Fitbit1 9e1538957af5479f98152cf0df32d1f4

Mitä tietää

  • Muuta aikavyöhykettä Fitbit-sovelluksessa siirtymällä kohtaan . mennä Vaihtoehdot > Lisäasetukset > Aikavyöhyke.
  • Muuta aikaa muuttamalla sen laitteen kellonaikaa, jonka kanssa synkronoit sen, ja synkronoi sitten Fitbit-sovelluksen kautta.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka kellonaikaa muutetaan kaikissa Fitbit-älykello- ja kuntoseurantamalleissa, mukaan lukien Versa, Alta, Charge, Ionic, Inspire ja Ace.

Kuinka kello toimii Fitbit Trackersissa

Käytätkö tavallista Fitbit-seurantalaitetta, kuten Fitbit Onea tai Fitbit Zipiä, tai olet sijoittanut korkealaatuisempaan älykelloon, kuten Fitbit Ioniciin ja Fitbit Altaan, laitteesi aikaa hallitaan samalla tavalla – synkronoimalla se. älypuhelin, tabletti tai tietokone. Riippumatta siitä, mikä kellonaika ja päivämäärä on laitteessa, jonka kanssa synkronoit Fitbitiä, se kopioi sen ajan seurantalaitteeseen.

Fitbit-kellot ja kesäaika

Kesäaika on tunnetusti vahingoittanut Fitbit-seurantalaitteita, koska se pakottaa ne kirjaamaan saman treenitunnin kahdesti jakson alkaessa ja päättyessä. Tätä ärsytystä ei todellakaan voi kiertää, ja useimmat Fitbit-käyttäjät hyväksyvät tämän omituisuuden osana Fitbit-kokemusta, vaikka se voikin muuttaa heidän tilastojaan hieman. Jos käytät Fitbit-seurantaa kellona, ​​voit päivittää sen kesäaikaan synkronoimalla sen älypuhelimesi tai tietokoneesi kanssa tavalliseen tapaan. Kaikki älypuhelimet, tabletit ja tietokoneet vaihtavat nyt automaattisesti kellonaikansa oletusarvoisesti kesäaikaan.

Muuta aikavyöhykkeitä Fitbit Trackerissa

Kuten yllä mainittu kesäaikaongelma, toiseen aikaan vaihtaminen voi aiheuttaa tietojen poikkeavuuksia. Riippuen aikavyöhykkeestä, jolle olet menossa, tämä voi johtaa edellisen päivän seurantatietosi tallentamiseen tai ohittamiseen kokonaisen päivän ajaksi. Jos aiot olla toisella aikavyöhykkeellä vain lyhyen aikaa, voit pakottaa Fitbitin pysymään alkuperäisellä aikavyöhykkeellä manuaalisesti sammuttamalla automaattisen aikavyöhykkeen päivityksen Fitbit-sovelluksen asetuksista. Valitse mobiililaitteesi Fitbit-sovelluksessa Vaihtoehdot > Lisäasetukset > Aikavyöhyke. Oletusarvoisesti se vaihtaa aikavyöhykettä automaattisesti, kun laitteesi siirretään toiselle alueelle. paina Auto liukusäädintä lukitaksesi nykyisen aikavyöhykkeen. Tästä eteenpäin minne menetkin, Fitbit pysyy samalla aikavyöhykkeellä.

Kellonajan muuttaminen Fitbit-laitteella

Kaikki Fitbit-seurantalaitteet on ohjelmoitu vastaamaan synkronoitujen laitteiden, kuten tabletin, tietokoneen tai älypuhelimen, aikaa. Muuttaaksesi aikaa Fitbit-seurannassa, sinun tarvitsee vain muuttaa sen laitteen kellonaika, jonka kanssa synkronoit sen, ja synkronoida sitten tavalliseen tapaan Fitbit-sovelluksen kautta. Jos päivämäärä ja kellonaika katkeavat, koska Fitbitin akku on tyhjä, synkronoi se uudelleen isäntälaitteen kanssa.

Por Markus