disneyerrorcode39 d18e95060d2b442ab57e30c3dfca949a scaled

Disney Plus -virhekoodi 39 on oikeuksien hallintakoodi, joka yleensä osoittaa, että suoratoistopalvelu haluaa suojatun yhteyden, eikä suoratoistoasetuksesi voi tarjota sitä. Disney Plus -sovelluksessa, suoratoistolaitteessasi, HDMI-kaapelissa tai jopa televisiossa voi olla ongelma, joka estää suojatun HDMI-kättelyn. Jos ongelmasi on tässä mielessä ja voit korjata sen, virhekoodi 39 häviää. Tämä virhekoodi liittyy usein Xbox Oneen, mutta se voi ilmetä muissa suoratoistolaitteissa ja jopa älytelevisioissa.

Miltä Disney Plus -virhekoodi 39 näyttää?

Kun tämä virhe ilmenee, näet yleensä seuraavan virheilmoituksen:

Pahoittelemme, mutta emme voi toistaa pyydettyä videota. Yritä uudelleen. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Disney+ -tukeen (virhekoodi 39).

Mikä aiheuttaa Disney Plus -virhekoodin 39?

Disney Plus -virhekoodi 39 tarkoittaa yleensä oikeuksien hallintaongelmaa, joka estää Disneyn palvelimia suoratoistamasta pyydettyä videota. Joissakin tapauksissa tämä ei ole täysin sinun hallinnassasi, ja jos Disney ei voi suoratoistaa sisältöä ollenkaan tai tietyllä alueellasi oleville käyttäjille, et voi tehdä paljon. Kun ongelma johtuu omassa päässäsi olevasta ongelmasta, ja se usein on, tämä virhekoodi voidaan yleensä ratkaista vaihtamalla toiseen suoratoistolaitteeseen, käyttämällä toista televisiota, vaihtamalla toiseen HDMI-porttiin tai kokeilemalla toista HDMI-kaapelia. .

Disney Plus -virhekoodin 39 korjaaminen

Noudata kaikkia näitä vaiheita järjestyksessä, kunnes Disney Plus alkaa toimia normaalisti ja virhekoodi katoaa:

 1. Yritä ladata video uudelleen. Joissakin tapauksissa tämä virhekoodi voi ilmetä kertaluonteisena sattumana. Kun näin tapahtuu, video voidaan toistaa yksinkertaisesti päivittämällä tai lataamalla se uudelleen. Jos se pysähtyy ja näet uudelleen virhekoodin 39, palaa näihin vianetsintävinkkeihin ja jatka.

 2. Lopeta PC:n Xbox-suoratoistosovellus. Jos käytit Windows 10 Xbox -sovellusta Xbox One -laitteen suoratoistoon tietokoneellesi, sulje suoratoisto ja sulje sovellus. Saatat myös joutua käynnistämään Disney Plus -sovelluksen tai jopa käynnistämään Xbox One -laitteen uudelleen. Kun lopetat suoratoiston Xbox One -laitteesta tietokoneellesi, virhekoodin 39 pitäisi kadota. Tämä vaihe pätee vain, jos näet virhekoodin 39 Xbox One -konsolin Disney Plus -sovelluksessa.

 3. Kokeile toista suoratoistolaitetta. Tämä ongelma liittyy yleisimmin Disney Plus -suoratoistoon Xbox One -pelikonsolista, mutta se on ilmennyt myös suoratoistossa suoraan älytelevisiosta ja joistakin muista laitteista. Joka tapauksessa kokeile toista suoratoistolaitetta nähdäksesi, toimiiko se. Jos pystyt suoratoistamaan normaalisti toisesta laitteesta, tiedät, että Xbox Onessasi tai missä tahansa virhekoodin luomassa laitteessa on ongelma.

 4. Vaihda toiseen HDMI-porttiin. Käytä suoratoistolaitetta, joka loi virhekoodin 39, ja vaihda televisiossasi toiseen HDMI-porttiin. Kokeile jokaista porttia ja katso, toimiiko jokin niistä. Jos jokin toimii, se tarkoittaa, että kättely onnistui kyseisessä portissa. Jätä suoratoistolaitteesi kytkettynä, niin sen pitäisi toimia hyvin.

 5. Kokeile toista HDMI-kaapelia. Jos sinulla on toinen HDMI-kaapeli käsillä, vaihda se ja katso, korjaako se ongelman. Yritä käyttää vahingoittumatonta, korkealaatuista kaapelia, joka ei ole liian pitkä ja joka tukee HDMI 2.1:tä. Jos löydät toimivan kaapelin, jätä se kytkettynä ja käytä kyseistä kaapelia.

 6. Varmista, että käytät HDMI-HDMI-kaapelia. HDMI-muunninkaapelin, kuten HDMI–VGA-kaapelin, käyttö voi aiheuttaa tämän ongelman. Vaihda tavalliseen HDMI-kaapeliin, jonka molemmissa päissä on HDMI-liittimet, ja liitä se suoraan television, näytön tai projektorin HDMI-porttiin.

 7. Yritä sammuttaa ja käynnistää televisio. Irrota televisio pistorasiasta ja jätä se irti jonkin aikaa ennen kuin kytket sen takaisin. Jos tämä ei auta, yritä sammuttaa sekä televisio että suoratoistolaitteesi. Jos tämä toimii, sinun on ehkä toistettava tämä toimenpide tulevaisuudessa, jos HDMI-kättely epäonnistuu uudelleen.

 8. Poista Disney+ -sovellus ja asenna se uudelleen. Aloita poistamalla sovellus ja sammuta sitten suoratoistolaitteesi. Irrota se, irrota se, kytke se takaisin ja käynnistä se uudelleen. Asenna sovellus uudelleen ja tarkista, toimiiko se.

 9. Kokeile toista televisiota. Jos sinulla on toinen televisio, tarkista, näetkö saman virhekoodin, kun käytät sitä. Jotkut vanhemmat televisiot eivät tue uutta HDMI-versiota suojatuille yhteyksille, mikä voi aiheuttaa tämäntyyppisiä virheitä.

 10. Irrota ja poista kaikki asentamasi videokaappauslaitteet. Jos käytät videokaappauslaitetta videoiden tallentamiseen tai pelien suoratoistoon, irrota se ja poista se yhtälöstä. Jotkut näistä laitteista laukaisevat virhekoodin 39 ja estävät Disney Plusia toimimasta.

 11. Palauta Xbox Onen tehdasasetukset. Varmista ensin, että Disney Plus toimii saman television ja HDMI-kaapelin kanssa, kun se on liitetty toiseen suoratoistolaitteeseen, kuten Roku- tai Fire TV -laitteeseen. Jos näin on, palauta Xbox Onen tehdasasetukset ja varmista, että sinulla on Nollaa ja säilytä pelini ja sovellukseni mahdollisuus estää tietojen häviäminen. Kun nollausprosessi on valmis, saatat joutua poistamaan ja asentamaan uudelleen Disney Plus -sovelluksen. Tämä on raju askel ja pätee vain, jos sinulla on ongelmia suoratoistossa Xbox Onesta.

FAQ

 • Miksi Disney Plus antaa minulle virhekoodin 83?

  Disney Plus:n virhekoodi 83 tarkoittaa, että kyseessä on todennäköisesti laitteen yhteensopivuusongelma tai palvelinongelma. Varmista, että laitteesi on yhteensopiva, ja jos ei, vaihda sellaiseen, joka on. Jos laite on yhteensopiva, käytä Downdetectoria tarkistaaksesi, onko itse palvelu saatavilla. Jos palvelu on kunnossa, ongelma voi olla Internet-yhteytesi tai Disney Plus -sovellus. Siinä tapauksessa sinun on tarkistettava yhteys ja sovellus on ehkä käynnistettävä uudelleen (tai jopa asennettava uudelleen).

 • Mitä minun pitäisi tehdä virhekoodille 41 Disney Plusissa?

  Virhekoodi 41 on oikeuksien hallintaongelma. Ainoat vaihtoehdot korjata se on löytää ja ratkaista mahdolliset yhteysongelmat tai odottaa, että Disney selvittää asiat loppuun asti.

 • Mikä on virhekoodi 76 Disney Plusissa?

  Jos näet virhekoodin 76, se tarkoittaa, että Internet-yhteydessä on ongelma. Varmista, että Internet-yhteytesi toimii oikein, ja jos toimii, yritä käynnistää uudelleen ja päivittää reititin tai modeemi. Jos yrität suoratoistaa verkkoselaimesta, tyhjennä selaimen välimuisti. Sinun on ehkä myös suoritettava vianmääritys tai poistettava VPN käytöstä (jos käytät sellaista), jos mikään muu ei toimi.

 • Kuinka korjaan virhekoodin 42 Disney Plus -sovelluksessa?

  Virhekoodi 42 tarkoittaa, että suoratoistolaitteesi on vaikeuksissa yrittäessään muodostaa yhteyttä Disney Plus -palvelimiin. Tämä voi johtua hitaasta tai epävakaasta Internet-yhteydestä, jonka voit korjata Internet-yhteytesi vianmäärityksellä.

Por Markus