyksessä.

 5. Kun AQI on halutussa asennossa, paina Digitaalinen kruunu kerran palataksesi kellotaulun valintanäyttöön ja paina sitä uudelleen palataksesi itse kellotauluun. Sinun pitäisi nähdä AQI-komplikaatio minne sen asetit.

  AQI-komplikaatio Apple Watchissa

Lisätietoja tästä ilmanlaatuindeksistä on EPA:n ilmanlaatuindeksin (AQI) pääsivulla.

Lisää sovellus erityistä AQI:tä varten Apple Watchiin

Jos perussääsovelluksessa ei ole sijaintisi AQI:tä saatavilla tai haluat vain erillisen AQI-sovelluksen, voit käyttää kolmannen osapuolen AQI-sovellusta, kuten AirMattersia. Muita Apple Watchin AQI-sovelluksia ovat AirVisual Air Quality Forecast ja Air Quality Index.

 1. Etsi valitsemasi AQI-sovellus Apple Watchin App Storesta (tai iOS-sovelluskaupasta).

 2. Asenna valitsemasi AQI-sovellus Apple Watchiin.

 3. Käynnistä sovellus Apple Watchissasi ja määritä se tarpeidesi mukaan.

 4. Kosketa kellotaulua väkisin kuten yllä.

 5. Valitse kellotaulu, joka tukee pyöreää komplikaatiota.

 6. Korosta komplikaatiotila pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle ja vieritä sitten kolmannen osapuolen sovelluksen ongelmaan Digital Crownilla.

 7. Kun AQI on halutussa asennossa, paina Digitaalinen kruunu kerran palataksesi kellotaulun valintanäyttöön ja paina sitä uudelleen palataksesi itse kellotauluun. Sinun pitäisi nähdä kolmannen osapuolen AQI-komplikaatio minne sen asetit.

  Kolmannen osapuolen Airmatters-sovellus komplikaationa Apple Watchin edessä

Por Markus