googleMapsTArdis 571da07f5f9b58857d698adb 91d5a10d0f2346a799dde76abddbbc55

Mitä tietää

  • Tulla sisään 232 Earls Ct Rd, Earl’s Court, Lontoo SW5 9RD > valitse Earl’s Courtin poliisilaatikko > valitse poliisilaatikon kuva.
  • Valitse Street View & 360 katsomaan sisälle. Poistuaksesi mene kaksinkertaisten uloskäyntien oviin.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit löytää ja tutkia «Doctor Who» TARDIS -laitetta Google Mapsin avulla tietokoneesi verkkoselaimessa.

Vieraile TARDISissa

Lääkäri ei ole täällä. TARDISissa ei ole lääkäreitä, kumppaneita eikä muukalaisia. Se on tyhjä sarja, jota voit tutkia. Sanotaan, että se on edelleen erittäin, erittäin siistiä. Vieraillaksesi TARDIS-sivustolla avaa Google Maps tietokoneen selaimessa, varmista, että olet Street View’ssa ja toimi seuraavasti:

  1. Tulla sisään 232 Earls Ct Rd, Earl’s Court, Lontoo SW5 9RD Google Mapsissa päästäksesi sijaintiin.

  2. Valitse Earl’s Courtin poliisilaatikko in Tässä paikassa -osio vasemmassa ruudussa.

  3. Napsauta sinistä poliisisoittoruutua vasemman ruudun yläosassa.

  4. Valitse Street View & 360 kuvien ylhäältä. Siinä näkyy TARDIS aivan Lontoon metron Earl’s Courtin aseman edessä. Jos et löydä sitä, käytä tätä poliisin soittolaatikon pikanäppäintä siirtyäksesi suoraan 3D-kuvaan.

  5. Sitten voit valita yhden kuvista nähdäksesi sisäpuolen ja kävelläksesi ympäriinsä.

  6. Kun olet valmis lähtemään, mene kaksoisuloskäyntien oville (jos löydät ne) ja palaa kadulle napsauttamalla niitä.

Etkö voi mennä sisään? Tässä suora linkki sisätiloihin. On kuitenkin paljon mukavampaa löytää se Street View’n avulla. Tarkastele yksityiskohtia. Se on uskomatonta. Et voi navigoida muihin huoneisiin, mutta voit zoomata nähdäksesi yksityiskohdat sarjasta ja kulmat, joita ei normaalisti näe, kuten katto. Toivottavasti et menetä liikaa aikaa Time Lordin laivan tutkimiseen.

Por Markus