downloading apps 5b68483546e0fb002cf9cfdc aa29892059f44f9199ea06082c33e02d

Yksi parhaista asioista App Storessa on, että voit ladata uudelleen jo ostamiasi sovelluksia. Voit tehdä tämän rajoittamattoman määrän kertoja ilman, että sinun tarvitsee maksaa siitä uudelleen. Jo maksamiesi sovellusten lataaminen on erityisen tärkeää, jos poistat sovelluksen vahingossa tai menetät sovelluksia, kun iPhonesi rikkoutuu tai varastetaan. On olemassa useita tapoja tehdä tämä, mukaan lukien sovelluksen etsiminen App Storesta ja sen lataaminen normaalisti. Nämä ohjeet koskevat iOS 5:tä ja uudempia iOS-versioita. Vaiheet vaihtelevat kuitenkin hieman joidenkin versioiden välillä (ja kuvien välillä usein hirveästi muussa tapauksessa), joten kiinnitä huomiota alla oleviin selityksiin.

Lataa sovelluksia, jotka olet jo ostanut iPhoneen

Puhelimen käyttäminen sovellusten lataamiseen uudelleen App Storesta on luultavasti helpoin vaihtoehto. Toimi seuraavasti:

 1. Napauta Sovelluskauppa sovellus.

  • Jos käytät iOS 11:tä tai uudempaa, siirry vaiheeseen 3.
  • Napauta joissakin iOS:n vanhemmissa versioissa Päivitykset välilehti alareunassa.
  • iOS 6:ssa ja iOS 5:ssä napauta Osti näytön alareunassa ja siirry sitten vaiheeseen 5.
 2. iPhonessa, jossa on iOS 11 tai uudempi, napauta kuvaasi näytön oikeassa yläkulmassa. Jos käytät iOS 10:tä tai iOS:n vanhempaa versiota, et näe kuvaketta. Napauta Osti näytön alareunassa ja siirry sitten vaiheeseen 4.

 3. Napauta Osti.

  Jos perhejako on käytössä, napauta Minun ostokseni (tai sovelluksen alun perin ostaneen henkilön nimi, jos se ei ollut sinä).

 4. Napauta Ei tässä iPhonessa. Tämä näyttää luettelon ostamistasi sovelluksista, joita ei ole tällä hetkellä asennettu puhelimeesi.

 5. Hae tai selaa luetteloa löytääksesi sovelluksen, jonka haluat asentaa uudelleen. Napauta sitten sen vieressä olevaa pilvikuvaketta.

  Ostokseni, latauskuvake, ei tässä iPhonessa

 6. Sovellus ladataan uudelleen laitteellesi ilmaiseksi.

Toinen tapa ladata ostettuja sovelluksia uudelleen on vierailla heidän App Store -sivullaan. Vaikka olisit ostanut sovelluksen ja poistanut sen, latauspainike on sama kuin aiemmin näkemäsi pilvikuvake. Onko sinulla ongelmia sovellusten lataamisessa tai päivittämisessä? Meillä on ratkaisut iPhonessa. Etkö lataa sovelluksia? 11 tapaa korjata se.

Lataa aiemmat sovellukset uudelleen iTunesin avulla

kuinka monta sovellusta iPhone App Storessa?

Voit myös ladata aiempia sovellusostoksia iTunesin avulla. Toimi näin: App Store poistettiin iTunesista versiossa 12.7, joka julkaistiin vuonna 2017. Nämä ohjeet koskevat vain iTunesin aiempia versioita. Jos käytät iTunesin uudempaa versiota tai Apple Musicia, ainoa vaihtoehtosi ladata sovelluksia uudelleen on tehdä se iPhonessa.

 1. Avaa iTunes ja napsauta sovelluksia -kuvake vasemmassa yläkulmassa, aivan toistosäätimien alla (se näyttää A:lta).

 2. Valita Sovelluskauppa aivan toistoikkunan alapuolella näytön yläreunassa keskellä.

 3. Klikkaus Osti in Pikalinkit osio oikealla.

 4. Tämä näyttö näyttää kaikki sovellukset, jotka olet koskaan ladannut tai ostanut mille tahansa iOS-laitteelle, joka käyttää tätä Apple ID:tä. Vieritä näyttöä tai etsi sovellus vasemmalla olevan hakupalkin avulla.

 5. Kun löydät haluamasi sovelluksen, napsauta latauskuvaketta (pilvi, jossa on alanuoli). Kirjaudu pyydettäessä sisään Apple ID:lläsi.

 6. Kun sovellus on ladattu tietokoneellesi, asenna sovellus puhelimeesi synkronoimalla iPhone iTunesin kanssa.

Lataa esiasennetut iOS-sovellukset uudelleen

Jos käytät iOS 10:tä tai uudempaa, voit poistaa monia iPhonen mukana tulleita esiasennettuja sovelluksia. Kaikki sovellukset eivät voi tehdä tätä, mutta jotkin sovellukset, kuten Apple Watch ja iCloud Drive, voidaan poistaa. Jos poistat nämä sovellukset ja haluat ne sitten takaisin, se on helppoa. Etsi ne App Storesta ja lataa ne uudelleen kuten mikä tahansa sovellus.

Entä sovellukset, jotka on poistettu App Storesta?

Kehittäjät voivat poistaa sovelluksensa App Storesta. Näin tapahtuu, kun he eivät enää halua myydä tai tukea sovellusta tai kun uusi versio on niin suuri muutos, että he pitävät sitä erillisenä sovelluksena. Useimmiten sinun pitäisi pystyä lataamaan ostamasi sovellus uudelleen, vaikka se olisi poistettu App Storesta. Tämä ei ole totta 100 % ajasta, mutta yleensä, jos olet maksanut sovelluksesta, löydät sen App Storesta aiempien vaiheiden avulla. Sovellukset, joita et todennäköisesti voi ladata uudelleen, ovat sovelluksia, jotka rikkovat lakia, tekijänoikeuksia, jotka Apple on kieltänyt tai ovat itse asiassa haitallisia sovelluksia, jotka on naamioitu joksikin muuksi (et luultavasti halua niitä joka tapauksessa).

Por Markus